FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,099
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Lebarvurst II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Lebarvurst II

 Q:   Intreaba despre Lebarvurst II       
Lebarvurst  IIIngrediente

1 kg de ficat, 1 kg de slanina proaspata, 50 g sare, 5 g piper, 2 g ienibahar, 1 g cuisoare.

Mod de preparare

Carnea si ficatul se taie in bucatele si se trec de 2—3 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Tocatura se amesteca cu mirodenii, dupa gust, se framanta bine si cu ea se umplu mate netede.

Acestea se pun la fiert in apa calda cu putina sare si o frunza de dafin. Se fierb lent la foc domol 40—60 min, dupa care se scot in alt vas cu apa rece. Lebarvurstii, dupa ce s-au racit, se sterg si se tin la frigider fara sa se inghete.

Acest fel de lebarvursti poate fi pastrat la rece 10—12 zile, iar la servire se taie cat mai rece, consumandu-se ca atare.


Tag-uri: labarvurst, ficat, slanina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :