Statistics:
Visits: 777 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ravioli
Q: | Intreaba despre Ravioli |
Ingrediente :
Făină 500 g, ouă 4 buc, ceapă 100 g, carne 400 g, ciuperci 200 g. ulei 100 g, pesmet 50 g, unt 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din făină, ouă, sare ÅŸi apa se prepară o cocă mai deasă, din care se întind foi, care se împart în două. Se aÅŸează pe o jumăÂtate din foi cantităţi egale de umplutură, se acoperă cu cealaltă jumătate de foi, se taie cu ruleta pătrate de aluat, astfel ca umÂplutura să fie Ia mijlocul pătratelor, se lipesc marginile ÅŸi se fierb raviolele în apă cu sare. Se servesc cu pesmet prăjit în unt. Umplutura se prepară astfel: ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei, se adaugă carnea trecută de doua ori prin maÂÅŸina de tocat ÅŸi se trag împreună 25—30 min., stingîndu-se din cînd în cînd cu puÅ£ină apă. Ciupercile se opăresc, se taie julien ÅŸi se călesc în unt. Se adaugă la carne ÅŸi se trec împreună prin maÅŸina de tocat.
Făină 500 g, ouă 4 buc, ceapă 100 g, carne 400 g, ciuperci 200 g. ulei 100 g, pesmet 50 g, unt 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din făină, ouă, sare ÅŸi apa se prepară o cocă mai deasă, din care se întind foi, care se împart în două. Se aÅŸează pe o jumăÂtate din foi cantităţi egale de umplutură, se acoperă cu cealaltă jumătate de foi, se taie cu ruleta pătrate de aluat, astfel ca umÂplutura să fie Ia mijlocul pătratelor, se lipesc marginile ÅŸi se fierb raviolele în apă cu sare. Se servesc cu pesmet prăjit în unt. Umplutura se prepară astfel: ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei, se adaugă carnea trecută de doua ori prin maÂÅŸina de tocat ÅŸi se trag împreună 25—30 min., stingîndu-se din cînd în cînd cu puÅ£ină apă. Ciupercile se opăresc, se taie julien ÅŸi se călesc în unt. Se adaugă la carne ÅŸi se trec împreună prin maÅŸina de tocat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :