Statistics:
Visits: 603 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos Alb - Bechamel
Q: | Intreaba despre Sos Alb - Bechamel |
Ingrediente
Unt 50 g, făină 50 g, lapte 350 ml, sare
Mod de preparare
Se înfierbântă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu lapte fierbinte, se amestecă bine şi se fierbe circa 15-20 min. la un foc domol. La sfârşit se potriveşte gustul de sare.
sursa imaginii: freeschoolclipart.com
Unt 50 g, făină 50 g, lapte 350 ml, sare
Mod de preparare
Se înfierbântă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu lapte fierbinte, se amestecă bine şi se fierbe circa 15-20 min. la un foc domol. La sfârşit se potriveşte gustul de sare.
sursa imaginii: freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :