|
Articole: pag 16
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Inainte de sarare, dupa dorinta, slanina poate fi frecata cu usturoi sau, in timpul asezarii bucatilor de slanina sarata in vas, intre bucatile de slanina se pot pune catei de usturoi... | ![]() Sarmale cu urda in foi de stevie Ingrediente: Urdă proaspătă 1,5 kg, orez 200 g, ceapă verde 2 leg, mărar verde 3 leg. foi de stevie 2 kg, unt 150 g, făina 30 g, lapte 200 ml. smantană 500... |
![]() - Jean Bart: Datorii uitate'(datoria faţă de popor a celor ridicaţi din rândurile lui); - Spiridon Popescu: Moş Gheorghe la expoziţie, Rătăcirea din Stoborăni; -... | ![]() Hollywood-ul a reprezentat mereu o adevarata sursa de inspiratie si de seductie pentru public. Mai ales pentru barbate care chiar au avut ceea ce sa admire de-al lungul anilor. Cand... |
![]() Simona Mihaescu Intre Teatru, Film Si Televiziune Simona Mihaescu este o actrita celebra in Romania care poate fi asezata pe acelasi pedestal cu marii actori din tara. Pasiunea sa pentru aceasta lume actoriceasca este inca din copilarie... | ![]() Primele începuturi ale organizării serviciului de informaţii englez le găsim în anul 1855, cind se crea „serviciul topografic şi statistic", a cărui activitate... |
![]() Sorin Cirtu In Afara Fotbalului Pe la inceputul anilor '80 Sorin Cirtu era student la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii din Craiova. Pe viitoarea sa sotie, Silvia, pe atunci studenta la Facultatea... | ![]() Ingrediente: Ceapă 400 g, usturoi 30 g, vin alb 150 mi, sos brun 300 g, supă de oase 200 ml, cimbru 1 fir, dafin 2 foi, boia de ardei dulce 5 g, piper, sare. Mod de preparare... |
![]() Solutii pentru prelungirea stabilitatii familiei Familia şi soluţiile pentru prelungirea stabilităţii ei, pentru prevenirea disoluţiei şi facilitarea armonizării interpersonale conjugale continuă să constituie... | ![]() Ingrediente: Cartofi 1 kg, sare. Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se taie în felii cu grosimea de 1-5 mm şi se coc pe plita încinsă şi... |
![]() Sfaturi pentru calirea organismului Calirea organismului este un asamblu de procedee igienice, care servesc la intarirea capacitatii organismului de a se adapta la modificarile bruste ale temperaturii si umiditatii aerului.... | ![]() Din cand in cand, fortele armate reprezinta adevarate surse de inspiratie pentru designerii importanti, iar elemente din garderoba soldatilor sunt vazute defiland pe marile podiumuri... |
![]() Un prim model de disfuncţie conjugală generată de adoptarea incompletă a rolului conjugal îl constituie ceea ce noi am denumit ,.semicăsnicia',; în acest caz, unul... | ![]() Arsurile pot fi de gradul I (o parte mică din stratul superficial al epidermei), gradul II (o suprafaţă mai mare este afectată de arsură), gradul III (tot stratul epidermei... |
![]() Talentul lui William Turner a fost recunoscut inca de timpuriu de catre tatal sau si din acest motiv independenta sa financiara i-a permis pictorului sa gandeasca in mod liber si sa... | ![]() Tara in continua dezvoltare, Africa de Sud este o destinatie atat de spectaculoasa incat merita toata atentia. Destinatiile clasice spre Africa de Sud vizeaza mai ales Cape Town... |
![]() Ingrediente: Ţelina 1 kg, maioneză dietetică 400 g, muştar 20 g, zahăr 10 g, sare. Mod de preparare : Ţelina se curăţă, se fierbe în apă cu... | ![]() Salata de cartofi cu varza murata Ingrediente: 600 g cartofi, 100 g ceapă, 400 g varză murată, 100 ml ulei, piper, verdeaţă, măsline. Mod de preparare: Se prepară după indicaţiile... |
![]() Zonele cu verile cele mai calde se află în partea sudică a ţării, de-a lungul văii Dunarii, între Drobeta-Turnu-Severin şi partea de sud-vest a Dobrogei, deoarece... | ![]() Ingrediente : Pulpă de porc 750 g, făină 40 g, ulei l00 g, unt 50 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare : Pulpa de porc se taie felii subţiri de circa... |
![]() Ingrediente: Şalău 1 kg, făină 75 g, ouă 3 buc, ulei 150 g, sare. Cum se prepară: Şalăul se curăţă, se scot pieliţele, se despică de-a... | ![]() Ingrediente Pentru 6 porţii: 500 g urzici, 100 g ceapă, 50 g unt sau 70 ml ulei, 30 g făină. Mod de preparare Urzicile, curăţate de cotoare, se spală bine... |
![]() Sucul obtinut prin oparirea fructelor Se aleg fructele, se spala, se scurg de apa si se oparesc in apa clocotita, unde se lasa numai cateva minute, pana ce se inmoaie. Cand sunt zvantate, fructele se aseaza intr-un tifon... | ![]() Ingrediente: 100 g unt sau ulei, 2 ouă, 1 linguriţă zahăr, 300 g făină, 20 g drojdie, 1/2 pahar lapte sau smantană, sare, chimen. Mod de preparare: Se... |