Statistics:
Visits: 1,513 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa ardeleneasca- guler de croitor
Q: | Intreaba despre Supa ardeleneasca- guler de croitor |
Ingrediente:
Morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, gulii 200 g, făină 300 g, ouă 3 buc, gris 150 g, ficat de porc 250 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, smântână 200 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Zarzavatul se taie rondele, se căleşte în ulei, se stinge cu apă şi se pune la fiert. Din făină, ouă, sare şi puţină apă se prepară o cocă ca pentru tăiţei, din care se întinde o foaie subţire, care se taie cu cuţitul sau ruleta în pătrate mici (5x5 cm). Grisul se rumeneşte în ulei, se adaugă ceapa tocată şi călită separat cât şi ficatul care a fost opărit şi apoi dat prin maşină şi se mai călesc împreună câteva minute. Această compoziţie se repartizează pe pătrăţelele de cocă, se formează colţunaşi triunghiulari numiţi „guler de croitor", care se pun în supă şi se fierb. La sfârşit se adaugă smântână şi verdeaţa tocată.
Morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, gulii 200 g, făină 300 g, ouă 3 buc, gris 150 g, ficat de porc 250 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, smântână 200 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Zarzavatul se taie rondele, se căleşte în ulei, se stinge cu apă şi se pune la fiert. Din făină, ouă, sare şi puţină apă se prepară o cocă ca pentru tăiţei, din care se întinde o foaie subţire, care se taie cu cuţitul sau ruleta în pătrate mici (5x5 cm). Grisul se rumeneşte în ulei, se adaugă ceapa tocată şi călită separat cât şi ficatul care a fost opărit şi apoi dat prin maşină şi se mai călesc împreună câteva minute. Această compoziţie se repartizează pe pătrăţelele de cocă, se formează colţunaşi triunghiulari numiţi „guler de croitor", care se pun în supă şi se fierb. La sfârşit se adaugă smântână şi verdeaţa tocată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :