FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 28

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Sos brun de legume

Sos brun de legume

Ingrediente: 60 ml ulei, 50 g făină, 400 g legume (ceapă, morcovi, rădăcină de pătrunjel şi ţelină), 50 g bulion de roşii, 1 foaie de dafin, 10 boabe...

Sangerete cu carne superior

Sangerete cu carne superior

Ingrediente 1 kg carne slaba de porc, 1 kg slanina, 1 kg sange, 200-300 g ceapa, 100 g untura, condimente, dupa gust. Mod de preparare Carnea si slanina se pun la fiert, slanina...

Sunny Leone in viitor

Sunny Leone in viitor

Nu este un secret pentru nimeni ca majoritatea actritelor porno renunta la aceasta meserie dupa cativa ani, in momentul in care reusesc sa stranga o suma frumusica in cont. Ceea ce...

Simona Sensual In Trecut

Simona Sensual In Trecut

Simona Sensual este bucuresteanca get-beget, a fost crescuta de bunica ei in cartierul Vitan din Capitala. Scoala a facut-o in cartier, apoi a urmat cursurile liceului Virgil Madgearu...

Supa de pasare cu galuste de gris

Supa de pasare cu galuste de gris

Ingrediente: Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 150 g, ceapă 200 g, gris 200 g, ouă 2 buc. ulei 100 g, verdeaţă...

Sos de smantana cu hrean

Sos de smantana cu hrean

Ingrediente: 200 g smantana, 1 linguriţă de muştar, 2 linguri de hrean ras, zeamă de lămie, piper, sare. Mod de preparare: Toate componentele se amestecă...

Sandvisuri cu componente asortate

Sandvisuri cu componente asortate

Ingrediente: Pentru 6 sandvişuri: 12 felii de franzelă, 100 g unt, 2 ouă, 50 g măsline, 200 g branza telemea, 100 g roşii sau ridichi, ardei gras si ceapă verde. Mod...

Sectoare climaterice principale din Romania

Sectoare climaterice principale din Romania

Teritoriului României îi corespund patru sectoare climaterice principale: - Sectorul cu climă continental-moderată din jumătatea sud-vestică a ţării (Campia...

Salata de gogosari

Salata de gogosari

Ingrediente: Gogosari, ulei, oţet, sare. Mod de preparare: Se aleg gogosari mari, se coc pe plită sau pe o tablă pe aragaz, pe toate părţile, fără să...

Sos de mere fara zahar

Sos de mere fara zahar

Ingrediente: 4- 6 mere, 100 g smantană sau 50 g unt, 30 g făină sau 10 g amidon (zeamil). Mod de preparare: Merele se spală, se taie în bucăţi cu coajă...

Salata cu carne de pasare

Salata cu carne de pasare

Ingrediente 200-300 g carne de pasăre, 1 kg de cartofi, 100 g mere, 1 ţelină, 200 g maioneză, 1 lingură de muştar, 2 ouă, 30 ml coniac, sare, piper. Mod...

Sarmale de orez cu ciuperci

Sarmale de orez cu ciuperci

Ingrediente Pentru 6 porţii: 300-400 g ciuperci, 300 g orez, 150 g ceapă, 200 ml ulei, 50 g bulion de roşii, cateva roşii proaspete, sare, piper, 2-3 legături de pătrunjel...

Studiu cazuistic asupra problemelor maritale

Studiu cazuistic asupra problemelor maritale

Ea : 30 de ani, profesoară de chimie, căsătorită de cinci ani, după o decepţie sentimentală soldată cu o decompensare depresiv-reactivă. După primul an...

Salata de icre de crap

Salata de icre de crap

Ingrediente : Icre de crap 100 g, ulei 500 g, miez de franzelă 200 g, lapte 200 ml, lămâie 125 g, ceapă 50 g. Mod de preparare : Icrele de crap se amestecă cu...

Sos de mere - cald

Sos de mere - cald

Ingrediente: Mere acrişoare 1 kg, unt 50 g, zahăr 20 g, geleu de coacăze 150 g, vin 100 ml, lamâie 100 g. muştar 10 g, supă de carne de vânat 200 ml, piper,...

Sarmale cu orez si stafide

Sarmale cu orez si stafide

Ingrediente: Varză murată 4 kg. orez 250 g, ceapă 250 g, morcovi 250 g, stafide 100 g, ulei 150 g. suc de roşii 1 l, verdeaţă 2 leg, piper, sare. Mod de preparare...

Snitel pane din carne de berbec

Snitel pane din carne de berbec

Ingrediente : Carne de berbec 750 g, făină 75 g, ouă 2 buc, pesmet 180 g, ulei 75 g, piper, sare. ...

Salata de verdeturi

Salata de verdeturi

Ingrediente: Ceapă verde 4 leg, usturoi verde 2 leg, ridichi 2 ieg, mărar 1/2 leg, ouă 6 buc, ulei 50 g, oţet 9° 40 ml, sare. Mod de preparare: Ceapa verde şi...

Sufleuri

Sufleuri

Baza sufleurilor sunt sosul alb sau Bechamel şi ouăle care trebuie să fie cat mai proaspete ca să iasă albuşul la bătut bine spumat. De asemenea, cuptorul trebuie...

Supa de legume cu taitei, dreasa cu oua si smantana

Supa de legume cu taitei, dreasa cu oua si smantana

Se prepară la fel ca in reţeta "Supa de legume cu taitei", numai că se drege cu gălbenuşuri de ouă şi cu smantană, după plac putandu-se adăuga şi suc...

Salata de andive cu sos de mustar II

Salata de andive cu sos de mustar II

Ingrediente Andi­ve 500 g, ulei 50 g, făină 30 g, lămâie 75 g, muştar 10 g, zahăr 10 g, sare. Mod de preparare Andivele se spală, se curăţă...

Supa de taitei de casa

Supa de taitei de casa

Ingrediente: Oase do vacă 1 kg, morcovi 200 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, făină 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare. Mod...

Svart pentru cafea cu lapte

Svart pentru cafea cu lapte

Ingrediente 30-40 g cafea macinata, 20-30 g cicoare, 400-500 ml apa. Mod de preparare Se dilueaza cafeaua macinata impreuna cu cicoarea cu apa calduta si se lasa pe foc pana...

Stieber, regele spionilor

Stieber, regele spionilor

"Regele spionilor", cum l-a numit Bismarck, s-a născut la Merseburg, în anul 1818. Lui i se datoreşte organizarea spionajului german. De la intrarea în activitate, Ştieber...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]