Statistics:
Visits: 949 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mazare cu friganele
Q: | Intreaba despre Mazare cu friganele |
Ingrediente:
Mazăre proaspătă 1 kg, unt 50 g, zahăr tos 40 g, ulei 100 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, mar 2 buc, mărar verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Mazărea se fierbe în apă cu sare, se scurge, se sotează în unt, se adaugă 20 g zahăr şi mărarul tocat. Franzela se taie felii, se înmoaie feliile în lapte amestecat cu restul de zahăr, se dau prin ou bătut, amestecat cu 20 g ulei şi se prăjesc pe ambele părţi în ulei fierbinte. La fiecare porţie se servesc 2-3 friganele.
Mazăre proaspătă 1 kg, unt 50 g, zahăr tos 40 g, ulei 100 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, mar 2 buc, mărar verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Mazărea se fierbe în apă cu sare, se scurge, se sotează în unt, se adaugă 20 g zahăr şi mărarul tocat. Franzela se taie felii, se înmoaie feliile în lapte amestecat cu restul de zahăr, se dau prin ou bătut, amestecat cu 20 g ulei şi se prăjesc pe ambele părţi în ulei fierbinte. La fiecare porţie se servesc 2-3 friganele.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :