FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 18

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]
Saratele cu chimen

Saratele cu chimen

Ingrediente: Făină 500 g, cartofi 750 g, margarina 408 g, chimen 30 g, ouă 1 buc, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb, se curăţă şi se trec prin...

Sufleu de capsuni

Sufleu de capsuni

Ingrediente: Căpşuni 500 g, zahăr 400 g, făină 100 g, unt 100 g, lapte 300 ml, coniac 20 ml, ouă 8 buc, sare. Mod de preparare: Din unt, făină şi...

Serviciul de spionaj francez

Serviciul de spionaj francez

Primele sale începuturi le găsim în timpul marii revoluţii franceze. Un birou secret instalat la Ministerul de Război era însărcinat cu centralizarea informaţiilor. Pe...

Salata taraneasca de legume

Salata taraneasca de legume

Ingrediente: Cartofi 1 kg, fasole verde 500 g, ceapă 250 g, castraveţi muraţi 300 g, pătrunjel verde 1 legătură, ulei 75 g, oţet 0° 40 ml, sare. Mod de...

Salata de sfecla

Salata de sfecla

Ingrediente : Sfecla 2 kg, oţet 9° 100 ml, ulei 50 g, chimen 20 g, sare. Mod de preparare: Sfecla se spală, se fierbe şi se lasă să se răcească....

Salata de ridichi de iarna

Salata de ridichi de iarna

Ingrediente: 500 g ridichi de iarnă, 2- 3 cepe de apă, 2 linguri ulei, 1 lingură de zeamă de lămaie, sare. Mod de preparare: Ridichile se curăţă de...

Semnificatia istorica a Scolii Ardelene

Semnificatia istorica a Scolii Ardelene

- prefacerile social-economice şi politice au adus modificări în conştiinţa oamenilor, întărind concluzia apartenenţei tuturor românilor la acelaşi corp...

Satisfactia pe care munca ti-o poate aduce

Satisfactia pe care munca ti-o poate aduce

CONSTITUŢIA ROMÂNIEI afirma: Art. 38. Munca şi protecţia socială a muncii -Dreptul la muncă nu poate fi îngrădit; alegerea profesiei şi alegerea locului...

Semnificatia abrevierii D.D.T.

Semnificatia abrevierii D.D.T.

D.D.T. (diclor-difenil-tricloretan) este o substanta chimica sub forma de cristale fine albe, care se dizolva in benzina, petrol si alti solventi organici. Se foloseste ca pulbere...

Sos de maioneza cu rosii

Sos de maioneza cu rosii

Ingrediente: Ouă 3 buc, ulei 450 g, lămâie 100 g, roşii 500 g, boia de ardei 5 g, piper, sare. Cum se prepara: Din gălbenuşuri şi ulei se prepară o...

Sacrifiile unei cariere de succes

Sacrifiile unei cariere de succes

Costi Ionita este unul dintre cele mai controversate persoane din showbiz-ul romanesc, a fost supranumit “Regele manelelor”, statut la care au aspirat multi si pe care el...

Samanatorismul - tematica

Samanatorismul - tematica

Opinii cultural-sociale circulate inca din paginile ‘Daciei literare’ (problema ‘duhului-nationa’ raportat la ‘mnia primejdioasa’ imitatiilor...

Sufletul De Artist Al Anei Ularu

Sufletul De Artist Al Anei Ularu

Orice artist ascunde in sufletul sau trairi puternice pe care nu le arata publicului. Un artist se regaseste in rolurile sale fie ca sunt jucate in filme, in piese de teatru sau piese...

Supa de varza dulce

Supa de varza dulce

Ingrediente: Varză dulce 600 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, roşii 300 g, orez 50 g, smântână 200 g, verdeaţă...

Subalternii au nevoie de autoritate

Subalternii au nevoie de autoritate

Preocuparea oamenilor pentru dreptate şi adevăr este cea mai mare motivaţie, aşa cum, perceperea nedreptăţii este unul dintre cei mai importanţi stimuli ai activităţii...

Sunca coapta in aluat

Sunca coapta in aluat

Ingrediente Pentru aluat: 600 g faina, 2-3 oua, 100 g untura, 1/2 pachetel de praf de copt sau 50 g drojdie, apa cat cuprinde. Mod de preparare Cantitatile pot fi reduse...

Sos dulce de lamaie

Sos dulce de lamaie

Ingrediente Pentru 400 g sos: 1-2 lamai, 200 g zahar, 10-15 g faina de cartofi (amidon), 300 ml apa. Mod de preparare Se freaca zaharul cu coaja de lamaie rasa, se adauga...

Salata de andive cu maioneza si piept de pasare

Salata de andive cu maioneza si piept de pasare

Salata de andive se poate face si cu sos de maioneza si piept de pasare, astfel: se curata andivele, se spala, se taie in bucati, la care se adauga piept de pasare fiert si scos de...

Supa de visine

Supa de visine

Se prepară la fel ca an reţeta "Supa de cirese", cu deosebirea că in loc de cireşe se folosesc vişine.

Stiluri de viata familiala

Stiluri de viata familiala

Modul specific în care interacţionează structura familială cu realizarea funcţiilor ei (sexuală şi de reproducere, social-psihologică, educaţională, economică...

Sarmale cu carne de pasare

Sarmale cu carne de pasare

Ingrediente 0,600-1 kg carne de pasăre (găină, curcan sau gască), 1-2 căpăţani de varză acră sau dulce, 100 g orez, 200 g ceapă, 100 g untură de...

Spuma de capsune cu frisca

Spuma de capsune cu frisca

Ingrediente 500 g capsune (sau zmeura), 200 g zahar tos, 400 g frisca. Mod de preparare Fructele se prepara ca in reteta "Spuma de fragi sau de capsune", iar frisca trebuie...

Sarmale taranesti cu pasat

Sarmale taranesti cu pasat

Ingrediente 400 g pasat, 100 g untura, 200 g slanina, 1-2 legaturi de marar, piper, sare, 1 L de bors sau zeama de varza. Mod de preparare Daca se foloseste varza dulce...

Snitel natur

Snitel natur

Ingrediente 800 g pulpa, 100 ml ulei, 50 g faina, sare. Mod de preparare Pentru snitele se foloseste carne macra din pulpa de porc, vitel sau manz. Se taie carnea in felii...


Page: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]