|
Articole: pag 14
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Salata de andive : Ingrediente Andive 500 g, ulei 40 g, lămâie 75 g, sare Mod de preparare Andivele se spală, se îndepărtează frunzele veÅŸtede, se desÂfac... | Subiectul romanului Padurea spanzuratilor scris de Liviu Rebreanu-a cincea parte In finalul romanului, semnificatia prezentei luceafarului „vestind rasaritul soarelui" si, implicit, a unei nasteri, posibila prin scoaterea fiintei din cercul numelui ca ultima... |
Sarmanul Dionis - arta portretului Daca in proiectarea subiectului, fantezia lui Eminescu este uimitoare, creatia de personaje sufera schematism. Scriitorul opereaza la acest nivel cu grilele tipologiei romantice, propunand... | Studierea procesului de imbatranire Îmbătrânirea este un proces sau cumul de procese, universal, general şi ireversibil. Esenţa îmbătrânirii umane continuă să rămână o ecuaţie... |
Simona Mihaescu s-a nascut pe data de 12 august 1969 in Ploiesti. De mic copil ea visa sa devina actrita si din acest motiv, la finele liceului pe care l-a urmat in Ploiesti, a mers... | Cantitatile si procedeul de preparare sunt aceleasi ca la siropul din zmeura. Visinele alese se spala, se pun intr-o cratita si se adauga cate 100 ml apa la fiecare kilogram de visine.... |
Devenita o mare vedeta, Shania Twain a ajuns in inimile multor oameni din intreaga lume. In viata sa personala diva a avut multe probleme de infruntat. In anul 1993, mai exact pe 28... | Ingrediente 250 g branza de vaca, 250 g margarina, 300 g faina, 50 g cascaval ras, 1 galbenus, sare. Mod de preparare Intr-un vas se amesteca branza de vaci cu untul, faina... |
Sophie Howard, O Placere Sa Pozeze Nud Ei bine, toata lumea se intreaba de ce sunt atat de multe tinere care aleg sa se prostitueze doar pentru a obtine un ban. Sunt femei care nu au cum sa se intretina cum deasemenea sunt... | Ingrediente Pentru 6 porţii: 200 g morcovi, 100 g rădăcină de pătrunjel, 2-3 cepe, 2 fire de praz, 2-3 cartofi, 1 ţelină mijlocie, sare, piper, pătrunjel... |
Ingrediente: Carne de mistreţ 1 kg, făină 75 g, ulei 125 g, vin 150 ml, unt 50 g, piper, sare. Mod de preparare: Carnea, după ce a fost marinată, se taie felii... | Statutul de vedeta, pe langa faptul ca le aduce vip-urilor multi bani si multa faima, le mai aduce si o mare responsabilitate. Fiind in vizorul presei non-stop, acestea trebuie... |
Ingrediente: Pentru 600 g sos: 200 ml ulei, 1 căpăţană usturoi, 200 g miez de nucă, 200 g miez de franzelă, 1 lămaie, piper, sare. Mod de preparare: Se... | Ingrediente Pentru aluat: 350 g faina, 175 g unt, 15 g zahar, drojdie, 4 oua, 50 ml lapte, sare, unt pentru uns forma, pesmet. Pentru sirop: 200 g zahar, 200 ml apa, 1 lingura... |
Sexul a fost considerat pentru o lunga perioada de timp un subiect tabu de catre cei care nu il practicau, dar si de catre cei care il practicau. Aceasta tacere provenea din sentimentul... | Sfaturi pentru tratarea bataturilor Batatura este cresterea limitata, dura, a stratului superior (cornos) al pielii, pe intinderi de la marimea unui bob de linte, pana la un bob de fasole, de culoare galbena. Bataturile... |
Sonoterapia este un procedeu fizioterapie ce foloseşte oscilaţiile de frecvenţă peste 20 000/secundă, produse prin efectul piezoelectric. Aparatele de ultrasunete transformă... | Este o staţiune permanentă, în judeţul Covasna, situată în oraşul cu acelaşi nume, în depresiunea Tg. Secuiesc, la poalele versantului vestic al munţilor... |
Ingrediente: Mere 500 g, vin alb sec 100 ml, maioneză 200 g, hrean 100 g, sare. Cum se prepara: Merele se curăţă de coajă şi seminţe, se taie în sferturi... | Ingrediente : Crap : buc (1,5 kg), ceapă 150 g, morcovi 300 g, pătrunjel 300 g, ţelină 200 g, mazăre verde 350 g, gogoşari în oţet 300 g, maioneză, muştar... |
Suzuki Kizashi este un sedan care face parte din clasa medie, din punct de vedere al dimensiunilor, insa este foarte mare spre deosebire de celalte modele din clasa Suzuki. Datorita... | Sucul de zmeura se poate prepara din fructe de padure sau de gradina. Sucul obtinut din zmeura de padure este mult mai aromat si are o culoare mai inchisa, rubinie. Pentru prepararea... |
Sosurile calde se fac de obicei cu unt si se leaga cu ou sau, cele mai multe, cu faina. Sosurile cu faina se prepara pe baza de rantas stins cu lichid (apa, lapte, suc de rosii etc).... | Subs.ro - Regulament general si probleme aparute in caz de nerespectare a acestuia. Ca pe orice site in care exista o interactiune permanenta intre utilizatori, trebuie sa existe niste reguli care trebuiesc respectate de toata lumea. Acest regulament se poate citi... |