FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 28

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Supa de pasare cu galuste de gris

Supa de pasare cu galuste de gris

Ingrediente: Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 150 g, ceapă 200 g, gris 200 g, ouă 2 buc. ulei 100 g, verdeaţă...

Supa de mazare cu galuste

Supa de mazare cu galuste

Ingrediente: Oase de vaca 1 kg, mazăre verde 500 g, unt 50 g, făină 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare: Oasele se sparg cu bărdiţa...

Sandvisuri cu componente asortate

Sandvisuri cu componente asortate

Ingrediente: Pentru 6 sandvişuri: 12 felii de franzelă, 100 g unt, 2 ouă, 50 g măsline, 200 g branza telemea, 100 g roşii sau ridichi, ardei gras si ceapă verde. Mod...

Salata de gogosari

Salata de gogosari

Ingrediente: Gogosari, ulei, oţet, sare. Mod de preparare: Se aleg gogosari mari, se coc pe plită sau pe o tablă pe aragaz, pe toate părţile, fără să...

Sos de smantana cu hrean

Sos de smantana cu hrean

Ingrediente: 200 g smantana, 1 linguriţă de muştar, 2 linguri de hrean ras, zeamă de lămie, piper, sare. Mod de preparare: Toate componentele se amestecă...

Saramura de peste

Saramura de peste

Ingrediente: Pentru o porţie: 200, 300 g peşte, sare, boia, sau ardei iute. Mod de preparare: Se prepară din peşte mărunt (crap, biban, plătică, caras)...

Sos de mere fara zahar

Sos de mere fara zahar

Ingrediente: 4- 6 mere, 100 g smantană sau 50 g unt, 30 g făină sau 10 g amidon (zeamil). Mod de preparare: Merele se spală, se taie în bucăţi cu coajă...

Salata cu carne de pasare

Salata cu carne de pasare

Ingrediente 200-300 g carne de pasăre, 1 kg de cartofi, 100 g mere, 1 ţelină, 200 g maioneză, 1 lingură de muştar, 2 ouă, 30 ml coniac, sare, piper. Mod...

Sunny Leone in viitor

Sunny Leone in viitor

Nu este un secret pentru nimeni ca majoritatea actritelor porno renunta la aceasta meserie dupa cativa ani, in momentul in care reusesc sa stranga o suma frumusica in cont. Ceea ce...

Studiu cazuistic asupra problemelor maritale

Studiu cazuistic asupra problemelor maritale

Ea : 30 de ani, profesoară de chimie, căsătorită de cinci ani, după o decepţie sentimentală soldată cu o decompensare depresiv-reactivă. După primul an...

Sarmale de orez cu ciuperci

Sarmale de orez cu ciuperci

Ingrediente Pentru 6 porţii: 300-400 g ciuperci, 300 g orez, 150 g ceapă, 200 ml ulei, 50 g bulion de roşii, cateva roşii proaspete, sare, piper, 2-3 legături de pătrunjel...

Salata de icre de crap

Salata de icre de crap

Ingrediente : Icre de crap 100 g, ulei 500 g, miez de franzelă 200 g, lapte 200 ml, lămâie 125 g, ceapă 50 g. Mod de preparare : Icrele de crap se amestecă cu...

Sos de mere - cald

Sos de mere - cald

Ingrediente: Mere acrişoare 1 kg, unt 50 g, zahăr 20 g, geleu de coacăze 150 g, vin 100 ml, lamâie 100 g. muştar 10 g, supă de carne de vânat 200 ml, piper,...

Sufleuri

Sufleuri

Baza sufleurilor sunt sosul alb sau Bechamel şi ouăle care trebuie să fie cat mai proaspete ca să iasă albuşul la bătut bine spumat. De asemenea, cuptorul trebuie...

Sectoare climaterice principale din Romania

Sectoare climaterice principale din Romania

Teritoriului României îi corespund patru sectoare climaterice principale: - Sectorul cu climă continental-moderată din jumătatea sud-vestică a ţării (Campia...

Sarmale cu orez si stafide

Sarmale cu orez si stafide

Ingrediente: Varză murată 4 kg. orez 250 g, ceapă 250 g, morcovi 250 g, stafide 100 g, ulei 150 g. suc de roşii 1 l, verdeaţă 2 leg, piper, sare. Mod de preparare...

Supa de legume cu taitei, dreasa cu oua si smantana

Supa de legume cu taitei, dreasa cu oua si smantana

Se prepară la fel ca in reţeta "Supa de legume cu taitei", numai că se drege cu gălbenuşuri de ouă şi cu smantană, după plac putandu-se adăuga şi suc...

Snitel pane din carne de berbec

Snitel pane din carne de berbec

Ingrediente : Carne de berbec 750 g, făină 75 g, ouă 2 buc, pesmet 180 g, ulei 75 g, piper, sare. ...

Salata de verdeturi

Salata de verdeturi

Ingrediente: Ceapă verde 4 leg, usturoi verde 2 leg, ridichi 2 ieg, mărar 1/2 leg, ouă 6 buc, ulei 50 g, oţet 9° 40 ml, sare. Mod de preparare: Ceapa verde şi...

Salata de castraveti

Salata de castraveti

Ingrediente: 3- 4 castraveţi proaspeţi, 30- 50 ml ulei, 1 legătură de mărar, sare, piper, oţet. Mod de preparare: Castraveţii tineri şi proaspeţi...

Stieber, regele spionilor

Stieber, regele spionilor

"Regele spionilor", cum l-a numit Bismarck, s-a născut la Merseburg, în anul 1818. Lui i se datoreşte organizarea spionajului german. De la intrarea în activitate, Ştieber...

Salata de andive cu sos de mustar II

Salata de andive cu sos de mustar II

Ingrediente Andi­ve 500 g, ulei 50 g, făină 30 g, lămâie 75 g, muştar 10 g, zahăr 10 g, sare. Mod de preparare Andivele se spală, se curăţă...

Salata de legume din Bulgaria

Salata de legume din Bulgaria

Ingrediente : Roşii 500 g, castraveţi verzi 350 g, ceapă 150 g, ardei graşi 300 g, verdeaţă 1 leg, ulei 40 g, oţet 9° 20 ml, telemea 75 g, sare. Mod de...

Sfaturi practice in bucatarie

Sfaturi practice in bucatarie

Legumele se curăţă în momentul cand le pregătim căci altfel, dacă stau curăţate şi nu se pregătesc imediat, se oxidează şi se închid la culoare. Spălarea...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]