FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 14

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 > [>>]
Si asiaticii stiu fotbal

Si asiaticii stiu fotbal

Japonezii Nakata si Nakamura sau sud-coreenii Seol Ki-Hyeon si Lee Yung Pio sunt cateva exemple de fotbalisti care au venit tocmai din Asia pentru a se afirma in Europa. Pentru a juca...

Salata de andive

Salata de andive

Salata de andive : Ingrediente Andive 500 g, ulei 40 g, lămâie 75 g, sare Mod de preparare Andivele se spală, se îndepărtează frunzele veştede, se des­fac...

Sunca de casa

Sunca de casa

Ingrediente: Pulpă de porc 1 buc. salpetru de Chile 10 g, dafin 3 foi, coreandru 20 g, piper 2 g, cuişoare 4 buc, sare 50 g, vin 200 ml, ienibahar 2 g. Mod de preparare...

Studierea procesului de imbatranire

Studierea procesului de imbatranire

Îmbătrânirea este un proces sau cumul de procese, universal, general şi ireversibil. Esenţa îmbătrânirii umane continuă să rămână o ecuaţie...

Sos pentru oua fierte

Sos pentru oua fierte

Ingrediente: Pentru 600 g sos: 200 ml ulei, 1 căpăţană usturoi, 200 g miez de nucă, 200 g miez de franzelă, 1 lămaie, piper, sare. Mod de preparare: Se...

Simona Mihaescu: Despre Viata

Simona Mihaescu: Despre Viata

Simona Mihaescu s-a nascut pe data de 12 august 1969 in Ploiesti. De mic copil ea visa sa devina actrita si din acest motiv, la finele liceului pe care l-a urmat in Ploiesti, a mers...

Shania Twain: Viata Personala

Shania Twain: Viata Personala

Devenita o mare vedeta, Shania Twain a ajuns in inimile multor oameni din intreaga lume. In viata sa personala diva a avut multe probleme de infruntat. In anul 1993, mai exact pe 28...

Sirop de visine

Sirop de visine

Cantitatile si procedeul de preparare sunt aceleasi ca la siropul din zmeura. Visinele alese se spala, se pun intr-o cratita si se adauga cate 100 ml apa la fiecare kilogram de visine....

Sophie Howard, O Placere Sa Pozeze Nud

Sophie Howard, O Placere Sa Pozeze Nud

Ei bine, toata lumea se intreaba de ce sunt atat de multe tinere care aleg sa se prostitueze doar pentru a obtine un ban. Sunt femei care nu au cum sa se intretina cum deasemenea sunt...

Saleuri cu branza de vaca

Saleuri cu branza de vaca

Ingrediente 250 g branza de vaca, 250 g margarina, 300 g faina, 50 g cascaval ras, 1 galbenus, sare. Mod de preparare Intr-un vas se amesteca branza de vaci cu untul, faina...

Supa limpede de legume

Supa limpede de legume

Ingrediente Pentru 6 porţii: 200 g morcovi, 100 g rădăcină de pătrunjel, 2-3 cepe, 2 fire de praz, 2-3 cartofi, 1 ţelină mijlocie, sare, piper, pătrunjel...

Sporturile vedetelor

Sporturile vedetelor

Statutul de vedeta, pe langa faptul ca le aduce vip-urilor multi bani si multa faima, le mai aduce si o mare responsabilitate. Fiind in vizorul presei non-stop, acestea trebuie...

Snitel din carne de mistret

Snitel din carne de mistret

Ingrediente: Carne de mistreţ 1 kg, făină 75 g, ulei 125 g, vin 150 ml, unt 50 g, piper, sare. Mod de preparare: Carnea, după ce a fost marinată, se taie felii...

Sexul - Inca un subiect tabu

Sexul - Inca un subiect tabu

Sexul a fost considerat pentru o lunga perioada de timp un subiect tabu de catre cei care nu il practicau, dar si de catre cei care il practicau. Aceasta tacere provenea din sentimentul...

Savarina

Savarina

Ingrediente Pentru aluat: 350 g faina, 175 g unt, 15 g zahar, drojdie, 4 oua, 50 ml lapte, sare, unt pentru uns forma, pesmet. Pentru sirop: 200 g zahar, 200 ml apa, 1 lingura...

Sfaturi pentru tratarea bataturilor

Sfaturi pentru tratarea bataturilor

Batatura este cresterea limitata, dura, a stratului superior (cornos) al pielii, pe intinderi de la marimea unui bob de linte, pana la un bob de fasole, de culoare galbena. Bataturile...

Statiunea Covasna

Statiunea Covasna

Este o staţiune permanentă, în judeţul Covasna, situată în oraşul cu acelaşi nume, în depresiunea Tg. Secuiesc, la poalele versantului vestic al munţilor...

Sonoterapia si magnetoterapia

Sonoterapia si magnetoterapia

Sonoterapia este un procedeu fizioterapie ce foloseşte oscilaţiile de frecvenţă peste 20 000/secundă, produse prin efectul piezoelectric. Aparatele de ultrasunete transformă...

Sos de mere - rece

Sos de mere - rece

Ingrediente: Mere 500 g, vin alb sec 100 ml, maioneză 200 g, hrean 100 g, sare. Cum se prepara: Merele se curăţă de coajă şi seminţe, se taie în sferturi...

Sarbatoarea intre meditatie si petrecere

Sarbatoarea intre meditatie si petrecere

Sarbatoarea nu este numai spirit, duh, ea este si organizare, structura si functionalitate. Sarbatoarea reprezinta o manifestare a sacrului, a sublimului, a Absolutului in lumea profana...

Suzuki Kizashi

Suzuki Kizashi

Suzuki Kizashi este un sedan care face parte din clasa medie, din punct de vedere al dimensiunilor, insa este foarte mare spre deosebire de celalte modele din clasa Suzuki. Datorita...

Salata de crap cu maioneza

Salata de crap cu maioneza

Ingrediente : Crap : buc (1,5 kg), ceapă 150 g, morcovi 300 g, pătrunjel 300 g, ţelină 200 g, mazăre verde 350 g, gogoşari în oţet 300 g, maioneză, muştar...

Suc de zmeura

Suc de zmeura

Sucul de zmeura se poate prepara din fructe de padure sau de gradina. Sucul obtinut din zmeura de padure este mult mai aromat si are o culoare mai inchisa, rubinie. Pentru prepararea...

Sosuri calde, notiuni de baza

Sosuri calde, notiuni de baza

Sosurile calde se fac de obicei cu unt si se leaga cu ou sau, cele mai multe, cu faina. Sosurile cu faina se prepara pe baza de rantas stins cu lichid (apa, lapte, suc de rosii etc)....


Page: [<<] < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 > [>>]