|
Articole: pag 21
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Ingrediente: Mustar, ulei, otet, sare, piper. Mod de preparare: Pentru 5- 6 porţii, se pun într-o farfurioară adancă 50 g muştar, se adaugă, picurand, 3 linguri... | ![]() Pe adresa James Staford - Glasgow post-restant soseau destul de des plicuri ce purtau antetul unei cunoscute fabrici de produse farmaceutice. Le ridica destinatarul, doctor Karl Graves.... |
![]() Stefan Banica Jr Muzica Si Televiziunea Cunoscut de public, in primul rand ca actor, apoi prin numeroasele lui aparitii in filme dar si in piese de teatru, Stefan Banica Jr a fost pasionat inca de mic de muzica, primul lui... | ![]() Ingrediente: Pulpă de căprioară 1 kg, făină 100 g, ouă 3 buc, pesmet alb 100 g, ulei 125 g, piper, sare. Mod de preparare: După ce a fost marinată... |
![]() Sarmale cu carne de porc in foi de potbal Ingrediente : Crne de porc 500 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, păsat 150 g, mărar 2 leg, potbal 3 kg, zer de lapte 1 l sau borş de putină... | ![]() Ingrediente: Făină 500 g, drojdie de bere 30 g, lapte 400 ml, ouă 2 buc, zahăr 50 g, unt 75 g, coajă rasă de lămaie 20 g, sare. Siropul: zahăr 600 g, esenţă... |
![]() Mugurii de brad se culeg primavara. Se spala, se pun intr-o cratita, se adauga apa cat sa-i cuprinda si se fierb 30—40 min, apoi se ia cratita de pe foc si se lasa acoperita... | ![]() Se prepara un sos de maioneza, la care se adauga foi de ceapa, marar, patrunjel, toate tocate foarte fin. La preparaera acestei maioneze se poate folosi otet inlocuind zeama de... |
![]() Standarde scolare provocatoare Atunci când există un adevărat parteneriat între şcoală, familie şi comunitate, profesorii reuşesc căi noi şi puternice de a îndrepta copiii către... | ![]() Salata de cartofi cu branza telemea Ingrediente: 1 kg cartofi, 300 g telemea, 100 g ceapa sau 200 g ceapă verde, 1- 2 legături de ridichi de lună, 60 ml ulei, sare, piper, oţet. Mod de preparare... |
![]() Aceasta cariera in lumea controversata a modei el si-a inceput-o ca designer de bijuterii pentru renumitele brand-uri Givenchy, Dior, YSL si Balenciaga. Casa de moda unde a lucrat mama... | ![]() Ingrediente: Vinete 1 kg, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 75 g, lapte 400 ml, sare. Mod de preparare: Vinetele se coc la fel ca pentru salată, se curăţă, se... |
![]() La inceput, Sandra Bullock a debutat in multe filme pentru studenti si era o actrita amatoare foarte buna. A avut sansa de a juca in „No Time Flatâ€, iar regizorul a fost... | ![]() Ingrediente 500 g mazăre verde boabe, 1 ceapă, 1 legătură de morcovi noi, 50 g unt, turnatei preparaÅ£i din 60 g făină ÅŸi 2 ouă, verdeaţă, sare. Mod... |
![]() Sistemul circular limfatic si circulatia arteriala SISTEMUL CIRCULAR LIMFATIC Capilarele limfatice confluează, dând naştere vaselor limfatice mai mari. Acestea însoţesc, de obicei, venele şi merg către diferitele... | ![]() Ingrediente: 30- 40 g ciuperci uscate, 50 g unt, 20 g făină, 1 ceapă, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 foaie de dafin, sare, pătrunjel verde. Mod de preparare... |
![]() Substantele otravitoare s-au folosit din cele mai vechi timpuri Oamenii, găsindu-se în contact direct cu natura înconjurătoare, au început treptat, după cum era şi firesc,să-şi însuşească pentru nevoile proprii... | ![]() Snitel natur din carne de vaca cu smantana Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 75 g, bulion 25 g, smântână 350 g, piper, chimen 5g, cimbru 1 fir, sare. Cum se prepară: Carnea se... |
![]() Sarmalute de orez si ciuperci in foi de vita Ingrediente 200-300 g orez, 300 g ciuperci, 150 g ceapă, 200 ml ulei, 1 kg foi man de spanac sau de viţă, 1 I borş, 1 lingură făină, verdeaţă, sare, piper... | ![]() Dezvoltarea intervenţiei de orientare şi sfat premarital capătă în epoca actuală o extensie tot mai mare, ea fiind nemijlocit legată de problemele „pfamung-ului... |
![]() Regina Eileen Edwards sau cunoscuta mai bine sub numele de Shania Twain s-a nascut pe data de 28 august 1965 in orasul Windsor din Ontario si a crescut intr-o familie numeroasa. Shania... | ![]() Ingrediente: Unt 50 g, făină 50 g, supă de peşte 350 ml, bulion de tomate 75 g, sare. Mod de preparare: Untul se înfierbântă, se adaugă făina şi se... |
![]() Ingrediente: Slănină de pe burtă, sare cate 100 g de fiecare kilogram de slănină, salpetru de Chile cate 2 g de fiecare kilogram. Mod de preparare: Slănina... | ![]() Se pregătesc la fel ca sarmalele cu varză murata, cu deosebirea că varza dulce se desface în foi şi se opăreşte în apă cu puţină sare, sau în borş... |