Statistics:
Visits: 773 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de cod
Q: | Intreaba despre Salata de cod |
Ingrediente :
Cod 1,2 kg, ceapă 150 g. morcovi 100 g, ţelină 100 g, cartofi 1,2 kg, mazăre verde (conservă) 200 g, fasole verde (conservă) 200 g, gogoşari în oţet 200 g, castraveţi în oţet 200 g, maioneză dietetică 1 kg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, ţelina şi ceapa se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert 45 min. se adaugă peştele, care se fierbe 15 min., se ia de pe foc, se lasă să se răcească, se desosează si se rupe în bucăţi mici.
Morcovii şi ţelina se scot din supă şi se taie cuburi. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie cuburi, fasolea se taie bucăţi de 2-3 cm, mazărea se scurge bine, iar gogoşarii şi castraveţii se taie cuburi.
Se amestecă totul, împreună ca 2/3 din maioneza dietetică, se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu restul de maioneză dietetică.
Se poate pregăti şi cu alte sortimente de peşte oceanic.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cod 1,2 kg, ceapă 150 g. morcovi 100 g, ţelină 100 g, cartofi 1,2 kg, mazăre verde (conservă) 200 g, fasole verde (conservă) 200 g, gogoşari în oţet 200 g, castraveţi în oţet 200 g, maioneză dietetică 1 kg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, ţelina şi ceapa se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert 45 min. se adaugă peştele, care se fierbe 15 min., se ia de pe foc, se lasă să se răcească, se desosează si se rupe în bucăţi mici.
Morcovii şi ţelina se scot din supă şi se taie cuburi. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie cuburi, fasolea se taie bucăţi de 2-3 cm, mazărea se scurge bine, iar gogoşarii şi castraveţii se taie cuburi.
Se amestecă totul, împreună ca 2/3 din maioneza dietetică, se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu restul de maioneză dietetică.
Se poate pregăti şi cu alte sortimente de peşte oceanic.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :