|
Articole: pag 29
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Ingrediente Salam 200 g, caşcaval 150 g, morcovi 300 g, mazăre verde (conservă) 500 g, gogosari în oţet '50 g, maioneză dietetică 500 g, muştar 30 g. Mod... | ![]() Ingrediente: Oase de vacă 1 kg, conopida 600 g, unt 50 g, făină 50 g, lapte 200 ml, smântână 100 g, orez 50 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare. Mod de preparare... |
![]() Sarmale din carne de miel in foi de vita Ingrediente : Carne de miel 500 g, ceapă ,200 g, ulei 10 g, orez 150 g, făină 30 g, suc de roşii 200 ml, lămaie 100 g, smântână 250 g, verdeaţă 2 leg... | ![]() Ingrediente : Castraveţi verzi 300 g, ardei graşi 200 g, ceapă verde 4 leg, usturoi verde 1 leg, roşii 500 g, verdeaţă 1 leg, ulei 50 g, oţet 9J 20 ml, sare. Mod... |
![]() Slanina fiarta cu boia de ardei Ingrediente: Slănină crudă 5- 6 kg, sare 500- 600 g, dafin 10 foi, salpetru de Chile (silitră) 5- 6 g, ienibahar 1- 2 g, boia de ardei dulce 50- 60 g. Mod de preparare... | ![]() Ingrediente: Ridichi negre 1,5 kg, măsline 150 g, ulei 50 , oţet 9° 40 ml, sare. Mod de preparare: Se curăţă ridichiile, se dau pe răzătoarea de parmezan... |
![]() Ingrediente: Oase de vacă 1 kg, ciuperci proaspete 200 g, făină 200 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, smântână 250 g, ceapă 150 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod... | ![]() Ingrediente: Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, sare. Mod de preparare: Oasele se sparg cu bărdiţa, se spală în mai multe... |
![]() Ingrediente: Conopidă 800 g, unt 150 g, faină 75 g, lapte 400 ml, ouă 5 buc, caşcaval 75 g, piper, sare. Mod de preparare: Conopida se desface în bucheţele... | ![]() Se prepară la fel ca salata de pasăre cu maioneza, în loc de carne de pasăre folosindu-se 150 g şuncă slabă, iar merele se înlocuiesc cu castraveciori muraţi.... |
![]() Ingrediente 1 kg carne slaba de porc, 1 kg slanina, 1 kg sange, 200-300 g ceapa, 100 g untura, condimente, dupa gust. Mod de preparare Carnea si slanina se pun la fiert, slanina... | ![]() Ingrediente 500 g caise sau 200 g marmelada de caise, 150 g zahar, 20 g faina de cartofi, 1 ,plic zahar vanilat. Mod de preparare Se prepara un sirop din zahar cu 200 ml... |
![]() Ingrediente 600 g muschi de porc, 3 oua, 50 g faina, 100 g pesmet, piper, sare, 50 g unt, 100 g untura, 100 g cascaval ras. Mod de preparare Muschiul se taie in felii care... | ![]() Ingrediente 30-40 g cafea macinata, 20-30 g cicoare, 400-500 ml apa. Mod de preparare Se dilueaza cafeaua macinata impreuna cu cicoarea cu apa calduta si se lasa pe foc pana... |
![]() Ingrediente: Făină 500 g, zahăr pudră 500 g, nuci 500 g, unt 250 g, zahăr vanilat 2 plicuri, sirop Mod de preparare: Din făină şi apă se prepară... | ![]() Analiza factorilor de întreţinere ai acesteia încearcă să dea un răspuns la întrebarea „cum se structurează şi cum se desfăşoară dinamica... |
![]() Ingrediente: Varză murată 4 kg. orez 250 g, ceapă 250 g, morcovi 250 g, stafide 100 g, ulei 150 g. suc de roşii 1 l, verdeaţă 2 leg, piper, sare. Mod de preparare... | ![]() Se prepară la fel ca in reţeta "Un Tip de Supa de conopida", numai că orezul şi sosul alb se inlocuiesc cu coca de turnatei, care se toarnă in supă, când conopida... |
![]() Ingrediente: 200 g unt, 150 g pesmet alb. Mod de preparare: Untul se încinge bine, se adauga pesmet alb cernut şi se amestecă foarte repede, iar cand pesmetul începe... | ![]() Baza sufleurilor sunt sosul alb sau Bechamel şi ouăle care trebuie să fie cat mai proaspete ca să iasă albuşul la bătut bine spumat. De asemenea, cuptorul trebuie... |
![]() Ingrediente: Sos românesc 500 g, usturoi 20 g, dafin 2 foi, oţet 9° 30 ml. Mod de preparare: Sosul românesc se încălzeşte, se adaugă oţet subţiat... | ![]() Sex-appeal-ul barbatilor de 40 de ani de la Hollywood Hollywood-ul este plin de vedete care ştiu să ne vândă la orice oră din zi şi din noapte o imagine impecabilă formată dintr-un corp şi o faţă fără... |
![]() Legumele se curăţă în momentul cand le pregătim căci altfel, dacă stau curăţate şi nu se pregătesc imediat, se oxidează şi se închid la culoare. Spălarea... | ![]() Ingrediente: 5- 6 ouă, 750 g cartofi, 100 g smantană, 50 g făină, 50 g unt, 40 g caşcaval, sare, piper. Mod de preparare: Se fierb cartofii curăţaţi... |