FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 391
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Nestatornicul sau cel aflat în trecere

Tag-uri Populare


relatii   cuplu   familie   societate   inteligenta   lider   psihic   social   interactiune   individ   stres   frumusete   sanatate   ingrijire   medic   comunicare   tratament   relatie   teama   limbaj   iubire   tinerete   bautura   sevraj   batranete   boala   placebo   acceptare   efect   gesturi   parteneri   medicamente   pastile   sentimente   oameni   dorinta  

All Tags

Famous Forum

 

Nestatornicul sau cel aflat în trecere

 Q:   Intreaba despre Nestatornicul sau cel aflat în trecere       
Calatorul adevarat nu are un plan stabilit si nici intentia clara de a ajunge undeva. (Lao Zi)

A fi în trecere nu este un defect, ci o conditie. Firmele încadreaza uneori angajati temporari (pe perioada determinata). Aceste persoane aflate în trecere vor fi, prin urmare, mai putin devotate firmei decât angajatii permanenti. Partea buna este ca tipul nestatornic e rareori blazat.

Nu se plictiseste si este activ tocmai pentru ca are un statut instabil. Pentru colegi si sefi, partea mai putin buna este ca aceasta persoana e oarecum detasata de valorile, regulile si obiectivele firmei.

Mai exista si persoana nestatornica de tipul celei care refuza sa se stabileasca într-o firma. Este acolo într-o zi, dar nu se stie daca va mai fi si-n ziua urmatoare. în realitate, aceas ta specie este pe cale de disparitie.

Nestatornicul:

• este individualist;
• nu se implica prea mult;
• azi este aici, dar mâine e posibil sa nu mai fie;
• îsi face treaba cu constiinciozitate;
• nu urca treptele ierarhice ale firmei.

A-l îmblânzi sau a coexista

Nestatornicul nu reprezinta o amenintare, dar prezenta sa poate fi agasanta pentru ca dumneavoastra stiti bine ca nu este aici pentru a ramâne. Daca îi sunteti coleg sau sef, puteti sa va întelegeti cu el, sa lucrati bine împreuna, dar nu are rost sa-l învatati toate trucurile si detaliile postului pe care îl ocupa. Daca va este sef, nu va schimbati modul de lucru pentru o persoana aflata în trecere.


Tag-uri: individualistCategorie: Psihologie  - ( Psihologie - Archiva)

Data Adaugarii: 09 April '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :