| ||||||||||
Articole: pag 27
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingrediente: Spanac 2 kg, ciuperci 500 g, unt 100 g, făină 50 g, caşcaval 150 g, pesmet 25 g, s are. Mod de preparare: Se curăţă spanacul, se spală în...  | Sucurile se obtin din fructe coapte si din legume (rosii bine coapte sau si din morcovi). Nu se combina cu zahar, alcool si nici cu apa. Sucul se extrage cu o centrifuga sau prin presare. ...  | 
Ingrediente: 50 g unt, 1 lingură de făină, 200 g smantană, 1- 2 bucăţi hrean, 300 ml lichid (apă sau zeamă de la zarzavat fiert), oţet, 1/2 foaie de dafin...  | Ingrediente 500 g rosii, 100 g untdelemn, 100 g ceapa, 1 morcov, 1 telina mica, zahar, otet, sare. Mod de preparare Se aseaza untdelemnul intr-un vas si cand s-a incins se...  | 
Rezultatele sintetice au condus la următoarele concluzii : - diferenţele globale între profilcle de personalitate ale subiecţilor „conflictuali" şi „neconflictuali"...  | Ingrediente: Ulei 200 g, lămâie 350 g, sifon 500 ml, verdeaţă 3 leg, sare. Cum se prepara: Uleiul se bate cu un tel, până ce începe să se tulbure. Se...  | 
Ingrediente : Icre de crap 100 g, ulei 500 g, miez de franzelă 200 g, lapte 200 ml, lămâie 125 g, ceapă 50 g. Mod de preparare : Icrele de crap se amestecă cu...  | Ingrediente: Ţelină 500 g, mere 500 g maioneză 400 g, muştar 20 g, sare. Mod de preparare : Ţelina se curăţă şi se dă pe răzăioarea de parmezan...  | 
Se aleg portocale coapte, cu coaja subtire deoarece au mai multa zeama decat cele care au coaja groasa. Se curata, se dau in doua cu un cutit inoxidabil, apoi se stoarce fiecare jumatate...  | Ingreriente: Carne de vacă 750 g, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 100 g, ulei 150 g, sare. Cum se prepară: Carnea de vacă trebuie să stea cel puţin 24...  | 
Nu este un secret pentru nimeni ca majoritatea actritelor porno renunta la aceasta meserie dupa cativa ani, in momentul in care reusesc sa stranga o suma frumusica in cont. Ceea ce...  | Ingrediente : Roşii 500 g, castraveţi verzi 350 g, ceapă 150 g, ardei graşi 300 g, verdeaţă 1 leg, ulei 40 g, oţet 9° 20 ml, telemea 75 g, sare. Mod de...  | 
Ingrediente 1 kg şalău, 300 g maioneză, 1 lămaie, sare, piper, iar pentru ornat: măsline, salată verde sau pătrunjel. Mod de preparare Peştele, fiert...  | Ingrediente 400 g visine, 400 ml apa, 200 g zahar, 10-15 g amidon sau zeamil. Mod de preparare Se fierbe apa cu zaharul si se formeaza siropul, iar amidonul dizolvat in cateva...  | 
Ingrediente 300 g smantana, 150 g zahar pudra, 100 g ciocolata. Mod de preparare Se topeste ciocolata intr-o craticioara pe marginea masinii de gatit. Smantana se amesteca...  | Ingrediente : Unt 50 g, făină 50 g, ceapă 200 g, supă de oase 300 ml, vin alb 100 ml, muştar 30 g, zahăr 10 g, piper, sare. Mod de preparare : Se înfierbântă...  | 
Ingrediente: 1 kg varză de Bruxelles, 1 lămaie, 2- 3 linguri de ulei, sare, piper. Mod de preparare: Varza de Bruxelles se curăţă, se spală în mai multe...  | Ingrediente: Cateva fire de praz, 150 g maioneză, piper, 1 linguriţă de muştar, sare. Mod de preparare: Partea albă...  | 
Snitel pane din carne de berbec Ingrediente : Carne de berbec 750 g, făină 75 g, ouă 2 buc, pesmet 180 g, ulei 75 g, piper, sare. ...  | Se prepară la fel ca in reţeta "Un Tip de Supa de conopida", numai că orezul şi sosul alb se inlocuiesc cu coca de turnatei, care se toarnă in supă, când conopida...  | 
Ingrediente 500 g caise sau 200 g marmelada de caise, 150 g zahar, 20 g faina de cartofi, 1 ,plic zahar vanilat. Mod de preparare Se prepara un sirop din zahar cu 200 ml...  | Ingrediente: Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, sare. Mod de preparare: Oasele se sparg cu bărdiţa, se spală în mai multe...  | 
Deoarece piersicile rosii sunt mai tari, sucul se poate obtine prin macerarea fructelor sau trecerea lor mai intai prin masina de tocat, dupa care se aseaza intr-un saculet sau tifon...  | Saratele cu cascaval sau parmezan Ingrediente 125 g unt sau margarina, 150 g faina, 125 g cascaval, 1/2 ceasca smantana, 1 galbenus de ou, chimen, sare un ou pentru uns deasupra. Mod de preparare Se framanta...  | 


















 