Statistics:
Visits: 1,303 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Oua pane
Q: | Intreaba despre Oua pane |
Ingrediente:
6 ouă, 30 g unt, 50 g făină, 1 pahar lapte, 100 g caşcaval sau branză rasă, sare, piper.
Mod de preparare:
Pentru împănat şi prăjit ou, făină, pesmet, ulei.
Din unt, făinii şi lapte se prepară un sos gros. Ouăle fierte tari se curăţă, se taie pe lungime în două şi se scot gălbenuşurile. Apoi se dau gălbenuşurile prin sită şi împreună cu caşcavalul ras se amestecă cu sosul, potrivindu-se de sare şi piper. Cu acest sos se umplu jumătăţile de albuş. Ouăle astfel umplute se dau prin făină, ou bătut şi pesmet, după care se prăjesc în ulei încins.
Ca să nu crape la prăjit, ouăle trqbuie să fie întoarse mereu pană se rumenesc.
6 ouă, 30 g unt, 50 g făină, 1 pahar lapte, 100 g caşcaval sau branză rasă, sare, piper.
Mod de preparare:
Pentru împănat şi prăjit ou, făină, pesmet, ulei.
Din unt, făinii şi lapte se prepară un sos gros. Ouăle fierte tari se curăţă, se taie pe lungime în două şi se scot gălbenuşurile. Apoi se dau gălbenuşurile prin sită şi împreună cu caşcavalul ras se amestecă cu sosul, potrivindu-se de sare şi piper. Cu acest sos se umplu jumătăţile de albuş. Ouăle astfel umplute se dau prin făină, ou bătut şi pesmet, după care se prăjesc în ulei încins.
Ca să nu crape la prăjit, ouăle trqbuie să fie întoarse mereu pană se rumenesc.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :