FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,303
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Oua pane

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Oua pane

 Q:   Intreaba despre Oua pane       
Oua paneIngrediente:

6 ouă, 30 g unt, 50 g făină, 1 pahar lapte, 100 g caşcaval sau branză rasă, sare, piper.

Mod de preparare:

Pentru împănat şi prăjit ou, făină, pesmet, ulei.
Din unt, făinii şi lapte se prepară un sos gros. Ouăle fierte tari se curăţă, se taie pe lungime în două şi se scot gălbenuşurile. Apoi se dau gălbenuşurile prin sită şi împreună cu caşcavalul ras se amestecă cu sosul, potrivindu-se de sare şi piper. Cu acest sos se umplu jumătăţile de albuş. Ouăle astfel umplute se dau prin făină, ou bătut şi pesmet, după care se prăjesc în ulei încins.
Ca să nu crape la prăjit, ouăle trqbuie să fie întoarse mereu pană se rumenesc.


Tag-uri: oua, pesmet, lapte, cascaval



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 December '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :