Statistics:
Visits: 1,717 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Lebervusti
Q: | Intreaba despre Lebervusti |
Ingrediente:
Ficat de porc 1 kg, slănina 100g, şorici 800 g, cap de porc 2 kg, franzelă 500 g, ceapă 500 g, untură 150 g, piper 3 g, ienibahar 2 g, sare, maţe de vită subţiri.
Mod de preparare:
Capul de porc şi şoriciul se fierb împreună. Capul se dezosează şi se taie bucăţi, iar şoriciul se taie ştraifuri. Ficatul se taie ştraifuri şi se opăreşte pană ce sangele dispare. Slănina se fierbe separat, se lasă să se răcească şi se taie cubuleţe. Franzela se taie felii, se înmoaie în apă rece şi se stoarce bine. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în untură. Carnea de la cap, şoriciul, ficatul, ceapa prăjită şi painea se dau de 2- 3 ori prin maşina de tocat, se amestecă bine compoziţia şi se adaugă cubuleţele de slănină şi condimentele. Se umplu maţele, iar lebervurştii rezultaţi se opăresc timp de 40 min. în apă fierbinte cu temperatura de 94- 95°C.
Ficat de porc 1 kg, slănina 100g, şorici 800 g, cap de porc 2 kg, franzelă 500 g, ceapă 500 g, untură 150 g, piper 3 g, ienibahar 2 g, sare, maţe de vită subţiri.
Mod de preparare:
Capul de porc şi şoriciul se fierb împreună. Capul se dezosează şi se taie bucăţi, iar şoriciul se taie ştraifuri. Ficatul se taie ştraifuri şi se opăreşte pană ce sangele dispare. Slănina se fierbe separat, se lasă să se răcească şi se taie cubuleţe. Franzela se taie felii, se înmoaie în apă rece şi se stoarce bine. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în untură. Carnea de la cap, şoriciul, ficatul, ceapa prăjită şi painea se dau de 2- 3 ori prin maşina de tocat, se amestecă bine compoziţia şi se adaugă cubuleţele de slănină şi condimentele. Se umplu maţele, iar lebervurştii rezultaţi se opăresc timp de 40 min. în apă fierbinte cu temperatura de 94- 95°C.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :