FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 886
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Oua moi

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Oua moi

 Q:   Intreaba despre Oua moi       
Oua moiPentru ouă moi se folosesc numai ouă foarte proaspete care, ca să nu crape la fiert, trebuie scoase din timp de la frigider. Se pun ouăle în apă clocotită cu puţină sare, se lasă sa fiarbă 4- 5 min (dacă sunt mari 5 min), apoi se scurg de apa în care au fiert şi se pun în apă rece, în care se ţin 1- 2 min, pentru a se decoji mai uşor. Se pot servi şi în coajă, în pahare speciale pentru ouă. Oul se aşează în pahar cu partea mai îngustă în jos Partea mai rotunjită, avand sub coajă un gol, se sparge cu o linguriţă, se îndepărtează varful cojii, formandu-se o deschizătură prin care se consumă oul cu ajutorul linguriţei.


Tag-uri: oua, pahar, lingurita



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 December '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :