FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 25

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Sitari la frigare

Sitari la frigare

Ingrediente: Sitari 3 buc, slănină 125 g, unt 75 g, franzelă 200 g, piper, sare. Mod de preparare: Se curăţă sitarii de pene, fără a se opări, se...

Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Ingrediente: Făină 300 g, caşcaval ras 200 g, margarina 200 g, smantană 100 g, ouă 3 buc, sare. Mod de preparare: Din făină, caşcaval, margarina,...

Supa crema de praz

Supa crema de praz

Ingrediente Pentru 6 porţii: 800 g praz, 500 g cartofi, 150 g unt, 600 g făină, 1 ţelină, câteva boabe de piper, 1 lămâie, 2 gălbenuşuri sau 100 g smantană...

Slanina cu boia de ardei

Slanina cu boia de ardei

Se alege slanina curata sau cu straturi de carne in ea (poate fi luata din partea de la burta, cu costite), se da prin boia de ardei, dupa ce in prealabil a fost supusa sararii dupa...

Sufleu de cartofi cu cascaval

Sufleu de cartofi cu cascaval

Ingrediente: Cartofi 500 g, smantana 100 g, caşcaval 100 g, unt 100 g, ouă 5 buc, piper, sare. Mod de preparare: Cartofii se coc în cuptor, se rup în două şi...

Sarmale cu carne de porc afumat

Sarmale cu carne de porc afumat

Ingrediente : Carne de porc afumată 750 g, varză murată 4 kg, ceapă 200 g, Ulei 100 g, orez 150 g, verdeaţă 1 leg, bulion de tomate 50 g, supă de oase 500 ml...

Smaren vienez

Smaren vienez

Ingrediente: Ouă 8 buc, făină 600 g, lapte 800 ml, stafide 100 g. zahăr 100 g, unt 30 g, sirop de zmeură 200 ml, sare. Mod de preparare: Din lapte, ouă, făină...

Sote din carne de vaca

Sote din carne de vaca

Ingrediente 0,6 - 1 kg carne de vaca, 50 g untura, 1/2 pahar de vin, 1 ardei iute, 1 lingura de bulion, 1 fir de cimbru, sare. Mod de preparare Se foloseste cap de muschi sau...

Salariile vedetelor

Salariile vedetelor

Cu toţii ştim că actorii de la Hollywood au unele dintre cele mai mari onorarii din lume. Este suficientă realizarea unui singur film pentru a mări conturile lor cu chiar...

Sfaturi in caz de lesin

Sfaturi in caz de lesin

Leşinul survine uneori din prea multă oboseală, foame, şoc emoţional, efort mare, durere vie, dintr-o incălzire prea mare într-o încăpere fără aer curat...

Sos de ciocolata lichida

Sos de ciocolata lichida

Ingrediente Pentru 400 g sos: 300 ml lapte, 150 g zahar, 100 g ciocolata, 3 galbenusuri, zahar vanilat dupa gust. Mod de preparare Se freaca bine galbenusurile cu zaharul...

Salata de cartofi cu hamsii II

Salata de cartofi cu hamsii II

Ingrediente : Cartofi 1 kg, hamsii 25C g, ceapă 350 g, ulei 50 g, oţet 9° 20 ml, măsline 15(i g, piper, sare. Mod de preparare : Cartofii se spală, se fierb...

Stralucitul general cartaginez Hannibal

Stralucitul general cartaginez Hannibal

În 237 î.e.n., un copil de nouă ani, al cărui nume, Hannibal, era de bun augur: însemna Darul lui Baal, se izbi direct şi fără menajamente de rigorile războiului...

Supe albe drese

Supe albe drese

Supele de legume, drese sau naturale, se impart in categorii şi au denumiri diferite in raport cu leguma din care se prepară sau după leguma care predomină (leguma care...

Sufleu de sparanghel

Sufleu de sparanghel

Ingrediente: Sparanghel 800 g, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 100 g, lapte 400 ml, caşcaval 150 g, piper, sare. Mod de preparare: Sparanghelul se curăţă, se...

Supa de legume cu taitei

Supa de legume cu taitei

Ingrediente Pentru supă: 2-3 morcovi, câteva rădăcini de pătrunjel, 2-3 cepe, 2 fire de praz, 1 ţelină mică, 1 felie de varză, câteva boabe de piper...

Scrisoarea iubitei

Scrisoarea iubitei

" Intr-o zi, Iubirea mi-a rapit sufletul. L-am cautat in toate povestile de dragoste, dar nu l-am gasit. Cu o lupa de cristal am cercetat intr-o floare, descoperind adanc inlauntrul...

Structura imaginarului in operele scrise de Mihai Eminescu - a doua parte

Structura imaginarului in operele scrise de Mihai Eminescu - a doua parte

Imaginea prototip a ascensiunii uranice este drumul lui Hyperion catre Demiurg din Luceafarul:, forni luceafarul. Cresteau I In cer a lui aripe, I Si cai de mii de ani treceau I In...

Sos de zahar ars

Sos de zahar ars

Ingrediente Pentru 400 g sos: 200 g zahar, 300 ml apa sau lapte, 30 ml rom, 10 g faina de cartofi. Mod de preparare Intr-o craticioara se pune zaharul la topit cu 2—3...

Sos alb cu cascaval

Sos alb cu cascaval

Ingrediente sos alb, 2 galbenusuri, 2-3 linguri cascaval ras. Mod de preparare Se prepara un sos alb si cand este gata se trage de pe foc si se adauga doua galbenusuri (pe...

Sportul In Viata Ralucai Arvat

Sportul In Viata Ralucai Arvat

Raluca Arvat a avut parte de o copilarie foarte frumoasa, fericita, traita in casa bunicilor, deoarece acestia stateau la casa in Brasov. Se catara in copaci, fura visine si capsuni...

Sandvisuri

Sandvisuri

Ingrediente: Franzela, chifla, mezeluri, branza, unt, cascaval. Mod de preparare: Sandvişurile se pregătesc ca o gustare sau ca o hrană ce se ia în pachet la ...

Supele crema din legume

Supele crema din legume

Supele-crema din legume se pot prepara dintr-un singur fel de legume sau din mai multe, asociate, in cantitati egale cum ar fi: telina cu morcovi, praz cu cartofi etc. Aceste supe...

Sfarsitul domniei lui Mitridate cel Mare

Sfarsitul domniei lui Mitridate cel Mare

Masacrarea italicilor stabiliţi în această zonă (se avansează cifre de pană la 100 000 de oameni) îi aduse nu ostilitatea, ci ura Romei. înţelegand că...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]