Statistics:
Visits: 939 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ochiuri romanesti cu rosii
Q: | Intreaba despre Ochiuri romanesti cu rosii |
Ingrediente:
6 ouă, 600 g roşii, 60 g unt, 50 g caşcaval, sare, piper.
Mod de preparare:
Ochiurile se fierb. Roşiile se crestează, se opăresc în apă clocotită în care se scufundă şi după cateva minute se scot cu o spumieră, apoi se curăţă de pieliţe şi de seminţe, se taie în cuburi şi se scurg de zeamă. Intr-o tigaie se pune unt şi, după ce s-a încins, se pun roşiile la călit, potrivindu-se mai întai de sare şi piper. Se călesc 2- 3 min pe foc iute, după care se răstoarnă pe un platou încălzit, apoi se aşează ochiurile. Inainte de a fi servite se presară cu caşcaval ras.
6 ouă, 600 g roşii, 60 g unt, 50 g caşcaval, sare, piper.
Mod de preparare:
Ochiurile se fierb. Roşiile se crestează, se opăresc în apă clocotită în care se scufundă şi după cateva minute se scot cu o spumieră, apoi se curăţă de pieliţe şi de seminţe, se taie în cuburi şi se scurg de zeamă. Intr-o tigaie se pune unt şi, după ce s-a încins, se pun roşiile la călit, potrivindu-se mai întai de sare şi piper. Se călesc 2- 3 min pe foc iute, după care se răstoarnă pe un platou încălzit, apoi se aşează ochiurile. Inainte de a fi servite se presară cu caşcaval ras.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :