Statistics:
Visits: 686 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Omleta cu dulceata la tava II
Q: | Intreaba despre Omleta cu dulceata la tava II |
Ingrediente:
Ouă 6 buc, zahăr 150 g, făină 50 g, amidon 50 g, lămaie 100 g, unt 30 g, dulceaţă 150 g.
Mod de preparare:
Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul, pană ce zahărul s-a dizolvat complet. Se adaugă răzătura de coajă de lămaie şi zeama de lămaie şi se încorporează făina şi amidonul, puţin cate puţin. Albuşurile se bat bine şi se adaugă la compoziţie. Se toarnă compoziţia într-o tavă mare unsă cu unt şi se dă la cuptor la un foc iute. Cand este gata, se pune dulceaţa pe toată suprafaţa omletei, se rulează, se pudrează pe deasupra cu zahăr şi se taie felii. Se serveşte caldă.
Ouă 6 buc, zahăr 150 g, făină 50 g, amidon 50 g, lămaie 100 g, unt 30 g, dulceaţă 150 g.
Mod de preparare:
Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul, pană ce zahărul s-a dizolvat complet. Se adaugă răzătura de coajă de lămaie şi zeama de lămaie şi se încorporează făina şi amidonul, puţin cate puţin. Albuşurile se bat bine şi se adaugă la compoziţie. Se toarnă compoziţia într-o tavă mare unsă cu unt şi se dă la cuptor la un foc iute. Cand este gata, se pune dulceaţa pe toată suprafaţa omletei, se rulează, se pudrează pe deasupra cu zahăr şi se taie felii. Se serveşte caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :