FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 26

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Supa concentrata de zarzavat, consomme

Supa concentrata de zarzavat, consomme

Ingrediente 250 g mazare boabe, 250 g fasole alba, 3-4 morcovi, 2 radacini patrunjel, 2 cepe mari, 2 radacini pastarnac, 1 telina, 2 fire praz, 4-5 buchetele conopida, cateva boabe...

Serbet de portocale

Serbet de portocale

Ingrediente 2 portocale de marime potrivita, 2 pahare apa, 1,250 kg zahar. Mod de preparare Se taie portocalele in bucati cu coaja cu tot, se toarna deasupra doua pahare cu...

Sandvisuri

Sandvisuri

Ingrediente: Franzela, chifla, mezeluri, branza, unt, cascaval. Mod de preparare: Sandvişurile se pregătesc ca o gustare sau ca o hrană ce se ia în pachet la ...

Supa crema de visine

Supa crema de visine

Ingrediente 1 kg vişine bine coapte, 50 g unt, 50 g făină, 100 g zahăr, 2 gălbenuşuri, 2-3 linguri smantană, sare, scorţişoară. Mod de preparare Vişinele...

Smaren vienez

Smaren vienez

Ingrediente: Ouă 8 buc, făină 600 g, lapte 800 ml, stafide 100 g. zahăr 100 g, unt 30 g, sirop de zmeură 200 ml, sare. Mod de preparare: Din lapte, ouă, făină...

Salata de legume de vara II

Salata de legume de vara II

Ingrediente : Morcovi 300 g, ţelină 300 g, mazăre verde 300 g, fasole verde 300 g, castraveţi verzi 500 g, roşii 500 g, ardei graşi 200 g, ulei 50 g, oţet 9°...

Si barbatii trebuie sa aiba grija de mainile lor

Si barbatii trebuie sa aiba grija de mainile lor

Mâinile trebuie îngrijite ca şi faţa sau silueta. . Frumusetea mainilor este un subiect, care atat pentru femei, cat si pentru barbati, este foarte sensibil. Pentru a avea...

Stratul de zapada din Romania

Stratul de zapada din Romania

Stratul de zăpadă este prezent ca dată medie pe teritoriul României începand din octombrie în munţi, din noiembrie şi chiar decembrie la altitudini mai coborate...

Snitel pane din carne de vaca

Snitel pane din carne de vaca

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 100 g, ulei 150 g, sare. Cum se prepară: Carnea de vacă trebuie să stea cel puţin 24...

Scandalurile Din Viata Lui Banel Nicolita

Scandalurile Din Viata Lui Banel Nicolita

Se stie ca nici macar o vedeta nu doreste ca viata sa personala sa fie facuta publica si mai ales ca presa de scandal sa discute zile la rand despre ceea ce li se intampla. Desemenea...

Situatia politica internationala la Carpati, Dunare si Marea Neagra in secolele XI-XIII

Situatia politica internationala la Carpati, Dunare si Marea Neagra in secolele XI-XIII

-secolele XI-XIII reprezintă prima afirmare istorică românească -strămoşii noştri vlahi sunt amintiţi la răsărit şi apus de Carpaţi, în dreapta...

Stralucitul general cartaginez Hannibal

Stralucitul general cartaginez Hannibal

În 237 î.e.n., un copil de nouă ani, al cărui nume, Hannibal, era de bun augur: însemna Darul lui Baal, se izbi direct şi fără menajamente de rigorile războiului...

Sos dulce de visine

Sos dulce de visine

Ingrediente 400 g visine, 400 ml apa, 200 g zahar, 10-15 g amidon sau zeamil. Mod de preparare Se fierbe apa cu zaharul si se formeaza siropul, iar amidonul dizolvat in cateva...

Sos de smantana cu ciocolata

Sos de smantana cu ciocolata

Ingrediente 300 g smantana, 150 g zahar pudra, 100 g ciocolata. Mod de preparare Se topeste ciocolata intr-o craticioara pe marginea masinii de gatit. Smantana se amesteca...

Saramura de peste

Saramura de peste

Ingrediente: Pentru o porţie: 200, 300 g peşte, sare, boia, sau ardei iute. Mod de preparare: Se prepară din peşte mărunt (crap, biban, plătică, caras)...

Supa din diferite legume

Supa din diferite legume

Ingrediente 2-3 ardei graşi, 1/2 conopidă, 2 cepe mici, 100 g mazăre, 100 g fasole verde, 200 g roşii, 1 dovlecel, 1/2 ţelină, verdeaţă, 60 g unt, sare, smantană. Mod...

Sos de rosii

Sos de rosii

Ingrediente 500 g rosii, 100 g untdelemn, 100 g ceapa, 1 morcov, 1 telina mica, zahar, otet, sare. Mod de preparare Se aseaza untdelemnul intr-un vas si cand s-a incins se...

Sectoare climaterice principale din Romania

Sectoare climaterice principale din Romania

Teritoriului României îi corespund patru sectoare climaterice principale: - Sectorul cu climă continental-moderată din jumătatea sud-vestică a ţării (Campia...

Salata de telina cruda

Salata de telina cruda

Ingrediente: Ţelină 500 g, mere 500 g maioneză 400 g, muştar 20 g, sare. Mod de preparare : Ţelina se curăţă şi se dă pe răzăioarea de parmezan...

Spanac cu ciuperci la cuptor

Spanac cu ciuperci la cuptor

Ingrediente: Spanac 2 kg, ciuperci 500 g, unt 100 g, făină 50 g, caşcaval 150 g, pesmet 25 g, s are. Mod de preparare: Se curăţă spanacul, se spală în...

Saratele

Saratele

Ingrediente: 200 g unt sau 150 g margarina, 200 g branză de vaci, 200 g făină, 1 ou, 50 g caşcaval, sare. Mod...

Salata de sunca presata

Salata de sunca presata

Ingrediente : Şuncă presată, cartofi 1 kg, mere 300g, telină, maioneză dietetică 450g, muştar 25 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se spală, se fierb...

Salata de praz III

Salata de praz III

Ingrediente: Cateva fire de praz, 150 g maioneză, piper, 1 linguriţă de muştar, sare. Mod de preparare: Partea albă...

Sos de vin I

Sos de vin I

Ingrediente Pentru 400 g sos: 4 galbenusuri, 120 g zahar, 300 ml vin, 1/2 baton vanilie. Mod de preparare Se pune la fiert vinul cu vanilia si separat se freaca galbenusurile...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]