Statistics:
Visits: 802 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piscoturi
Q: | Intreaba despre Piscoturi |
Ingrediente:
Făină 260 g, zahăr 240 g, ouă 7 buc, zahăr vanilat 2 plicuri, zahăr pudră 50 g.
Mod de preparare:
Albuşurile se bat bine împreună cu 40 g zahăr. Restul de 200 g zahăr se încălzeşte în cuptor şi se amestecă cu albuşurile şi zahărul vanilat. Se adaugă pe rand gălbenuşurile amestecate bine, iar la sfarşit se pune făina. Se pune compoziţia într-un poş şi se şpriţează în tăvi tapetate cu hartie, formandu-se bastonaşe cu lungimea de 10- 12 cm, care se pudrează cu zahăr şi se coc la cuptor la un foc potrivit.
Făină 260 g, zahăr 240 g, ouă 7 buc, zahăr vanilat 2 plicuri, zahăr pudră 50 g.
Mod de preparare:
Albuşurile se bat bine împreună cu 40 g zahăr. Restul de 200 g zahăr se încălzeşte în cuptor şi se amestecă cu albuşurile şi zahărul vanilat. Se adaugă pe rand gălbenuşurile amestecate bine, iar la sfarşit se pune făina. Se pune compoziţia într-un poş şi se şpriţează în tăvi tapetate cu hartie, formandu-se bastonaşe cu lungimea de 10- 12 cm, care se pudrează cu zahăr şi se coc la cuptor la un foc potrivit.
Tag-uri: desert, faina, oua, zahar vanilat |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :