Statistics:
Visits: 890 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Oua surpriza
Q: | Intreaba despre Oua surpriza |
Ingrediente:
6 ouă, 200 g salată de icre preparate, 3- 4 măsline.
Prepararea icrelor: 50 g icre de crap sau de ştiucă, 150 ml ulei, sare de lămaie sau suc de lămaie după gust.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle tari, se curăţă de coajă, se taie în jumătăţi pe lungime şi se aşează pe un platou rotund, cu gălbenuşul în sus. Peste ele se pun, cu ajutorul unui cornet din pergament prevăzut cu un şpriţ la capăt, icre preparate şi se decorează cu felii de măsline.
Intr-un castron se pun icrele şi se amestecă cu un tel, turnand puţin cate puţin ulei şi amestecand repede, tot timpul, ca uleiul să nu aibă timp să se strangă într-un loc. Se măreşte treptat cantitatea de ulei stropind între timp cu puţină apă sau sifon. La sfarşit se adaugă puţină sare de lămaie sau zeamă de lămaie, continuand amestecatul şi stropirea cu apă sau sifon.
6 ouă, 200 g salată de icre preparate, 3- 4 măsline.
Prepararea icrelor: 50 g icre de crap sau de ştiucă, 150 ml ulei, sare de lămaie sau suc de lămaie după gust.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle tari, se curăţă de coajă, se taie în jumătăţi pe lungime şi se aşează pe un platou rotund, cu gălbenuşul în sus. Peste ele se pun, cu ajutorul unui cornet din pergament prevăzut cu un şpriţ la capăt, icre preparate şi se decorează cu felii de măsline.
Intr-un castron se pun icrele şi se amestecă cu un tel, turnand puţin cate puţin ulei şi amestecand repede, tot timpul, ca uleiul să nu aibă timp să se strangă într-un loc. Se măreşte treptat cantitatea de ulei stropind între timp cu puţină apă sau sifon. La sfarşit se adaugă puţină sare de lămaie sau zeamă de lămaie, continuand amestecatul şi stropirea cu apă sau sifon.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :