FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 23

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Supa de legume cu arpacas

Supa de legume cu arpacas

Supa de legume se prepară ca in reţeta "Supa limpede de legume", iar in loc de tăiţei, se adaugă arpacaş care se prepară in felul următor: se aleg 300 g arpacaş...

Stephan Pelger: Student

Stephan Pelger: Student

Dupa ce si-a transformat bunica intr-o adevarata Mireille Mathieu, Stephan le-a spus parintilor sai ca vrea sa devina designer vestimentar si astfel a inceput sa isi achizitioneze materiale...

Studiul cuplurilor conflictuale

Studiul cuplurilor conflictuale

Din cadrul lotului extins (556 persoane căsătorite) care a servit drept bază de cercetare pentru studiul dinamicii modelelor interacţionale maritale am selectat, pentru...

Salata orientala de iarna

Salata orientala de iarna

Ingrediente: 1 kg cartofi, 200 g ceapă, 200 g castraveţi acri, 80 ml ulei, 50 g oţet, 1 legătură verdeaţă, 60 g măsline, piper, sare. Mod de preparare...

Supa crema de chimen

Supa crema de chimen

Ingrediente 100 g unt, 60 g făină, 30 g chimen, sare, 200-300 g crutoane de fran¬zelă, 3 L de supă de legume. Mod de preparare Intai se prepară o supă...

Stomacul operat si sindromul dispeptic si cura lor in statiuni

Stomacul operat si sindromul dispeptic si cura lor in statiuni

Stomacul operat. Stomacul rezectat la ulceros, cu leziuni de gastrită a bontului, cu jejunită, se tratează, în regim sanatoriul, ca şi ulcerul peptic, la Sangeorz-Băi...

Sote de carne de porc

Sote de carne de porc

Ingrediente : Carne de porc 750 g, ulei 75 g, ceapă 600 g, bulion de tomate 50 g, usturoi 20 g, vin alb 50 ml, sare. Mod de preparare : Carnea de porc se taie cuburi mici...

Supa de rosii cu taitei

Supa de rosii cu taitei

Se prepară supa la fel ca in reţeta "Supa de rosii cu orez" numai că, in loc de orez, se pun in supa strecurată să fiarbă tăiţei sau orice fel de paste făinoase....

Serviciul de spionaj german

Serviciul de spionaj german

Spionajul german a avut primele începuturi de organizare mult mai înainte decat cel francez.Astfel, în 1836 exista la Coblentz o secţie specială, însărcinată...

Serbet de fragi si de mure

Serbet de fragi si de mure

Acest serbet se prepara dupa explicatiile date la serbetul de capsuni sau cel de zmeura.

Situatia politica internationala la sfarsitul secolului al XIV-lea

Situatia politica internationala la sfarsitul secolului al XIV-lea

-bogăţiile naturale, intensa activitate economică, prezenţa punctelor nodale ale marilor drumuri comerciale ce traversau Europa, precum şi ieşirea la Marea Neagră...

Stiuca umpluta

Stiuca umpluta

Ingrediente: Ştiucă 1 kg, franzelă 250 g, lapte 250 ml, ceapă 200 g, ulei 100 g, stafide 50 g, morcovi 200 g, albitură 150 g, ouă 3 buc, cartofi 500 g, zahăr...

Sos tartar

Sos tartar

Ingrediente: 150 ml ulei, 3 gălbenuşuri, 30 g muştar, 1 legătură de pătrunjel verde, sare, piper, oţet. Mod de preparare: Se pun într-un castron...

Salata de castraveti verzi cu usturoi

Salata de castraveti verzi cu usturoi

Ingrediente : Castraveţi verzi 600 g, ulei 25 g, oţet 9° 20 ml, usturoi 10 g, sare. Mod de preparare : Castraveţii se curăţă de coajă şi se taie...

Spionul Alexandru Szek

Spionul Alexandru Szek

In primul război mondial Inteligence-Service ajunsese In concluzia că un exemplar din codul secret german se lilla la postul T.F.F. din Bruxelles. După abile acţiuni ale...

Situatia precara a romanilor la inceputul epocii moderne

Situatia precara a romanilor la inceputul epocii moderne

În prejma revoluţiei haraciul nu reprezenta decât 65.000 dar obligaţiile se ridicau la 6.000.000 lei prin adăugarea celorlalte solicitări ale puterii suverane -...

Structura imaginarului in operele scrise de Mihai Eminescu - a cincea parte

Structura imaginarului in operele scrise de Mihai Eminescu - a cincea parte

Dar mitologia nihilismului se regaseste si in alte scrieri eminesciene (nu doar in acelea de tematica filosofica sau de reflectie teoretica abstracta). Nihilismul, ca produs al filosofiei...

Sos de hrean natur

Sos de hrean natur

Ingrediente: 1- 2 bucăţi hrean, 50- 100 ml oţet, zahăr, sare. Mod de preparare: Hreanul curăţat se rade într-un castron acoperit, adăugand oţetul...

Sfaturi in cura cu apa minerala a bolnavului

Sfaturi in cura cu apa minerala a bolnavului

Asocierea curei de apă minerală cu alte proceduri terapeutice şi dietetice, momentul instituirii acesteia, intervalul dintre curele minerale etc. sunt probleme ce trebuie stabilite...

Salata de heringi cu legume II

Salata de heringi cu legume II

Ingrediente: Heringi săraţi 500 g, cartofi 1 kg, ceapă 250 g, oţet 9° 40 ml, măsline 150 g, maioneză 500 g, piper, sare. Mod de preparare : Heringii se...

Salata din cap si picioare de vitel cu sos vinegreta

Salata din cap si picioare de vitel cu sos vinegreta

Ingrediente: Cap şi picioare de viţel, ceapă, morcov, ţelină, sare, piper şi sos vinegretă. Mod de preparare: Se curăţă capul (se scoate creierul)...

Snitel de vaca natur, cu sos picant si smantana

Snitel de vaca natur, cu sos picant si smantana

Ingrediente 600 g carne de vacă macră (pulpă), 100 g făină, 100 g untură, 100 g smantana, 1 lingură de muştar, piper pisat, sare, 1/2 lămaie. Mod...

Sentimentul furiei in cuplu

Sentimentul furiei in cuplu

Sentimentul de furie reprezintă unul dintre sentimentele naturale, caracteristice oricărei persoane. Nu există nici un om care să nu fi încercat acest sentiment, şi...

Salata de hamsii cu legume

Salata de hamsii cu legume

Ingrediente : Hamsii 450 g, cartofi 1 kg, ceapă 300 g, castraveţi în oţet 200 g, morcovi 800 g. mazăre (conservă) 200 g, oţet 0° 40 ml. maioneză dietetică...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]