Statistics:
Visits: 765 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de sezon din cruditati
Q: | Intreaba despre Salata de sezon din cruditati |
Legumele pot fi servite la masă şi fără nici o pregătire specială (în starea lor naturală). Ele au culoarea lor proprie care împodobeşte masa şi deschide mesenilor pofta de mancare, fiind totodată foarte folositoare organismului. Astfel de legume sunt roşiile, castraveciorii, ridichile, diferite soiuri de ardei graşi, salata verde, ceapa, ceapa verde, precum şi varza. Aceste legume pot fi servite fără a fi preparate, punandu-se la masă, separat, sare, ulei, piper şi lămaie sau oţet.
Roşiile se spală şi se pun pe masă fie întregi, fie tăiate.
Ridichile se curăţă de frunze în aşa fel ca în partea din mijloc să rămană cateva, apoi li se taie codiţa, se spală bine şi se scut ură de apă.
Ardeiul gras, de diferite soiuri, se taie în două, se curăţă de seminţe şi se spală.
Ceapa verde se curăţă, se spală, se scutură de apă, se scurtează foile la aceeaşi mărime şi se pune pe farfurie plată.
Castraveciorii verzi se curăţă de coajă, se taie în lung, în patru bucăţi sau în rondele şi se presară cu puţină sare şi piper.
Miezul de varză murată se taie în lung, se aşează în salatieră şi deasupra se toarnă ulei amestecat cu zeamă de varză şi se presară cu puţină boia roşie şi cu piper pisat.
Roşiile se spală şi se pun pe masă fie întregi, fie tăiate.
Ridichile se curăţă de frunze în aşa fel ca în partea din mijloc să rămană cateva, apoi li se taie codiţa, se spală bine şi se scut ură de apă.
Ardeiul gras, de diferite soiuri, se taie în două, se curăţă de seminţe şi se spală.
Ceapa verde se curăţă, se spală, se scutură de apă, se scurtează foile la aceeaşi mărime şi se pune pe farfurie plată.
Castraveciorii verzi se curăţă de coajă, se taie în lung, în patru bucăţi sau în rondele şi se presară cu puţină sare şi piper.
Miezul de varză murată se taie în lung, se aşează în salatieră şi deasupra se toarnă ulei amestecat cu zeamă de varză şi se presară cu puţină boia roşie şi cu piper pisat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :