FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 382
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre expunerea organismului la soare

Tag-uri Populare


boala   minerale   apa   sanatate   tratament   inima   natural   organism   cura   sange   tinerete   piele   inflamatie   cardiac   cardiovascular   ape   relief   geografie   fructe   mucoasa   aer   legume   infectie   medicament   ingrijire   proteine   regim   organ   boala infectioasa   ochi   vitamine   stomac   alimentatie   boli   medicina   respiratie  

All Tags

Famous Forum

 

Despre expunerea organismului la soare

 Q:   Intreaba despre Despre expunerea organismului la soare       
Despre expunerea organismului la soare Calirea prin soare se datoreaza actiunii binefacatoare a luminii solare si in special a razelor ultraviolete venite de la soare. Baile de soare trebuie facute cu multa prudenta, pentru a evita arsurile produse de absorbtia in exces a razelor ultraviolete la nivelul pielii.

In prima zi este recomandabil sa nu se faca mai mult de trei expuneri la soare a cate 5-6 minute fiecare, intrerupte prin pauze la umbra. In perioada urmatoare se adauga la durata totala cate 10-15 minute zilnic, de asemenea cu intreruperi la umbra si avand grija a expune in mod egal fata si spatele.

In timpul expunerilor trebuie protejati ochii (prin ochelari de soare), capul si din cand in cand umerii, care sunt in orice pozitie a corpului prima tinta a razelor solare.

Folosirea uleiurilor si cremelor pentru evitarea arsurilor are o valoare relativa, principala masura de prevenire ramanand expunerea rationala.

Se recomanda ca persoanele care urmeaza a-si petrece concediul de odihna in locuri puternic insorite si in special pe litoral sa-si pregateasca corpul din vreme, prin efectuarea primelor bai de soare fie la strand, fie acasa pe terasa sau in curte.


Tag-uri: organism, calire, soareCategorie: Sanatate  - ( Sanatate - Archiva)

Data Adaugarii: 01 April '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :