FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 811
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sangerete prahovean

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sangerete prahovean

 Q:   Intreaba despre Sangerete prahovean       
Sangerete prahoveanIngrediente:

Slănină crudă 1 kg, şorici 1,5 kg, cap de porc cu guşă 2 kg, sange de porc crud 1 kg, ceapă 300 g, untură 100 g, piper 6 g, ienibahar 2 g, sare, maţe subţiri de vită.

Mod de preparare:

Slănina, şoriciul şi capul de porc se fierb împreună. Carnea de pe capul de porc şi şoriciul se dau prin maşina de tocat. Slănina se taie cubuleţe. Ceapa se toacă şi se prăjeşte în untură. Se amestecă totul, se adaugă sangele, sare, piper şi ienibahar. Se umplu maţele, iar sangeretele rezultat se opăreşte timp de 45 min. în apă fierbinte cu temperatura de 94- 95°C.


Tag-uri: slanina, sorici, sange, mate



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :