FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 712
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sufleu de dovlecei I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sufleu de dovlecei I

 Q:   Intreaba despre Sufleu de dovlecei I       
Sufleu de dovlecei IIngrediente:

1 kg dovlecei, 6 ouă, 100 g unt, 100 g făină, 100 g caşcaval, 1 pahar lapte, sare.

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă de coajă şi de seminţe, se taie în cuburi mici şi se pun la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert se răcesc cu apă rece şi se lasă să se scurgă bine. între timp se prepară sosul astfel: se pune unt (jumătate din cantitatea prevăzută în reţetă) la topit, se adaugă făina, se amestecă pană se încinge fără să se rumenească, se stinge cu lapte călduţ şi se amestecă pană dă în fiert. Se ia sosul jos de pe foc, după care se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, o parte din caşcavalul ras, dovleceii bine scurşi, sare şi albuşurile bătute spumai Se amestecă uşor şi se toarnă în forma unsă. Se presară compoziţia cu caşcaval ras, se stropeşte cu unt topit şi se introduce în cuptor. Cand s-a ridicat şi s-a rumenti este gata.


Tag-uri: dovlecei, sufleu, faina, cascaval



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 December '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :