Statistics:
Visits: 811 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tartine in culori
Q: | Intreaba despre Tartine in culori |
Ingrediente:
Franzelă sau chifle, 2 ouă fierte, 10 măsline, 1 gogoşar roşu sau ardei gras roşu, 60 g unt sau maioneză.
Mod de preparare:
Franzela se taie în felii de formă rotundă iar chiflele se taie în două şi se ung cu unt său cu maioneză. Se toacă mărunt fiecare component în parte: albuşul de ou, gălbenuşul de ou, gogoşaru! şi măslinele. Se împarte suprafaţa tartinei în patru părţi şi pe fiecare dintre acestea se pune cate unul din componentele tocate mărunt. In acest fel, tartinele vor avea patru culori: alb, galben, roşu şi negru.
Franzelă sau chifle, 2 ouă fierte, 10 măsline, 1 gogoşar roşu sau ardei gras roşu, 60 g unt sau maioneză.
Mod de preparare:
Franzela se taie în felii de formă rotundă iar chiflele se taie în două şi se ung cu unt său cu maioneză. Se toacă mărunt fiecare component în parte: albuşul de ou, gălbenuşul de ou, gogoşaru! şi măslinele. Se împarte suprafaţa tartinei în patru părţi şi pe fiecare dintre acestea se pune cate unul din componentele tocate mărunt. In acest fel, tartinele vor avea patru culori: alb, galben, roşu şi negru.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 28 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :