FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,663
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Lebervusti

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Lebervusti

 Q:   Intreaba despre Lebervusti       
LebervustiIngrediente:

Ficat de porc 1 kg, slănina 100g, şorici 800 g, cap de porc 2 kg, franzelă 500 g, ceapă 500 g, untură 150 g, piper 3 g, ienibahar 2 g, sare, maţe de vită subţiri.

Mod de preparare:

Capul de porc şi şoriciul se fierb împreună. Capul se dezosează şi se taie bucăţi, iar şoriciul se taie ştraifuri. Ficatul se taie ştraifuri şi se opăreşte pană ce sangele dispare. Slănina se fierbe separat, se lasă să se răcească şi se taie cubuleţe. Franzela se taie felii, se înmoaie în apă rece şi se stoarce bine. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în untură. Carnea de la cap, şoriciul, ficatul, ceapa prăjită şi painea se dau de 2- 3 ori prin maşina de tocat, se amestecă bine compoziţia şi se adaugă cubuleţele de slănină şi condimentele. Se umplu maţele, iar lebervurştii rezultaţi se opăresc timp de 40 min. în apă fierbinte cu temperatura de 94- 95°C.


Tag-uri: leber, ficat, slanina, sorici



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :