FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 21

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Sos de mustar

Sos de mustar

Ingrediente: Mustar, ulei, otet, sare, piper. Mod de preparare: Pentru 5- 6 porţii, se pun într-o farfurioară adancă 50 g muştar, se adaugă, picurand, 3 linguri...

Spionul Karl Graves

Spionul Karl Graves

Pe adresa James Staford - Glasgow post-restant soseau destul de des plicuri ce purtau antetul unei cunoscute fabrici de produse farmaceutice. Le ridica destinatarul, doctor Karl Graves....

Stefan Banica Jr Muzica Si Televiziunea

Stefan Banica Jr Muzica Si Televiziunea

Cunoscut de public, in primul rand ca actor, apoi prin numeroasele lui aparitii in filme dar si in piese de teatru, Stefan Banica Jr a fost pasionat inca de mic de muzica, primul lui...

Snitel pane de caprioara

Snitel pane de caprioara

Ingrediente: Pulpă de căprioară 1 kg, făină 100 g, ouă 3 buc, pesmet alb 100 g, ulei 125 g, piper, sare. Mod de preparare: După ce a fost marinată...

Sarmale cu carne de porc in foi de potbal

Sarmale cu carne de porc in foi de potbal

Ingrediente : Crne de porc 500 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, păsat 150 g, mărar 2 leg, potbal 3 kg, zer de lapte 1 l sau borş de putină...

Savarine

Savarine

Ingrediente: Făină 500 g, drojdie de bere 30 g, lapte 400 ml, ouă 2 buc, zahăr 50 g, unt 75 g, coajă rasă de lămaie 20 g, sare. Siropul: zahăr 600 g, esenţă...

Sirop din muguri de brad

Sirop din muguri de brad

Mugurii de brad se culeg primavara. Se spala, se pun intr-o cratita, se adauga apa cat sa-i cuprinda si se fierb 30—40 min, apoi se ia cratita de pe foc si se lasa acoperita...

Sos de maioneza cu verdeturi

Sos de maioneza cu verdeturi

Se prepara un sos de maioneza, la care se adauga foi de ceapa, marar, patrunjel, toate tocate foarte fin. La preparaera acestei maioneze se poate folosi otet inlocuind zeama de...

Standarde scolare provocatoare

Standarde scolare provocatoare

Atunci când există un adevărat parteneriat între şcoală, familie şi comunitate, profesorii reuşesc căi noi şi puternice de a îndrepta copiii către...

Salata de cartofi cu branza telemea

Salata de cartofi cu branza telemea

Ingrediente: 1 kg cartofi, 300 g telemea, 100 g ceapa sau 200 g ceapă verde, 1- 2 legături de ridichi de lună, 60 ml ulei, sare, piper, oţet. Mod de preparare...

Succesul Lui Paco Rabanne

Succesul Lui Paco Rabanne

Aceasta cariera in lumea controversata a modei el si-a inceput-o ca designer de bijuterii pentru renumitele brand-uri Givenchy, Dior, YSL si Balenciaga. Casa de moda unde a lucrat mama...

Sufleu de vinete

Sufleu de vinete

Ingrediente: Vinete 1 kg, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 75 g, lapte 400 ml, sare. Mod de preparare: Vinetele se coc la fel ca pentru salată, se curăţă, se...

Sandra Bullock: Cariera

Sandra Bullock: Cariera

La inceput, Sandra Bullock a debutat in multe filme pentru studenti si era o actrita amatoare foarte buna. A avut sansa de a juca in „No Time Flat”, iar regizorul a fost...

Supa de mazare verde

Supa de mazare verde

Ingrediente 500 g mazăre verde boabe, 1 ceapă, 1 legătură de morcovi noi, 50 g unt, turnatei preparaţi din 60 g făină şi 2 ouă, verdeaţă, sare. Mod...

Sistemul circular limfatic si circulatia arteriala

Sistemul circular limfatic si circulatia arteriala

SISTEMUL CIRCULAR LIMFATIC Capilarele limfatice confluează, dând naştere vaselor limfatice mai mari. Acestea însoţesc, de obicei, venele şi merg către diferitele...

Sos de ciuperci uscate

Sos de ciuperci uscate

Ingrediente: 30- 40 g ciuperci uscate, 50 g unt, 20 g făină, 1 ceapă, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 foaie de dafin, sare, pătrunjel verde. Mod de preparare...

Substantele otravitoare s-au folosit din cele mai vechi timpuri

Substantele otravitoare s-au folosit din cele mai vechi timpuri

Oamenii, găsindu-se în contact direct cu natura înconjurătoare, au început treptat, după cum era şi firesc,să-şi însuşească pentru nevoile proprii...

Snitel natur din carne de vaca cu smantana

Snitel natur din carne de vaca cu smantana

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 75 g, bulion 25 g, smântână 350 g, piper, chimen 5g, cimbru 1 fir, sare. Cum se prepară: Carnea se...

Sarmalute de orez si ciuperci in foi de vita

Sarmalute de orez si ciuperci in foi de vita

Ingrediente 200-300 g orez, 300 g ciuperci, 150 g ceapă, 200 ml ulei, 1 kg foi man de spanac sau de viţă, 1 I borş, 1 lingură făină, verdeaţă, sare, piper...

Sfatul psihologului in cuplu

Sfatul psihologului in cuplu

Dezvoltarea intervenţiei de orientare şi sfat premarital capătă în epoca actuală o extensie tot mai mare, ea fiind nemijlocit legată de problemele „pfamung-ului...

Shania Twain: Copilarie

Shania Twain: Copilarie

Regina Eileen Edwards sau cunoscuta mai bine sub numele de Shania Twain s-a nascut pe data de 28 august 1965 in orasul Windsor din Ontario si a crescut intr-o familie numeroasa. Shania...

Sos aurora

Sos aurora

Ingrediente: Unt 50 g, făină 50 g, supă de peşte 350 ml, bulion de tomate 75 g, sare. Mod de preparare: Untul se înfierbântă, se adaugă făina şi se...

Slanina afumata

Slanina afumata

Ingrediente: Slănină de pe burtă, sare cate 100 g de fiecare kilogram de slănină, salpetru de Chile cate 2 g de fiecare kilogram. Mod de preparare: Slănina...

Sarmale in foi de varza dulce

Sarmale in foi de varza dulce

Se pregătesc la fel ca sarmalele cu varză murata, cu deosebirea că varza dulce se desface în foi şi se opăreşte în apă cu puţină sare, sau în borş...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]