FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 18

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]
Sos de castraveti murati

Sos de castraveti murati

Ingrediente: 50 g unt sau 50 ml ulei, 50 g făină, 200 g smantană, 500 g castraveţi muraţi, 1 foaie de dafin, 1 legătură de mărar. Mod de preparare: Se...

Salata de andive cu maioneza si piept de pasare

Salata de andive cu maioneza si piept de pasare

Salata de andive se poate face si cu sos de maioneza si piept de pasare, astfel: se curata andivele, se spala, se taie in bucati, la care se adauga piept de pasare fiert si scos de...

Shakira: Biografie Si Cariera

Shakira: Biografie Si Cariera

Renumita cantareata de origine columbiana Shakira a primit la nastere numele Shakira Isabel Mebarak Ripoll. Era in 1977, pe 02 februarie, in localitatea Barranquilla din Colombia. Este...

Supa de loboda

Supa de loboda

Se prepară la fel ca in reţeta "Un alt tip de supa de spanac" , -se spanacul cu lobodă şi adăugandu-se in plus 60 g orez, iar după gust se poate acri cu zeamă de...

State Potcovaru A Fascinat-o Pe Lili Sandu

State Potcovaru A Fascinat-o Pe Lili Sandu

Lili Sandu a avut un rol episodic in telenovela "Regina", si cateva ore de filmari au fost necesare pentru ca Lili sa marturiseasca tuturor ca nu a intalnit in viata ei un om mai interesant...

Sos dulce de mere

Sos dulce de mere

Ingrediente 1 kg mere acrisoare, 300 g zahar, 300 ml apa, 30 g faina de cartofi, scortisoara, 1 plic zahar vanilat, coaja de lamaie si rom dupa gust. Mod de preparare Se...

Sos dulce de lamaie

Sos dulce de lamaie

Ingrediente Pentru 400 g sos: 1-2 lamai, 200 g zahar, 10-15 g faina de cartofi (amidon), 300 ml apa. Mod de preparare Se freaca zaharul cu coaja de lamaie rasa, se adauga...

Snitel de vaca pane

Snitel de vaca pane

Ingrediente 600 g carne (pulpă de vacă), 2 ouă, 150 g pesmet, 50 g făină, piper pisat, sare, ulei sau untură pentru prăjit. Mod de preparare Pulpa de...

Sirop de zmeura

Sirop de zmeura

Ingrediente 1 I suc de zmeura, 1,250 kg zahar, 1 g sare de lamaie. Mod de preparare Zmeura curatata se pune intr-un borcan si se zdrobeste amestecand usor cu o lingura...

Sufletul De Artist Al Anei Ularu

Sufletul De Artist Al Anei Ularu

Orice artist ascunde in sufletul sau trairi puternice pe care nu le arata publicului. Un artist se regaseste in rolurile sale fie ca sunt jucate in filme, in piese de teatru sau piese...

Salata de cruditati III

Salata de cruditati III

Ingrediente : Morcovi 500 g, varză dulce 800 g, stafide 100 g, ulei 50 g, zahăr 30 g, oţet 9° 40 ml, sare. Mod de preparare : Morcovii se curăţă şi...

Strudel cu mere si lamaie

Strudel cu mere si lamaie

Ingrediente 1,5 kg mere, 100 g unt (pentru stropit foaia), 200-300 g zahar, 50 g zahar pudra vanilat, coaja rasa de la o lamaie. Mod de preparare Aluatul se prepara ca in...

Snitel tocat din carne de vaca

Snitel tocat din carne de vaca

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ouă 3 buc, ulei 100 g, făină 75 g, pesmet 100 g, piper, sare. Cum se prepară: Carnea se trece de două ori prin maşina...

Stiluri de viata familiala

Stiluri de viata familiala

Modul specific în care interacţionează structura familială cu realizarea funcţiilor ei (sexuală şi de reproducere, social-psihologică, educaţională, economică...

Salata taraneasca de legume

Salata taraneasca de legume

Ingrediente: Cartofi 1 kg, fasole verde 500 g, ceapă 250 g, castraveţi muraţi 300 g, pătrunjel verde 1 legătură, ulei 75 g, oţet 0° 40 ml, sare. Mod de...

Sarmale cu carne de pasare

Sarmale cu carne de pasare

Ingrediente 0,600-1 kg carne de pasăre (găină, curcan sau gască), 1-2 căpăţani de varză acră sau dulce, 100 g orez, 200 g ceapă, 100 g untură de...

Sos de unt legat cu ou

Sos de unt legat cu ou

Ingrediente 2 galbenusuri, 150 g unt, zeama de lamaie, o ceasca cu apa calda, sare dupa gust. Mod de preparare Se topeste untul pe marginea masinii si se adauga treptat galbenusurile....

Sarmale in foi de varza murata

Sarmale in foi de varza murata

Ingrediente 300 g carne de porc, 200 g carne de vacă sau tot de porc dar mai slabă, 100 g orez, 150 g untură, 150 g ceapă, 50 g bulion, 300 g roşii, 1-2 căpăţani...

Subalternii au nevoie de autoritate

Subalternii au nevoie de autoritate

Preocuparea oamenilor pentru dreptate şi adevăr este cea mai mare motivaţie, aşa cum, perceperea nedreptăţii este unul dintre cei mai importanţi stimuli ai activităţii...

Studiul cuplurilor fara copii

Studiul cuplurilor fara copii

Ciclului iniţial al cuplului fără copii îi sunt dedicate numeroase studii axate pe problematica specifică acestei perioade : relaţiile interpersonale romantice (M....

Supa de visine

Supa de visine

Se prepară la fel ca an reţeta "Supa de cirese", cu deosebirea că in loc de cireşe se folosesc vişine.

Superstitiile legate de nunta

Superstitiile legate de nunta

Trebuie sa recunoastem din pacate ca poporul roman este un popor care este plin de superstitii si de obiceiuri din popor. Toate sarbatorile sau evenimetele de o importanta mare din...

Sos Bechamel

Sos Bechamel

Ingrediente: Pentru 6 persoane: 100- 150 g făină, 80- 100 g unt, 500 ml lapte, sare. Mod de preparare: Sosul Bechamel se prepară la fel ca în reţeta Sos alb...

Sfaturi pentru tratarea bataturilor

Sfaturi pentru tratarea bataturilor

Batatura este cresterea limitata, dura, a stratului superior (cornos) al pielii, pe intinderi de la marimea unui bob de linte, pana la un bob de fasole, de culoare galbena. Bataturile...


Page: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]