Statistics:
Visits: 749 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gustare pentru gurmanzi
Q: | Intreaba despre Gustare pentru gurmanzi |
Ingreriente:
Carne de porc 400 g, cârnaţi afumaţi 200 g, creier 150 g, ciuperci 300 g, bulion de tomate 25 g, usturoi 20 g, ulei 150 g, verdeaţă 2 leg, vin 150 ml, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie în bucăţi mici, se sărează şi se prăjeşte în ulei, se adaugă cârnaţii tăiaţi feliuţe şi ciupercile tăiate ştraifuri şi călite în ulei. Usturoiul se taie feliuţe, se căleşte în ulei, se adaugă creierul tăiat cuburi, se mai căleşte câteva minute, apoi se amestecă cu carnea şi se trag în continuare. Se stinge cu bulion amestecat cu vin şi verdeaţă tocată mărunt. Se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe câteva minute. Se consumă caldă cu mămăliguţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 400 g, cârnaţi afumaţi 200 g, creier 150 g, ciuperci 300 g, bulion de tomate 25 g, usturoi 20 g, ulei 150 g, verdeaţă 2 leg, vin 150 ml, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie în bucăţi mici, se sărează şi se prăjeşte în ulei, se adaugă cârnaţii tăiaţi feliuţe şi ciupercile tăiate ştraifuri şi călite în ulei. Usturoiul se taie feliuţe, se căleşte în ulei, se adaugă creierul tăiat cuburi, se mai căleşte câteva minute, apoi se amestecă cu carnea şi se trag în continuare. Se stinge cu bulion amestecat cu vin şi verdeaţă tocată mărunt. Se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe câteva minute. Se consumă caldă cu mămăliguţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: gustare, carne de porc, verdeata, ciuperci, gurmanzi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :