FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 748
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sos bearnez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sos bearnez

 Q:   Intreaba despre Sos bearnez       
Sos bearnezIngrediente:

Unt 250 g, ouă 2 buc, tarhon 1 leg, ceapa 25g, piper 17-18 boabe, oţet 9° 40 ml, vin alb 100 ml. asmaţui 1 fir, cimbru 1 vîrf do cuţit, ardei iute verde 5 g, lămîie 75 g, sare.


Mod de preparare:

Oţetul şi vinul se pun la fiert cu ceapa tocată mărunt, piperul zdrobit, ardeiul iute tăiat feliuţe, firul de asmaţui şi un vîrf de cuţit de cimbru. Se fierb circa 20 min. la un foc domol şi apoi se strecoară esenţa printr-o etamină. Cele două gălbenuşuri se amestecă pe marginea plitei cu puţină apă, apoi se adaugă untul topit, puţin câte puţin, amestecându-se ca la maioneză, avînd grijă ca untul topit să nu fie fierbinte pentru a nu se brînzi gălbenuşurile. După ce s-a încorporat tot untul, se amestecă cu esenţă de oţet şi vin, se adaugă tarhon opărit şi tocat mărunt, sare şi zeamă de lămîie. Se pune într-o sosieră încălzită şi se serveşte imediat. Se serveşte la fripturi de vacă la grătar şi la peşte la grătar.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sos, bearnez, gratar, friptura, vaca, peste



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :