Statistics:
Visits: 806 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de mere- din ardeal
Q: | Intreaba despre Supa de mere- din ardeal |
Ingrediente:
Carne de vacă (piept) 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100. g, mere 800 g, smântână 200 g, zahăr 20 g, făină 40 g, gălbenuşuri de ou 2 buc, sare.
Mod de preparare:
Carnea se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă. După circa 2 ore se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa şi se fierbe în continuare, pană ce carnea este fiartă. Se strecoară supa, se pune la foc, se pun în supă merele curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate feliuţe, se adaugă bucăţile de carne şi smântână amestecată cu făina, gălbenuşurile de ou şi o lingură de zahăr şi se fierbe pană ce merele s-au muiat. Se mai potriveşte odată gustul de sare.
Carne de vacă (piept) 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100. g, mere 800 g, smântână 200 g, zahăr 20 g, făină 40 g, gălbenuşuri de ou 2 buc, sare.
Mod de preparare:
Carnea se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă. După circa 2 ore se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa şi se fierbe în continuare, pană ce carnea este fiartă. Se strecoară supa, se pune la foc, se pun în supă merele curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate feliuţe, se adaugă bucăţile de carne şi smântână amestecată cu făina, gălbenuşurile de ou şi o lingură de zahăr şi se fierbe pană ce merele s-au muiat. Se mai potriveşte odată gustul de sare.
Tag-uri: carne de vaca, mere, telina, smantana |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :