Statistics:
Visits: 830 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos Mousseline
Q: | Intreaba despre Sos Mousseline |
Ingrediente :
Unt 100 g, gălbenuşuri 3 buc, lamâie 75 g, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Untul se pune într-o caserolă, se amestecă, până ce devine spumos, se adaugă gălbenuşurile, unul cîte unul, puţină apă, zeama de lămâie, piperul şi sarea. Se aşează caserola într-un bazin-marie cu apă fierbinte, se adaugă smântână şi se bate sosul cu un tel, până ce are consistenţa necesară unui sos. Se pune sosul într-o sosieră de porţelan încălzită şi se serveşte fierbinte. Se foloseşte la fripturi la grătar şi în special la Chateaubriand.
Vă dorim poftă bună!
Unt 100 g, gălbenuşuri 3 buc, lamâie 75 g, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Untul se pune într-o caserolă, se amestecă, până ce devine spumos, se adaugă gălbenuşurile, unul cîte unul, puţină apă, zeama de lămâie, piperul şi sarea. Se aşează caserola într-un bazin-marie cu apă fierbinte, se adaugă smântână şi se bate sosul cu un tel, până ce are consistenţa necesară unui sos. Se pune sosul într-o sosieră de porţelan încălzită şi se serveşte fierbinte. Se foloseşte la fripturi la grătar şi în special la Chateaubriand.
Vă dorim poftă bună!
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :