FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 943
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Inghemacht de pui

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Inghemacht de pui

 Q:   Intreaba despre Inghemacht de pui       
Inghemacht de puiIngrediente

1 kg pui, 100 g făină, 100 g untură, 100 g ceapă, 1 morcov, 1/2 ţe-lină, 1 lămaie, sare, 30 g unt.

Mod de preparare

Puiul curăţat se spală şi se pune cu apă la opărit, după care se spală din nou şi se pune la fiert cu zarzavat şi sare. Intre timp, se spumuieşte şi după ce carnea a fiert se dă vasul la o parte.

Sosul se pregăteşte in feJul următor: se incălzeşte untura, se adaugă făina, se amestecă fără să se rumenească, se stinge cu supă in care a fiert puiul şi se fierbe pană ce sosul se ingroaşă ca o smantană.

Se potriveşte de sare şi se stoarce zeamă de lămaie după gust. Bucăţile de pui fierte se pun in sos. La servire carnea se pune pe farfurie alături de cartofi fierţi natur, presăraţi cu pătrunjel verde tăiat mărunt, iar peste carne se pune sos şi se stropeşte cu unt.


Tag-uri: pui, faina, untura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :