Statistics:
Visits: 1,007 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Inghetata de ciocolata
Q: | Intreaba despre Inghetata de ciocolata |
Ingrediente
50 g ciocolata, 1/3 I lapte fiert, 1/4 kg zahar, 20 g cacao, 4-5 oua, 1 plic zahar vani lat.
Mod de preparare
Din lapte se opresc 2—3 linguri, iar restul de lapte de amesteca cu ouale si zaharul. Se pun la fiert amestecandu-se neintrerupt, iar cand compozitia este gata sa dea in fiert se trage de pe foc si se pune la racit, amestecandu-se incontinuu.
In laptele oprit se dizolva cacaua si se adauga in compozitia obtinuta inainte. Se mai adauga si 50 g ciocolata rasa. Dupa racire se adauga zaharul vanilat, se amesteca si se toarna in masina de inghetata sau in cupe.
50 g ciocolata, 1/3 I lapte fiert, 1/4 kg zahar, 20 g cacao, 4-5 oua, 1 plic zahar vani lat.
Mod de preparare
Din lapte se opresc 2—3 linguri, iar restul de lapte de amesteca cu ouale si zaharul. Se pun la fiert amestecandu-se neintrerupt, iar cand compozitia este gata sa dea in fiert se trage de pe foc si se pune la racit, amestecandu-se incontinuu.
In laptele oprit se dizolva cacaua si se adauga in compozitia obtinuta inainte. Se mai adauga si 50 g ciocolata rasa. Dupa racire se adauga zaharul vanilat, se amesteca si se toarna in masina de inghetata sau in cupe.
Tag-uri: inghetata, ciocolata, inghetata de ciocolata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 17 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :