FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 761
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Minciunele I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Minciunele I

 Q:   Intreaba despre Minciunele I       
Minciunele IIngrediente

3-4 oua, 2-3 linguri de smantana groasa, 1 praf de sare, coaja de lamaie rasa, 100 g zahar pudra, 1 lingura de rom, faina cat cuprinde coca.

Mod de preparare

Se pun toate componentele intr-un castron si se amesteca bine. (Din zaharul pudra jumatate se opreste pentru pudrat la urma). Se adauga treptat faina si se amesteca pana se face un aluat potrivit de moale si omogen.

Se pune pe planseta presarata cu faina si se intinde cu merdeneaua (sucitorul) o foaie groasa de 1/2 cm. Se taie fasii lungi de 10—12 cm si late de 2—3 cm, se face la mijlocul fiecareia o crestatura in lung, cu cutitul, in care se introduce unul din capetele fasiei, scotandu-se pe partea cealalta, capatand astfel un aspect de fundulita.

Se prajesc pe rand, intr-o tigaie adanca sau intr-o cratita cu ulei mai mult si bine incins. Cand capata o culoare aurie sunt gata si se scot cu o spumiera de sarma sau cu o lingura cu gauri. Se pun pe o hartie alba sau pe sugativa si dupa ce s-au racit se pudreaza cu zahar vanilat si se aseaza pe un platou rotund si impodobit pe margine cu servetele sau pe un disc de carton dantelat.


Tag-uri: minciunele, oua, smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :