Statistics:
Visits: 1,268 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pogaci cu jumari
Q: | Intreaba despre Pogaci cu jumari |
Ingrediente
500 g faina, 300 g jumari, 2 oua, 30 g drojdie, 150 ml lapte, piper, sare.
Mod de preparare
Se pune faina pe planseta, in mijloc se toarna laptele in care s-a inmuiat drojdia, se adauga ouale, piper, sare si jumarile de porc date prin masina de tocat. Se framanta totul bine si se lasa sa se odihneasca la caldura acoperindu-se cu un servet.
Dupa ce coca a crescut, se intinde o foaie, se impatureste in patru si se lasa 10—15 min pe planseta sa se odihneasca.
Aceasta operatie se repeta de 3 ori, dupa care se intinde o foaie de 1,5 cm grosime si cu ajutorul unui pahar se decupeaza rondele care se cresteaza deasupra cu un cutit.
Acestea se aseaza intr-o tava unsa care se lasa la cald si dupa ce pogacile au mai crescut se ung cu ou batut si se coc la foc potrivit.
500 g faina, 300 g jumari, 2 oua, 30 g drojdie, 150 ml lapte, piper, sare.
Mod de preparare
Se pune faina pe planseta, in mijloc se toarna laptele in care s-a inmuiat drojdia, se adauga ouale, piper, sare si jumarile de porc date prin masina de tocat. Se framanta totul bine si se lasa sa se odihneasca la caldura acoperindu-se cu un servet.
Dupa ce coca a crescut, se intinde o foaie, se impatureste in patru si se lasa 10—15 min pe planseta sa se odihneasca.
Aceasta operatie se repeta de 3 ori, dupa care se intinde o foaie de 1,5 cm grosime si cu ajutorul unui pahar se decupeaza rondele care se cresteaza deasupra cu un cutit.
Acestea se aseaza intr-o tava unsa care se lasa la cald si dupa ce pogacile au mai crescut se ung cu ou batut si se coc la foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :