FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 911
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ce inseamna sa delegi atributiile ca sef

Tag-uri Populare


relatii   cuplu   familie   societate   inteligenta   lider   psihic   individ   social   interactiune   stres   frumusete   sanatate   ingrijire   medic   comunicare   tratament   relatie   teama   limbaj   iubire   tinerete   bautura   sevraj   pastile   parteneri   gesturi   boala   placebo   batranete   acceptare   medicamente   efect   sentimente   oameni   dorinta  

All Tags

Famous Forum

 

Ce inseamna sa delegi atributiile ca sef

 Q:   Intreaba despre Ce inseamna sa delegi atributiile ca sef       
Ce inseamna sa delegi atributiile ca sef Reuşita acţiunilor întreprinse depinde şi de existenţa unei echipe competente şi competitive la vârf. A organiza activitatea de conducere implică şi modul cum foloseşti propriile ajutoare. Iată de ce o latură importantă devine modalitatea de recrutare a colaboratorilor apropiaţi, a modului de delegare a unei părţi din propria autoritate, cât şi organizarea relaţiilor cu subalternii.

Un grup de oameni valoroÅŸi este preferabil unei armate dezorganizate.
Şansa reuşitei în munca unui conducător este direct proporţională cu calitatea colaboratorilor pe care îi are, dar şi cu modul în care ştie să-şi delege autoritatea, însărcinându-i pe colaboratori cu rezolvarea unor probleme care pot i ntra şi în competenţa lor.

Cei care nu ştiu să utilizeze capacitatea creativă sau de execuţie a subalternilor, pentru a câştiga timp, au în mod sigur şanse maxime de a înregistra eşecuri.
Conducătorii care ştiu să-şi delege propria autoritate sunt dintre cei cărora nu le este teamă să le comunice subalternilor dificultăţile pe care le întâmpină, depăşind cadrul cotidian al muncii ce conţine teama de a fi judecat pentru neîmpliniri şi nereuşite.

Determinându-i pe colaboratori să reacţioneze la problemele sale, şeful competent descoperă „secretul" de a-şi potenţa motivaţional echipa, iar soluţiile eficiente devin rodul unui dialog informai şi destins.

în al doilea rând, cei care ştiu să-şi delege autoritatea sunt cei cu putere de persuasiune, dotaţi cu curaj şi cu un comportament deschis faţă de subalterni. Ei acceptă că se poate greşi de oricine şi se pot abţine de la reproşuri. Lucrul în echipă îl acceptă acei lideri care au încredere în oameni, pentru ei important este succesul echipei, al instituţiei pe care o conduc, nu al lor personal.


Tag-uri: lider, psihic, inteligenta



Categorie: Psihologie  - ( Psihologie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :