FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 776
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa crema de arpacas

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa crema de arpacas

 Q:   Intreaba despre Supa crema de arpacas       
Supa crema de arpacasIngrediente

500 g arpacaş, 100 g ceapă, 100 g rădăcini de pătrunjel, 50 g unt sau ulei, 2 gălbenuşuri, 2-3 linguri smantană, 300 g franzelă, sare.

Mod de preparare

Arpacaşul ales şi bine spălat se pune la fiert in apă fierbinte. După ce a dat in fiert se micşorează focul ca să fiarbă lent, se adaugă rădăcinile de pătrunjel, puţină sare, ceapa tăiată mărunt şi călită in unt.

Se fierbe intr-un vas acoperit şi din când in când se amestecă cu o lingură de lemn. După ce arpacaşul s-a fiert bine, se strecoară pasandu-se bine prin pasoar sau prin sită.

Se pune din nou la foc, amestecându-se până dă in fiert, apoi se dă la o parte de pe foc, se potriveşte de sare şi se drege cu gălbenuşuri şi cu smantană.
Se serveşte cu crutoane de franzelă rumenite puţin la cuptor.


Tag-uri: supa, crema, arpacas



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 16 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :