FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 29

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Strudel cu nuci

Strudel cu nuci

Aluatul se prepara la fel ca in reteta "Foi de placinta de baza", folosind aceleasi componente si cantitati, in loc de mere se foloseste umplutura de nuci (v. reteta "Cozonac cu miez...

Sos pentru salata

Sos pentru salata

Intr-un castron se freaca 1-2 linguri undelemn cu zeama de lamâie, la care se adauga frunze de patrunjel si de tarhon, tocate marunt, sare si piper.

Salata brasoveana II

Salata brasoveana II

Ingrediente Salam 200 g, caşcaval 150 g, morcovi 300 g, mazăre verde (conservă) 500 g, gogosari în oţet '50 g, maioneză dietetică 500 g, muştar 30 g. Mod...

Salata de ridichi negre II

Salata de ridichi negre II

Ingrediente: Ridichi negre 1,5 kg, măsline 150 g, ulei 50 , oţet 9° 40 ml, sare. Mod de preparare: Se curăţă ridichiile, se dau pe răzătoarea de parmezan...

Sos de mere fara zahar

Sos de mere fara zahar

Ingrediente: 4- 6 mere, 100 g smantană sau 50 g unt, 30 g făină sau 10 g amidon (zeamil). Mod de preparare: Merele se spală, se taie în bucăţi cu coajă...

Snitel extra

Snitel extra

Ingrediente 600 g muschi de porc, 3 oua, 50 g faina, 100 g pesmet, piper, sare, 50 g unt, 100 g untura, 100 g cascaval ras. Mod de preparare Muschiul se taie in felii care...

Supa de taitei de casa

Supa de taitei de casa

Ingrediente: Oase do vacă 1 kg, morcovi 200 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, făină 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare. Mod...

Salata de verdeturi

Salata de verdeturi

Ingrediente: Ceapă verde 4 leg, usturoi verde 2 leg, ridichi 2 ieg, mărar 1/2 leg, ouă 6 buc, ulei 50 g, oţet 9° 40 ml, sare. Mod de preparare: Ceapa verde şi...

Salata de sunca

Salata de sunca

Se prepară la fel ca salata de pasăre cu maioneza, în loc de carne de pasăre folosindu-se 150 g şuncă slabă, iar merele se înlocuiesc cu castraveciori muraţi....

Simona Sensual In Trecut

Simona Sensual In Trecut

Simona Sensual este bucuresteanca get-beget, a fost crescuta de bunica ei in cartierul Vitan din Capitala. Scoala a facut-o in cartier, apoi a urmat cursurile liceului Virgil Madgearu...

Sos de mere - cald

Sos de mere - cald

Ingrediente: Mere acrişoare 1 kg, unt 50 g, zahăr 20 g, geleu de coacăze 150 g, vin 100 ml, lamâie 100 g. muştar 10 g, supă de carne de vânat 200 ml, piper,...

Slanina fiarta cu boia de ardei

Slanina fiarta cu boia de ardei

Ingrediente: Slănină crudă 5- 6 kg, sare 500- 600 g, dafin 10 foi, salpetru de Chile (silitră) 5- 6 g, ienibahar 1- 2 g, boia de ardei dulce 50- 60 g. Mod de preparare...

Sangerete cu carne superior

Sangerete cu carne superior

Ingrediente 1 kg carne slaba de porc, 1 kg slanina, 1 kg sange, 200-300 g ceapa, 100 g untura, condimente, dupa gust. Mod de preparare Carnea si slanina se pun la fiert, slanina...

Salma Hayek, de la telenovele la Hollywood

Salma Hayek, de la telenovele la Hollywood

Faimoasa actriţă de telenovele a riscat totul pentru a fi luată în serios la Hollywood. A obţinut mult mai mult decat îşi propusese: roluri memorabile, o iubire...

Sos de migdale

Sos de migdale

Ingrediente 200 g migdale, 400 ml lapte, 200 g zahar, 4 galbenusuri. Mod de preparare Migdalele, oparite si curatate de coaja, se usuca la gura cuptorului. Se dau prin...

Supa de ciuperci cu galuste

Supa de ciuperci cu galuste

Ingrediente: Oase de vacă 1 kg, ciuperci proaspete 200 g, făină 200 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, smântână 250 g, ceapă 150 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod...

Svart pentru cafea cu lapte

Svart pentru cafea cu lapte

Ingrediente 30-40 g cafea macinata, 20-30 g cicoare, 400-500 ml apa. Mod de preparare Se dilueaza cafeaua macinata impreuna cu cicoarea cu apa calduta si se lasa pe foc pana...

Sos marinat

Sos marinat

Ingrediente: Sos românesc 500 g, usturoi 20 g, dafin 2 foi, oţet 9° 30 ml. Mod de preparare: Sosul românesc se încălzeşte, se adaugă oţet subţiat...

Sufleu de conopida

Sufleu de conopida

Ingrediente: Conopidă 800 g, unt 150 g, faină 75 g, lapte 400 ml, ouă 5 buc, caşcaval 75 g, piper, sare. Mod de preparare: Conopida se desface în bucheţele...

Supa de conopida cu turnatei

Supa de conopida cu turnatei

Se prepară la fel ca in reţeta "Un Tip de Supa de conopida", numai că orezul şi sosul alb se inlocuiesc cu coca de turnatei, care se toarnă in supă, când conopida...

Sufleuri

Sufleuri

Baza sufleurilor sunt sosul alb sau Bechamel şi ouăle care trebuie să fie cat mai proaspete ca să iasă albuşul la bătut bine spumat. De asemenea, cuptorul trebuie...

Salata de andive cu piept de curcan si maioneza

Salata de andive cu piept de curcan si maioneza

Ingrediente Andive 500 g, piept de curcan 300 g, maioneză 250 g, muştar 10 g, oţet 9° 20 ml. Mod de preparare Andivele se spală, se îndepărtează frunzele...

Sarmale cu orez si stafide

Sarmale cu orez si stafide

Ingrediente: Varză murată 4 kg. orez 250 g, ceapă 250 g, morcovi 250 g, stafide 100 g, ulei 150 g. suc de roşii 1 l, verdeaţă 2 leg, piper, sare. Mod de preparare...

Sarailia

Sarailia

Ingrediente: Făină 500 g, zahăr pudră 500 g, nuci 500 g, unt 250 g, zahăr vanilat 2 plicuri, sirop Mod de preparare: Din făină şi apă se prepară...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]