FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 738
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ravioli

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ravioli

 Q:   Intreaba despre Ravioli       
RavioliIngrediente :

Făină 500 g, ouă 4 buc, ceapă 100 g, carne 400 g, ciuperci 200 g. ulei 100 g, pesmet 50 g, unt 100 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Din făină, ouă, sare şi apa se prepară o cocă mai deasă, din care se întind foi, care se împart în două. Se aşează pe o jumă­tate din foi cantităţi egale de umplutură, se acoperă cu cealaltă jumătate de foi, se taie cu ruleta pătrate de aluat, astfel ca um­plutura să fie Ia mijlocul pătratelor, se lipesc marginile şi se fierb raviolele în apă cu sare. Se servesc cu pesmet prăjit în unt. Umplutura se prepară astfel: ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă carnea trecută de doua ori prin ma­şina de tocat şi se trag împreună 25—30 min., stingîndu-se din cînd în cînd cu puţină apă. Ciupercile se opăresc, se taie julien şi se călesc în unt. Se adaugă la carne şi se trec împreună prin maşina de tocat.


Tag-uri: ravioli, faina, oua, carne



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :