FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,009
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cuglof

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cuglof

 Q:   Intreaba despre Cuglof       
CuglofIngrediente:

Făină 500 g, ouă 6 buc, drojdie de bere 30 g, lapte 200 ml, cacao 75 g, zahăr 300 g, unt 200 g, stafide 150 g, zahăr pudră 100 g, sare.

Mod de preparare:

Din făină, drojdie, lapte, ouă, zahăr, 125 g unt şi sare se prepară un aluat care se lasă să dospească. După circa o oră se împarte aluatul in două părţi egale, din care o jumătate se amestecă cu cacaoa şi se lasă să mai dospească o oră. Se întinde foaia de cocă albă, se unge cu unt şi se presară cu stafide care au fost ţinute cateva ore în apă. Pe deasupra se întinde foaia din cocă cu cacao şi se rulează împreună. Se unge cu unt o formă de cuglof (iar în lipsa acesteia se foloseşte o formă de cozonac cu inimă), se aşează foile în această formă, în rotund, rotindu-le în jurul inimii formei. Se lasă o oră să crească, apoi se dă la cuptor. Se coace la un foc potrivit şi, cand este gata, se scoate din cuptor şi se pudrează din abundenţă cu zahăr.


Tag-uri: patiserie, ou, cacao, stafide



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :