FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,006
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Comunicare este cheia succesului

Tag-uri Populare


relatii   cuplu   familie   societate   inteligenta   lider   psihic   social   interactiune   individ   stres   frumusete   sanatate   ingrijire   medic   comunicare   tratament   relatie   teama   limbaj   iubire   tinerete   bautura   sevraj   batranete   boala   placebo   acceptare   efect   gesturi   parteneri   medicamente   pastile   sentimente   oameni   dorinta  

All Tags

Famous Forum

 

Comunicare este cheia succesului

 Q:   Intreaba despre Comunicare este cheia succesului       
Comunicare este cheia succesului In relaţiile cu cei din jur, cine este competent şi corect nu acceptă să fie luat „din scurt" şi se menţine mereu stăpân pe sine, denotă calm, siguranţă şi precizie.
Atitudinea trebuie să fie mai mult cea de om care descoperă şi este interesat, decât de om care impune. Şi aceasta implică răbdare şi perseverenţă. Este necesar, şi talentul de a dovedi mereu competenţa, şi de a fi echilibrat în toate situaţiile.
Importantă este şi stăpânirea artei de a comunica : a şti să te interesezi de starea de spirit a subalternului, a şti să te exprimi şi să asculţi stimulând interlocutorul. Putem asculta în diferite moduri, dar când cineva ascultă, aceasta se vede, şi la fel se vede când cineva se preface că ascultă.

Modul în care ştim să punem problemele este determinat în tentativa de a reuşi într-o acţiune. Pentru a fi performant şi competitiv în actul de conducere este necesar să dispui de potenţial psihologic şi mental, care permite ameliorarea şi optimizarea propriilor performanţe.

Performanţa este un rezultat obiectiv, urmărit continuu, care stimulează reuşita. Nu se aşteaptă şansa, ci trebuie dimensionată, concret, munca eficientă.
Cel ce-şi poate controla emoţiile provocate de diferiţi factori stresanţi, îşi majorează substanţial şansele de a reuşi în acţiunile pe care le desfăşoară, concentrându-şi toate mijloacele pentru a avea succes, atât în domeniul profesional, cât şi extraprofesional. La cei stăpâni pe ei înşişi, spiritul de iniţiativă şi acţiune este o caracteristică normală a comportamentului lor, manifestând încredere în forţele proprii; ei nu vor avea teama că vor greşi ; îi salvează o întreagă gamă de strategii mentale. Capacitatea de a învăţa din succese, dar şi aceea de a identifica precis erorile proprii ; de a învăţa, în utlima instanţă, din orice aparţine tot celor cu tărie de caracter şi voinţă. Iată ce spunea Nietzsche : „ .tot ce nu mă omoară, mă face mai capabil, mai puternic".

Când ai greşit şi ţi-ai identificat erorile, poţi elabora cu uşurinţă strategia redresării, iar când ai înregistrat un succes, trebuie să identifici ceea ce „merge" pentru a produce şi reproduce succesul.


Tag-uri: lider, psihic, inteligentaCategorie: Psihologie  - ( Psihologie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :