FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 24

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Serbet de trandafiri

Serbet de trandafiri

Ingrediente 250 g flori de trandafiri (speciali pentru dulceata), 1 kg zahar, un varf de cutit sare de lamaie, 1/2 lamaie. Mod de preparare Se aleg trandafirii, se smulg...

Sos maioneza

Sos maioneza

Ingrediente: Ouă 3 buc, ulei 430 g. lămâie 100 g sau sare de lămâie 2 g, sare. Cum se prepara: Se separă gălbenuşurile, se adaugă puţină apă şi puţină sare şi...

Supa de ciuperci uscate

Supa de ciuperci uscate

Ingrediente 60-80 g ciuperci uscate sau hribi, 1 ceapă, 1 ţelină, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 2 ouă, 80 g făină, 60 g unt şi 60 g făină pentru rantaş, sare, piper, verdeaţă. Mod...

Sos de zahar ars

Sos de zahar ars

Ingrediente Pentru 400 g sos: 200 g zahar, 300 ml apa sau lapte, 30 ml rom, 10 g faina de cartofi. Mod de preparare Intr-o craticioara se pune zaharul la topit cu 2—3 linguri...

Sitari la frigare

Sitari la frigare

Ingrediente: Sitari 3 buc, slănină 125 g, unt 75 g, franzelă 200 g, piper, sare. Mod de preparare: Se curăţă sitarii de pene, fără a se opări, se trec printr-o flacără...

Suc de caise

Suc de caise

Fructele se aleg bine coapte, se recomanda chiar sa fie moi, dar sanatoase. Se spala, se scurg de apa, se inlatura samburii, apoi se introduc intr-un vas cu apa clocotita unde se lasa...

Supa de varza creata cu carnati afumati

Supa de varza creata cu carnati afumati

Ingrediente: Varză creaţă 600 g, cartofi 250 g, carnaţi afumaţi 250 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 1U0 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare: Varza...

Supa de rosii cu orez

Supa de rosii cu orez

Ingrediente: Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, orez 75 g, roşii 1 kg, zahăr 25 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod...

Sos de hrean natur

Sos de hrean natur

Ingrediente: 1- 2 bucăţi hrean, 50- 100 ml oţet, zahăr, sare. Mod de preparare: Hreanul curăţat se rade într-un castron acoperit, adăugand oţetul, eventual zahăr...

Salata de hamsii cu legume

Salata de hamsii cu legume

Ingrediente : Hamsii 450 g, cartofi 1 kg, ceapă 300 g, castraveţi în oţet 200 g, morcovi 800 g. mazăre (conservă) 200 g, oţet 0° 40 ml. maioneză dietetică 800 g, sare. Mod...

Sfantul de la Maglavit

Sfantul de la Maglavit

Una dintre cele mai intersante comunicari cu Omul Alb, sau Mosul, s-a petrecut in 1935, facandu-l celebru pe ciobanul Patrache Lupu, cunoscut ulterior, ca Sfantul de la Maglavit. Iata...

Simona Sensual Este Veterana Pitipoancelor

Simona Sensual Este Veterana Pitipoancelor

Simona Sensual este cea care a lansat in Romania trendul fetelor dormice sa parvina prin aparitii in ziare, fara sa aiba vreo ocupatie, fara sa faca nimic. La fel ca orice blonda care...

Supa de chimen cu crutoane

Supa de chimen cu crutoane

Ingrediente: Morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, chimen 20 g, făină 30 g, unt 100 g, smantana 100 g, franzelă 250 g, sare. Mod...

Supa crema de visine

Supa crema de visine

Ingrediente 1 kg vişine bine coapte, 50 g unt, 50 g făină, 100 g zahăr, 2 gălbenuşuri, 2-3 linguri smantană, sare, scorţişoară. Mod de preparare Vişinele se curăţă...

Situatia politica internationala la sfarsitul secolului al XIV-lea

Situatia politica internationala la sfarsitul secolului al XIV-lea

-bogăţiile naturale, intensa activitate economică, prezenţa punctelor nodale ale marilor drumuri comerciale ce traversau Europa, precum şi ieşirea la Marea Neagră, au stârnit...

Salariile vedetelor

Salariile vedetelor

Cu toţii ştim că actorii de la Hollywood au unele dintre cele mai mari onorarii din lume. Este suficientă realizarea unui singur film pentru a mări conturile lor cu chiar 30 de...

Sfaturi pentru pastrarea sanatatii

Sfaturi pentru pastrarea sanatatii

Cand suntem foarte obosite, după efort intens sau activitate prelungită, ne vom unge uşor palmele cu ulei de lavandă şi ne vom fricţiona tamplele, ceafa, trupul, dar fără să...

Sufleu de cartofi cu cascaval

Sufleu de cartofi cu cascaval

Ingrediente: Cartofi 500 g, smantana 100 g, caşcaval 100 g, unt 100 g, ouă 5 buc, piper, sare. Mod de preparare: Cartofii se coc în cuptor, se rup în două şi se scoate...

Supa de legume cu taitei

Supa de legume cu taitei

Ingrediente Pentru supă: 2-3 morcovi, câteva rădăcini de pătrunjel, 2-3 cepe, 2 fire de praz, 1 ţelină mică, 1 felie de varză, câteva boabe de piper, sare, pătrunjel verde...

Soarele

Soarele

Imensă sferă de gaz foarte cald a cărui masă este de 300.000 de ori mai mare ca a Pământului, Soarele este corpul ceresc principal ni Sistemului Planetar. Forţa gravitaţională...

Salata de rosii asortata

Salata de rosii asortata

Ingrediente: 3- 4 roşii, 3- 4 ardei graşi, 1- 2 cepe, 1 ardei iute, 1 legătură de mărar, 50 ml ulei, oţet, sare. Mod de preparare: Roşiile, ardeii graşi, ardeiul iute...

Salata de andive cu sos de mustar

Salata de andive cu sos de mustar

Ingrediente Andi­ve 500 g, ulei 150 g, muştar 30 g, lămâie 50 g, verdeaţă 1/2 leg Mod de preparare Andivele se spală, se îndepărtează frunzele veştede, se des­fac...

Sarmale cu carne de porc afumat

Sarmale cu carne de porc afumat

Ingrediente : Carne de porc afumată 750 g, varză murată 4 kg, ceapă 200 g, Ulei 100 g, orez 150 g, verdeaţă 1 leg, bulion de tomate 50 g, supă de oase 500 ml, vin alb 250...

Sfaturi in cura cu apa minerala a bolnavului

Sfaturi in cura cu apa minerala a bolnavului

Asocierea curei de apă minerală cu alte proceduri terapeutice şi dietetice, momentul instituirii acesteia, intervalul dintre curele minerale etc. sunt probleme ce trebuie stabilite...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]