FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 375
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ingrijeste-ti picioarele

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Ingrijeste-ti picioarele

 Q:   Intreaba despre Ingrijeste-ti picioarele       
Printre armele mortale pe care orice femeie şi le-ar dori să le aibă în portofoliul de cuceritoare se numără şi picioarele. Mai ales dacă sunt lungi, suple, dar bine definite, strălucitoare, într-un cuvânt, acelea care nu lasă nicio şansă admiratorilor.

Spre deosebire de alte farmece feminine, picioarele seducătoare ne sunt dăruite în cea mai mare parte de către mama-natură. Femeile ci picioarele nu atât de frumoase sau suple au învăţat că nu trebuie sa stea cu mâinile în sân şi să se resemneze în faţa naturii care nu a fost atât de darnică şi cu ele. Aşa că au tot inventat de-a lungul timpului metode şi trucuri de a-şi scoate picioarele din anonimat.

Întâi şi întâi, un picior frumos este un picior fără fir de păr pe el. la ora actuală f emeile sunt libere să aleagă nenumărate metode de epilare: cu lama, cu ceara, cu aparatul electric sau chiar cu laserul.

Odată îndepărtat părul de pi picioare, masajul acestora trebuie să stea la loc de cinste. Iar picioarele Tinei Turner sunt mărturia vie a minunilor produse asupra picioarelor de către masaj. Masajul ajută circulaţia şi pielea să îşi recapete fermitatea, determinând ca oboseala şi picioarele umflate să fie istorie.

Alimentaţia este foarte importantă pentru sănătatea picioarelor. O dietă bogată în peşte, lactate şi cereale este excelentă pentru prevenirea neplăcerilor vasculare.

Nu în ultimul rând, aplicarea unei creme hidratante, drenante sau revigorante este foarte importantă. În privinţa formei spectaculoase a picioarelor, sportul este principalul aliat. Un mic regim alimentar fără grăsimi, combinat cu gimnastică şi cu plimbatul pe role, de exemplu, vor da multă personalitate picioarelor tale.

Dacă îţi acorzi puţină atenţie genunchilor tăi, faci foarte rău. Din cauza efortului pe care îl suferă în timpul mersului sau a oricărei alte mişcări pe care o facem cu picioarele, pielea genunchilor devine aspră, îşi pierde elasticitatea şi se deshidratează. Aşa că aplică pe genunchi o cremă mult mai hidratantă decât cea pe care o aplici pe restul corpului.


Tag-uri: epilare, hidratareCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :