FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 739
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa de mere- din ardeal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa de mere- din ardeal

 Q:   Intreaba despre Supa de mere- din ardeal       
Supa de mere- din ardealIngrediente:

Carne de vacă (piept) 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100. g, mere 800 g, smântână 200 g, zahăr 20 g, făină 40 g, gălbenuşuri de ou 2 buc, sare.

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă. După circa 2 ore se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa şi se fierbe în continuare, pană ce carnea este fiartă. Se strecoară supa, se pune la foc, se pun în supă merele curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate feliuţe, se adaugă bucăţile de carne şi smântână amestecată cu făina, gălbenuşurile de ou şi o lingură de zahăr şi se fierbe pană ce merele s-au muiat. Se mai potriveşte odată gustul de sare.


Tag-uri: carne de vaca, mere, telina, smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :