Statistics:
Visits: 734 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos remulad
Q: | Intreaba despre Sos remulad |
Ingrediente:
Maioneză 300 g, castraveţi muraţi 100 g, ouă 2 buc, tarhon 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, muştar 25 g, oţet 9° 25 ml, piper, sare.
Cum se prepara:
Castraveţii se curăţă de coajă şi de seminţe şi se toacă mărunt. Ouăle se fierb, se curăţă şi se toacă mărunt. Tarhonul se opăreşte şi se taie mărunt împreună cu pătrunjelul verde. Maioneza se amestecă cu muştarul, se subţiază cu oţet subţiat cu apă, se potriveşte gustul cu piper şi sare, se adaugă celelalte componente şi se amestecă bine. Se foloseşte la peşte, legume, ouă etc.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Maioneză 300 g, castraveţi muraţi 100 g, ouă 2 buc, tarhon 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, muştar 25 g, oţet 9° 25 ml, piper, sare.
Cum se prepara:
Castraveţii se curăţă de coajă şi de seminţe şi se toacă mărunt. Ouăle se fierb, se curăţă şi se toacă mărunt. Tarhonul se opăreşte şi se taie mărunt împreună cu pătrunjelul verde. Maioneza se amestecă cu muştarul, se subţiază cu oţet subţiat cu apă, se potriveşte gustul cu piper şi sare, se adaugă celelalte componente şi se amestecă bine. Se foloseşte la peşte, legume, ouă etc.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: sos remulad, castraveti murati, tarhon, mustar |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :