|
Articole: pag 28
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Supa de pasare cu galuste de gris Ingrediente: Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 150 g, ceapă 200 g, gris 200 g, ouă 2 buc. ulei 100 g, verdeaţă... | Ingrediente: Oase de vaca 1 kg, mazăre verde 500 g, unt 50 g, făină 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare: Oasele se sparg cu bărdiţa... |
Sandvisuri cu componente asortate Ingrediente: Pentru 6 sandvişuri: 12 felii de franzelă, 100 g unt, 2 ouă, 50 g măsline, 200 g branza telemea, 100 g roşii sau ridichi, ardei gras si ceapă verde. Mod... | Ingrediente: Gogosari, ulei, oţet, sare. Mod de preparare: Se aleg gogosari mari, se coc pe plită sau pe o tablă pe aragaz, pe toate părţile, fără să... |
Ingrediente: 200 g smantana, 1 linguriţă de muştar, 2 linguri de hrean ras, zeamă de lămie, piper, sare. Mod de preparare: Toate componentele se amestecă... | Ingrediente: Pentru o porţie: 200, 300 g peşte, sare, boia, sau ardei iute. Mod de preparare: Se prepară din peşte mărunt (crap, biban, plătică, caras)... |
Ingrediente: 4- 6 mere, 100 g smantană sau 50 g unt, 30 g făină sau 10 g amidon (zeamil). Mod de preparare: Merele se spală, se taie în bucăţi cu coajă... | Ingrediente 200-300 g carne de pasăre, 1 kg de cartofi, 100 g mere, 1 ţelină, 200 g maioneză, 1 lingură de muştar, 2 ouă, 30 ml coniac, sare, piper. Mod... |
Nu este un secret pentru nimeni ca majoritatea actritelor porno renunta la aceasta meserie dupa cativa ani, in momentul in care reusesc sa stranga o suma frumusica in cont. Ceea ce... | Studiu cazuistic asupra problemelor maritale Ea : 30 de ani, profesoară de chimie, căsătorită de cinci ani, după o decepţie sentimentală soldată cu o decompensare depresiv-reactivă. După primul an... |
Ingrediente Pentru 6 porţii: 300-400 g ciuperci, 300 g orez, 150 g ceapă, 200 ml ulei, 50 g bulion de roşii, cateva roşii proaspete, sare, piper, 2-3 legături de pătrunjel... | Ingrediente : Icre de crap 100 g, ulei 500 g, miez de franzelă 200 g, lapte 200 ml, lămâie 125 g, ceapă 50 g. Mod de preparare : Icrele de crap se amestecă cu... |
Ingrediente: Mere acrişoare 1 kg, unt 50 g, zahăr 20 g, geleu de coacăze 150 g, vin 100 ml, lamâie 100 g. muştar 10 g, supă de carne de vânat 200 ml, piper,... | Baza sufleurilor sunt sosul alb sau Bechamel şi ouăle care trebuie să fie cat mai proaspete ca să iasă albuşul la bătut bine spumat. De asemenea, cuptorul trebuie... |
Sectoare climaterice principale din Romania Teritoriului României îi corespund patru sectoare climaterice principale: - Sectorul cu climă continental-moderată din jumătatea sud-vestică a ţării (Campia... | Ingrediente: Varză murată 4 kg. orez 250 g, ceapă 250 g, morcovi 250 g, stafide 100 g, ulei 150 g. suc de roşii 1 l, verdeaţă 2 leg, piper, sare. Mod de preparare... |
Supa de legume cu taitei, dreasa cu oua si smantana Se prepară la fel ca in reţeta "Supa de legume cu taitei", numai că se drege cu gălbenuşuri de ouă şi cu smantană, după plac putandu-se adăuga şi suc... | Snitel pane din carne de berbec Ingrediente : Carne de berbec 750 g, făină 75 g, ouă 2 buc, pesmet 180 g, ulei 75 g, piper, sare. ... |
Ingrediente: Ceapă verde 4 leg, usturoi verde 2 leg, ridichi 2 ieg, mărar 1/2 leg, ouă 6 buc, ulei 50 g, oţet 9° 40 ml, sare. Mod de preparare: Ceapa verde şi... | Ingrediente: 3- 4 castraveţi proaspeţi, 30- 50 ml ulei, 1 legătură de mărar, sare, piper, oţet. Mod de preparare: Castraveţii tineri şi proaspeţi... |
"Regele spionilor", cum l-a numit Bismarck, s-a născut la Merseburg, în anul 1818. Lui i se datoreÅŸte organizarea spionajului german. De la intrarea în activitate, Åžtieber... | Salata de andive cu sos de mustar II Ingrediente AndiÂve 500 g, ulei 50 g, făină 30 g, lămâie 75 g, muÅŸtar 10 g, zahăr 10 g, sare. Mod de preparare Andivele se spală, se curăţă... |
Ingrediente : Roşii 500 g, castraveţi verzi 350 g, ceapă 150 g, ardei graşi 300 g, verdeaţă 1 leg, ulei 40 g, oţet 9° 20 ml, telemea 75 g, sare. Mod de... | Legumele se curăţă în momentul cand le pregătim căci altfel, dacă stau curăţate şi nu se pregătesc imediat, se oxidează şi se închid la culoare. Spălarea... |