FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 664
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mancare de dovlecei II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Mancare de dovlecei II

 Q:   Intreaba despre Mancare de dovlecei II       
Mancare de dovlecei IIIngrediente

6 dovlecei (1 kg), 100 g ceapă, 1 legătură de mărar, 120 ml ulei, 50 g bulion de roşii sau cateva roşii, 1 căpăţană de usturoi, sare, piper, făină.

Mod de prepapare

Se rad dovleceii de coajă, se taie în cuburi mici, se trec prin făină şi se prăjesc pe rand în ulei bine încălzit, după care se scot în alt vas. Uleiul rămas se scurge în alt vas, iar tigaia se spală şi se toarnă în ea din nou uleiul strecurat de reziduurile arse punandu-se ceapa la călit, tăiată, în prealabil, mărunt.

După ce s-a prăjit puţin se adaugă bulionul de roşii, dovleceii prăjiţi, usturoiul tocat mărunt şi se stinge cu apă caldă, atat cat să acopere conţinutul. Se potriveşte de sare şi de piper şi se lasă să dea în fiert 5-6 min, după care mancarea se introduce în cuptor şi se lasă să fiarbă pană scade şi se rumeneşte deasupra. Cand este gata se presară deasupra cu mărar tocat mărunt.

In mancarea de dovlecei se mai pot adăuga ardei graşi şi cateva roşii tăiate în bucăţi şi puse deasupra înainte de a se introduce în cuptor.


Tag-uri: dovlecei, ceapa, marar, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :