Statistics:
Visits: 823 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos ravigot
Q: | Intreaba despre Sos ravigot |
Ingrediente:
200 g maioneză, 100 g castraveţi muraţi, 60 g ceapă, 1 legătură de pătrunjel verde şi cateva ramuri de tarhon.
Mod de preparare:
Castraveţii muraţi se curăţă de coajă şi de seminţe, se toacă cat mai mărunt şi se storc de zeamă. Ceapa se taie foarte mărunt, iar de la tarhon şi pătrunjel se aleg numai frunze proapete, neveştejite şi se toacă mărunt, toate aceste ingrediente se pun în maioneză şi se amestecă împreună. Sosul obţinut se ţine pană la servire în frigider. Se foloseşte la legume fierte şi la ouă fierte tari.
200 g maioneză, 100 g castraveţi muraţi, 60 g ceapă, 1 legătură de pătrunjel verde şi cateva ramuri de tarhon.
Mod de preparare:
Castraveţii muraţi se curăţă de coajă şi de seminţe, se toacă cat mai mărunt şi se storc de zeamă. Ceapa se taie foarte mărunt, iar de la tarhon şi pătrunjel se aleg numai frunze proapete, neveştejite şi se toacă mărunt, toate aceste ingrediente se pun în maioneză şi se amestecă împreună. Sosul obţinut se ţine pană la servire în frigider. Se foloseşte la legume fierte şi la ouă fierte tari.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :