FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,167
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cremsnit

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cremsnit

 Q:   Intreaba despre Cremsnit       
Cremsnit Ingrediente:

Făină 500 g, unt 500 g, ulei 10 g, sare. Crema: lapte 1 l, vanilie 1 baton, ouă 8 buc, zahăr 350 g, făină 160 g, zahăr pudră 75 g.

Mod de preparare:

Din făina, unt, sare şi ulei se prepară un aluat franţuzesc, din care se întinde o foaie în formă dreptunghiulară şi cu grosimea de 5 mm, se taie bucăţi pe dimensiunea tăvilor, se înţeapă în mai multe locuri cu o furculiţă şi se coc la cuptor la un foc potrivit. Se lasă să se răcească în tăvi, se aşează pe jumătate din foi crema de vanilie, se acoperă crema cu restul de foi, se taie prăjitura în pătrate sau dreptunghiuri şi se pudrează pe deasupra cu zahăr. Crema se prepară astf el: se fierbe laptele şi vanilia. Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul şi făina, se toarnă peste această compoziţie laptele fierbinte, puţin cate puţin, amestecandu-se cu o paletă de lemn. Se pune vasul la foc şi se amestecă cu paleta tot timpul şi pe toată suprafaţa fundului ca să nu se prindă. Cand crema s-a legat, se ia de pe foc, se bate cu telul, se adaugă albuşurile bătute spumă şi se amestecă pană ce acestea s-au încorporat.


Tag-uri: desert, prajitura, crema, lapte



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :