FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 27

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Studiu asupra influentei personalitatii individuale a partenerilor asupra conflictelor maritale - partea 2

Studiu asupra influentei personalitatii individuale a partenerilor asupra conflictelor maritale - partea 2

Rezultatele sintetice au condus la următoarele concluzii : - diferenţele globale între profilcle de personalitate ale subiecţilor „conflictuali" şi „neconflictuali"...

Salata de legume din Bulgaria

Salata de legume din Bulgaria

Ingrediente : Roşii 500 g, castraveţi verzi 350 g, ceapă 150 g, ardei graşi 300 g, verdeaţă 1 leg, ulei 40 g, oţet 9° 20 ml, telemea 75 g, sare. Mod de...

Saratele cu cascaval sau parmezan

Saratele cu cascaval sau parmezan

Ingrediente 125 g unt sau margarina, 150 g faina, 125 g cascaval, 1/2 ceasca smantana, 1 galbenus de ou, chimen, sare un ou pentru uns deasupra. Mod de preparare Se framanta...

Sfarsitul domniei lui Mitridate cel Mare

Sfarsitul domniei lui Mitridate cel Mare

Masacrarea italicilor stabiliţi în această zonă (se avansează cifre de pană la 100 000 de oameni) îi aduse nu ostilitatea, ci ura Romei. înţelegand că...

Strudel cu nuci

Strudel cu nuci

Aluatul se prepara la fel ca in reteta "Foi de placinta de baza", folosind aceleasi componente si cantitati, in loc de mere se foloseste umplutura de nuci (v. reteta "Cozonac cu miez...

Spuma de fragi sau de capsune

Spuma de fragi sau de capsune

Ingrediente 600 g fragi sau capsune, 300 g zahar tos, 2-3 albusuri, 1 lingura de zeama de lamaie. Mod de preparare Se spala fragii sau capsunele, se scot coditele si se dau...

Sunny Leone in viitor

Sunny Leone in viitor

Nu este un secret pentru nimeni ca majoritatea actritelor porno renunta la aceasta meserie dupa cativa ani, in momentul in care reusesc sa stranga o suma frumusica in cont. Ceea ce...

Shakira, Imagine Pentru Reebok

Shakira, Imagine Pentru Reebok

Un nume celebru implica numeroase contracte de publicitate. Daca si imaginea fizica a artistului ajuta, atunci aceste contracte devin mai profitabile si sunt oferite de firme de renume...

Supa de mazare cu galuste

Supa de mazare cu galuste

Ingrediente: Oase de vaca 1 kg, mazăre verde 500 g, unt 50 g, făină 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare: Oasele se sparg cu bărdiţa...

Sos de mustar cald II

Sos de mustar cald II

Ingrediente : Unt 50 g, făină 50 g, ceapă 200 g, supă de oase 300 ml, vin alb 100 ml, muştar 30 g, zahăr 10 g, piper, sare. Mod de preparare : Se înfierbântă...

Salata de legume de vara V

Salata de legume de vara V

Ingrediente : Cartofi 1 kg, morcovi 200 g, ceapă verde 4 leg, usturoi verde 1 leg, fasole verde 300 g, castraveţi verzi 250 g, ardei graşi 100 g, roşii 300 g, ulei, oţet...

Suc de piersici rosii

Suc de piersici rosii

Deoarece piersicile rosii sunt mai tari, sucul se poate obtine prin macerarea fructelor sau trecerea lor mai intai prin masina de tocat, dupa care se aseaza intr-un saculet sau tifon...

Suc de portocale

Suc de portocale

Se aleg portocale coapte, cu coaja subtire deoarece au mai multa zeama decat cele care au coaja groasa. Se curata, se dau in doua cu un cutit inoxidabil, apoi se stoarce fiecare jumatate...

Sos alb cu smantana

Sos alb cu smantana

Ingrediente: Unt 50 g, făină 50 g, lapte 200 ml, smântână 300 g, sare. Mod de preparare: Se înfierbântă untul într-o cratiţă, se adaugă...

Supa de bulion de tomate cu orez

Supa de bulion de tomate cu orez

Ingrediente: Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, orez 75 g, bulion de tomate 100 g, zahăr 25 g, verdeaţă...

Sos de smantana cu hrean

Sos de smantana cu hrean

Ingrediente: 200 g smantana, 1 linguriţă de muştar, 2 linguri de hrean ras, zeamă de lămie, piper, sare. Mod de preparare: Toate componentele se amestecă...

Salata de cartofi cu verdeturi I

Salata de cartofi cu verdeturi I

Ingrediente : Cartofi 730 g. maioneză dietetică 350 g, ceapă verde 4 leg, usturoi verde 150 g, pătrunjel verde 1 leg. Mod de preparare : Cartofii se fierb în...

Sos a la grec

Sos a la grec

Ingrediente: Ulei 200 g, lămâie 350 g, sifon 500 ml, verdeaţă 3 leg, sare. Cum se prepara: Uleiul se bate cu un tel, până ce începe să se tulbure. Se...

Salata de icre de crap

Salata de icre de crap

Ingrediente : Icre de crap 100 g, ulei 500 g, miez de franzelă 200 g, lapte 200 ml, lămâie 125 g, ceapă 50 g. Mod de preparare : Icrele de crap se amestecă cu...

Sos de hrean cu smantana

Sos de hrean cu smantana

Ingrediente: 50 g unt, 1 lingură de făină, 200 g smantană, 1- 2 bucăţi hrean, 300 ml lichid (apă sau zeamă de la zarzavat fiert), oţet, 1/2 foaie de dafin...

Snitel pane din carne de berbec

Snitel pane din carne de berbec

Ingrediente : Carne de berbec 750 g, făină 75 g, ouă 2 buc, pesmet 180 g, ulei 75 g, piper, sare. ...

Sos de vanilie

Sos de vanilie

Ingrediente Pentru 500 g sos: 400 ml lapte, 150 g zahar, 3 oua, 50 g faina de cartofi, 1/2 baton vanilie. Mod de preparare Se freaca ouale cu zaharul intr-un castron, se...

Studiu cazuistic asupra problemelor maritale-partea 3

Studiu cazuistic asupra problemelor maritale-partea 3

Corecţia imaginilor reciproce şi nevoia de ameliorare a relaţiei, în acest moment terapeutic, a apărut ca o parghie de remotivare a cooperării lor terapeutice, în...

Sos brun de legume

Sos brun de legume

Ingrediente: 60 ml ulei, 50 g făină, 400 g legume (ceapă, morcovi, rădăcină de pătrunjel şi ţelină), 50 g bulion de roşii, 1 foaie de dafin, 10 boabe...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]