FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 26

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Suc de portocale

Suc de portocale

Se aleg portocale coapte, cu coaja subtire deoarece au mai multa zeama decat cele care au coaja groasa. Se curata, se dau in doua cu un cutit inoxidabil, apoi se stoarce fiecare jumatate...

Serbet de portocale

Serbet de portocale

Ingrediente 2 portocale de marime potrivita, 2 pahare apa, 1,250 kg zahar. Mod de preparare Se taie portocalele in bucati cu coaja cu tot, se toarna deasupra doua pahare cu...

Sufleu de sparanghel

Sufleu de sparanghel

Ingrediente: Sparanghel 800 g, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 100 g, lapte 400 ml, caşcaval 150 g, piper, sare. Mod de preparare: Sparanghelul se curăţă, se...

Sarmale din carne de miel in foi de vita

Sarmale din carne de miel in foi de vita

Ingrediente : Carne de miel 500 g, ceapă ,200 g, ulei 10 g, orez 150 g, făină 30 g, suc de roşii 200 ml, lămaie 100 g, smântână 250 g, verdeaţă 2 leg...

Secretele unui bust frumos

Secretele unui bust frumos

De mii de ani, femeile isi pun in valoare nurii in fel si chip. Ca urmare, istoria modei a fost influentata de adancimea decolteului, iar marimea s-a dovedit o chestiune de gust si...

Scordolea de raci

Scordolea de raci

Ingrediente: 30 de raci vii, 200 g franzelă, 200 g miez de nucă, 2 căpăţani mici de usturoi, 200 ml ulei, sare, zeamă de raci. Mod de preparare: In timp...

Supele crema din legume

Supele crema din legume

Supele-crema din legume se pot prepara dintr-un singur fel de legume sau din mai multe, asociate, in cantitati egale cum ar fi: telina cu morcovi, praz cu cartofi etc. Aceste supe...

Shakira, Imagine Pentru Reebok

Shakira, Imagine Pentru Reebok

Un nume celebru implica numeroase contracte de publicitate. Daca si imaginea fizica a artistului ajuta, atunci aceste contracte devin mai profitabile si sunt oferite de firme de renume...

Sectoare climaterice principale din Romania

Sectoare climaterice principale din Romania

Teritoriului României îi corespund patru sectoare climaterice principale: - Sectorul cu climă continental-moderată din jumătatea sud-vestică a ţării (Campia...

Sarmale cu carne de porc afumat

Sarmale cu carne de porc afumat

Ingrediente : Carne de porc afumată 750 g, varză murată 4 kg, ceapă 200 g, Ulei 100 g, orez 150 g, verdeaţă 1 leg, bulion de tomate 50 g, supă de oase 500 ml...

Scrisoarea iubitei

Scrisoarea iubitei

" Intr-o zi, Iubirea mi-a rapit sufletul. L-am cautat in toate povestile de dragoste, dar nu l-am gasit. Cu o lupa de cristal am cercetat intr-o floare, descoperind adanc inlauntrul...

Supe albe drese

Supe albe drese

Supele de legume, drese sau naturale, se impart in categorii şi au denumiri diferite in raport cu leguma din care se prepară sau după leguma care predomină (leguma care...

Salata de legume de vara V

Salata de legume de vara V

Ingrediente : Cartofi 1 kg, morcovi 200 g, ceapă verde 4 leg, usturoi verde 1 leg, fasole verde 300 g, castraveţi verzi 250 g, ardei graşi 100 g, roşii 300 g, ulei, oţet...

Supa de bulion de tomate cu orez

Supa de bulion de tomate cu orez

Ingrediente: Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, orez 75 g, bulion de tomate 100 g, zahăr 25 g, verdeaţă...

Salata de sunca presata

Salata de sunca presata

Ingrediente : Şuncă presată, cartofi 1 kg, mere 300g, telină, maioneză dietetică 450g, muştar 25 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se spală, se fierb...

Supa de chimen cu crutoane

Supa de chimen cu crutoane

Ingrediente: Morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, chimen 20 g, făină 30 g, unt 100 g, smantana 100 g, franzelă 250 g, ...

Simbolul casei Vivienne Westwood

Simbolul casei Vivienne Westwood

Sfera reprezinta Pamantul. Totusi este un simbol in esenta britanic, ca parte componenta a sceptrului tinut de Regina la deschiderile oficiale ale Parlamentului. De aceea, o reprezintă...

Sandvisuri cu componente asortate

Sandvisuri cu componente asortate

Ingrediente: Pentru 6 sandvişuri: 12 felii de franzelă, 100 g unt, 2 ouă, 50 g măsline, 200 g branza telemea, 100 g roşii sau ridichi, ardei gras si ceapă verde. Mod...

Suc de fructe sau de legume

Suc de fructe sau de legume

Sucurile se obtin din fructe coapte si din legume (rosii bine coapte sau si din morcovi). Nu se combina cu zahar, alcool si nici cu apa. Sucul se extrage cu o centrifuga sau prin presare. ...

Supa crema de visine

Supa crema de visine

Ingrediente 1 kg vişine bine coapte, 50 g unt, 50 g făină, 100 g zahăr, 2 gălbenuşuri, 2-3 linguri smantană, sare, scorţişoară. Mod de preparare Vişinele...

Salata de legume de vara II

Salata de legume de vara II

Ingrediente : Morcovi 300 g, ţelină 300 g, mazăre verde 300 g, fasole verde 300 g, castraveţi verzi 500 g, roşii 500 g, ardei graşi 200 g, ulei 50 g, oţet 9°...

Spanac cu ciuperci la cuptor

Spanac cu ciuperci la cuptor

Ingrediente: Spanac 2 kg, ciuperci 500 g, unt 100 g, făină 50 g, caşcaval 150 g, pesmet 25 g, s are. Mod de preparare: Se curăţă spanacul, se spală în...

Sparanghel cu sos olandez

Sparanghel cu sos olandez

Ingrediente: Sparanghel 1,5 kg., unt 300 g, ouă 6 buc, lămaie 100 g, piper, sare. Mod de preparare: Se curăţă sparanghelul de partea fibroasă, se spală...

Sufleu de conopida

Sufleu de conopida

Ingrediente: Conopidă 800 g, unt 150 g, faină 75 g, lapte 400 ml, ouă 5 buc, caşcaval 75 g, piper, sare. Mod de preparare: Conopida se desface în bucheţele...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]