FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 933
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Figaro

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Figaro

 Q:   Intreaba despre Figaro       
FigaroIngrediente:

Făină 600 g, zahăr 180 g, ouă 6 buc, unt 300 g, praf de copt la plic, marmeladă 200 g, nuci 300 g, zahăr pudră 425 g, albuşuri 7 buc, făină 50 g.

Mod de preparare:

Din făină, 180 g zahăr, 6 ouă, 300 g unt şi praf de copt se face un aluat care se frămantă, se crestează şi se lasă să stea două ore la rece, se întind foi cu grosimea de 2 cm de mărimea şi forma tăvilor, se aşează în tăvi, se coc pe jumătate, se scot din cuptor şi se aşează deasupra un strat de marmeladă, se toarnă deasupra glazura, se nivelează, se dau din nou la cuptor şi se coc la un foc potrivit. Se porţionează înainte de a se răci prăjitura. Glazura se prepară astfel: albuşurile se bat împreună cu zahărul pudră, se pune căzăneiul într-un bai-marin şi se încălzeşte, se adaugă nucile măcinate, amestecandu-se tot timpul, iar la sfarşit se adaugă 50 g făină.


Tag-uri: oua, marmelada, aluat, zahar



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :