Statistics:
Visits: 1,099 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Lebarvurst II
Q: | Intreaba despre Lebarvurst II |
Ingrediente
1 kg de ficat, 1 kg de slanina proaspata, 50 g sare, 5 g piper, 2 g ienibahar, 1 g cuisoare.
Mod de preparare
Carnea si ficatul se taie in bucatele si se trec de 2—3 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Tocatura se amesteca cu mirodenii, dupa gust, se framanta bine si cu ea se umplu mate netede.
Acestea se pun la fiert in apa calda cu putina sare si o frunza de dafin. Se fierb lent la foc domol 40—60 min, dupa care se scot in alt vas cu apa rece. Lebarvurstii, dupa ce s-au racit, se sterg si se tin la frigider fara sa se inghete.
Acest fel de lebarvursti poate fi pastrat la rece 10—12 zile, iar la servire se taie cat mai rece, consumandu-se ca atare.
1 kg de ficat, 1 kg de slanina proaspata, 50 g sare, 5 g piper, 2 g ienibahar, 1 g cuisoare.
Mod de preparare
Carnea si ficatul se taie in bucatele si se trec de 2—3 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Tocatura se amesteca cu mirodenii, dupa gust, se framanta bine si cu ea se umplu mate netede.
Acestea se pun la fiert in apa calda cu putina sare si o frunza de dafin. Se fierb lent la foc domol 40—60 min, dupa care se scot in alt vas cu apa rece. Lebarvurstii, dupa ce s-au racit, se sterg si se tin la frigider fara sa se inghete.
Acest fel de lebarvursti poate fi pastrat la rece 10—12 zile, iar la servire se taie cat mai rece, consumandu-se ca atare.
Tag-uri: labarvurst, ficat, slanina |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :