| ||||||||||
Articole: pag 16
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Spuma de gris cu suc de fructe si sodo Ingrediente 200 g zahar, 6 l apa, 1 ceasca gris, 2 lamai, 1 litru lapte. Mod de preparare Pentru sodo : 6-7 galbenusuri, 6-7 linguri zahar, vanilie sau zahar vanilat, 1 lingurita... | Sentimentele de afectiune din cuplu se pot diminua oricand Sentimentele de afecţiune mutuală (dragostea conjugală) sunt rezultatul stabilirii unui optimum intra şi intermotivaţional biopsihosocial, ele alterandu-se în conţinut... |
— Talpa fierului de călcat pe care se lipeşte uneori amidonul de la rufele scrobite şi nu mai calcă bine, se curăţă dacă se freacă uşor cu praf... | Hollywood-ul a reprezentat mereu o adevarata sursa de inspiratie si de seductie pentru public. Mai ales pentru barbate care chiar au avut ceea ce sa admire de-al lungul anilor. Cand... |
Subs.ro - Regulament general si probleme aparute in caz de nerespectare a acestuia. Ca pe orice site in care exista o interactiune permanenta intre utilizatori, trebuie sa existe niste reguli care trebuiesc respectate de toata lumea. Acest regulament se poate citi... | Sarmale cu urda in foi de stevie Ingrediente: Urdă proaspătă 1,5 kg, orez 200 g, ceapă verde 2 leg, mărar verde 3 leg. foi de stevie 2 kg, unt 150 g, făina 30 g, lapte 200 ml. smantană 500... |
Ingrediente 1 ceasca smantana, 1 lingurita rasa de zahar, 1 lingurita otet de vin, 1 lingurita mustar, sare, piper, 1 bucata hrean. Mod de preparare Intr-un castron se toarna... | Stela Popescu s-a nascut pe 21 decembrie 1935 in Basarabia, intr-o familie de invatatori este o renumita actrita de teatru si film. In 1944 se refugiaza impreuna cu mama sa in Romania... |
Ingrediente : Pulpă de porc 750 g, făină 40 g, ulei l00 g, unt 50 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare : Pulpa de porc se taie felii subţiri de circa... | Ne căsătorim de tineri, din dragoste şi plini de speranţe că basmele cu „fericiţi până la adânci batrâneţi†sunt valabile şi în cazul... |
- Jean Bart: Datorii uitate'(datoria faţă de popor a celor ridicaţi din rândurile lui); - Spiridon Popescu: Moş Gheorghe la expoziţie, Rătăcirea din Stoborăni; -... | Din cand in cand, fortele armate reprezinta adevarate surse de inspiratie pentru designerii importanti, iar elemente din garderoba soldatilor sunt vazute defiland pe marile podiumuri... |
Ingrediente: Cartofi 1 kg, sare. Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se taie în felii cu grosimea de 1-5 mm şi se coc pe plita încinsă şi... | Talentul lui William Turner a fost recunoscut inca de timpuriu de catre tatal sau si din acest motiv independenta sa financiara i-a permis pictorului sa gandeasca in mod liber si sa... |
Sfaturi pentru calirea organismului Calirea organismului este un asamblu de procedee igienice, care servesc la intarirea capacitatii organismului de a se adapta la modificarile bruste ale temperaturii si umiditatii aerului.... | Ingrediente: Ţelina 1 kg, maioneză dietetică 400 g, muştar 20 g, zahăr 10 g, sare. Mod de preparare : Ţelina se curăţă, se fierbe în apă cu... |
Sorin Cirtu In Afara Fotbalului Pe la inceputul anilor '80 Sorin Cirtu era student la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii din Craiova. Pe viitoarea sa sotie, Silvia, pe atunci studenta la Facultatea... | Scientologia, religia vedetelor Vedetele, atunci cand nu fac bani, cand nu se plimba cu iahturile, cand nu cheltuiesc milioane de dolari pe masini, case si bijuterii adera la noile religii la moda de la Hollywood.... |
Primele începuturi ale organizării serviciului de informaţii englez le găsim în anul 1855, cind se crea „serviciul topografic şi statistic", a cărui activitate... | Andreea Esca a fost dusa de parinti la inot inca de la varsta de cinci ani, pentru ca un an mai tarziu incepea scoala si trebuia sa dea un test pentru a intra la Liceul Sportiv. Pana... |
Ingrediente Pentru 6 porţii: 500 g urzici, 100 g ceapă, 50 g unt sau 70 ml ulei, 30 g făină. Mod de preparare Urzicile, curăţate de cotoare, se spală bine... | Arsurile pot fi de gradul I (o parte mică din stratul superficial al epidermei), gradul II (o suprafaţă mai mare este afectată de arsură), gradul III (tot stratul epidermei... |
Sucul obtinut prin oparirea fructelor Se aleg fructele, se spala, se scurg de apa si se oparesc in apa clocotita, unde se lasa numai cateva minute, pana ce se inmoaie. Cand sunt zvantate, fructele se aseaza intr-un tifon... | Ingrediente: Unt 50 g, făină 50 g, lapte 300 ml, supă de oase 100 ml, sare. Mod de preparare: Se încălzeşte untul şi laptele, se desface făina în supa... |


















