Statistics:
Visits: 700 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui ca la tara
Q: | Intreaba despre Pui ca la tara |
Ingrediente
1 kg pui, 100 g untură, 600 g roşii, 200 g ceapă, 1 căpăţanâ de usturoi, 100 g smantană, piper sau 1 ardei iute, sare.
Mod de preparare
Puiul se curăţă, se spală şi se taie in bucăţi care se sărează şi se prăjesc intr-o cratiţă cu untură bine infierbantată.
După ce carnea s-a rumenit se scoate din cratiţă, iar in untura rămasă se pune la prăjit ceapa, tăiată subţire, se adaugă usturoiul tăiat mărunt, 1 ardei iute, se stinge cu apă şi apoi se răstoarnă peste carne, lăsandu-se să fiarbă impreună acoperit.
Roşiile se spală, se curăţă de pieliţe, se taie in bucăţi şi se adaugă la carne cand este aproape să se iâ vasul de pe foc. Se serveşte cu mămăliguţă.
1 kg pui, 100 g untură, 600 g roşii, 200 g ceapă, 1 căpăţanâ de usturoi, 100 g smantană, piper sau 1 ardei iute, sare.
Mod de preparare
Puiul se curăţă, se spală şi se taie in bucăţi care se sărează şi se prăjesc intr-o cratiţă cu untură bine infierbantată.
După ce carnea s-a rumenit se scoate din cratiţă, iar in untura rămasă se pune la prăjit ceapa, tăiată subţire, se adaugă usturoiul tăiat mărunt, 1 ardei iute, se stinge cu apă şi apoi se răstoarnă peste carne, lăsandu-se să fiarbă impreună acoperit.
Roşiile se spală, se curăţă de pieliţe, se taie in bucăţi şi se adaugă la carne cand este aproape să se iâ vasul de pe foc. Se serveşte cu mămăliguţă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :