FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 21

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Sos de mustar

Sos de mustar

Ingrediente: Mustar, ulei, otet, sare, piper. Mod de preparare: Pentru 5- 6 porţii, se pun într-o farfurioară adancă 50 g muştar, se adaugă, picurand, 3 linguri...

Substantele otravitoare s-au folosit din cele mai vechi timpuri

Substantele otravitoare s-au folosit din cele mai vechi timpuri

Oamenii, găsindu-se în contact direct cu natura înconjurătoare, au început treptat, după cum era şi firesc,să-şi însuşească pentru nevoile proprii...

Stefan Banica Jr Muzica Si Televiziunea

Stefan Banica Jr Muzica Si Televiziunea

Cunoscut de public, in primul rand ca actor, apoi prin numeroasele lui aparitii in filme dar si in piese de teatru, Stefan Banica Jr a fost pasionat inca de mic de muzica, primul lui...

Sistemul circular limfatic si circulatia arteriala

Sistemul circular limfatic si circulatia arteriala

SISTEMUL CIRCULAR LIMFATIC Capilarele limfatice confluează, dând naştere vaselor limfatice mai mari. Acestea însoţesc, de obicei, venele şi merg către diferitele...

Sos de maioneza cu verdeturi

Sos de maioneza cu verdeturi

Se prepara un sos de maioneza, la care se adauga foi de ceapa, marar, patrunjel, toate tocate foarte fin. La preparaera acestei maioneze se poate folosi otet inlocuind zeama de...

Sanziana Buruiana Este Vedeta de Carton

Sanziana Buruiana Este Vedeta de Carton

O alta pitipoanca celebra a showbiz-ului romanesc este Sanziana Buruiana. Fiind intrebata la un moment dat de un reporter care este iq-ul ei, Sanziana a raspuns "HI-Q-ul meu este foarte...

Succesul Lui Paco Rabanne

Succesul Lui Paco Rabanne

Aceasta cariera in lumea controversata a modei el si-a inceput-o ca designer de bijuterii pentru renumitele brand-uri Givenchy, Dior, YSL si Balenciaga. Casa de moda unde a lucrat mama...

Sirop din muguri de brad

Sirop din muguri de brad

Mugurii de brad se culeg primavara. Se spala, se pun intr-o cratita, se adauga apa cat sa-i cuprinda si se fierb 30—40 min, apoi se ia cratita de pe foc si se lasa acoperita...

Snitel natur din carne de vaca cu smantana

Snitel natur din carne de vaca cu smantana

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 75 g, bulion 25 g, smântână 350 g, piper, chimen 5g, cimbru 1 fir, sare. Cum se prepară: Carnea se...

Standarde scolare provocatoare

Standarde scolare provocatoare

Atunci când există un adevărat parteneriat între şcoală, familie şi comunitate, profesorii reuşesc căi noi şi puternice de a îndrepta copiii către...

Sarmale in foi de varza dulce

Sarmale in foi de varza dulce

Se pregătesc la fel ca sarmalele cu varză murata, cu deosebirea că varza dulce se desface în foi şi se opăreşte în apă cu puţină sare, sau în borş...

Sufleu de vinete

Sufleu de vinete

Ingrediente: Vinete 1 kg, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 75 g, lapte 400 ml, sare. Mod de preparare: Vinetele se coc la fel ca pentru salată, se curăţă, se...

Sandra Bullock: Cariera

Sandra Bullock: Cariera

La inceput, Sandra Bullock a debutat in multe filme pentru studenti si era o actrita amatoare foarte buna. A avut sansa de a juca in „No Time Flat”, iar regizorul a fost...

Salata de cartofi taraneasca II

Salata de cartofi taraneasca II

Ingrediente : Cartofi 1 kg, ceapă 150 g, ardei graşi 200 g, roşii mici 400 g, ulei 50 g, oţet 9J 20 ml, sare. Mod de preparare : Cartofii se fierb în apă...

Sos de ciuperci uscate

Sos de ciuperci uscate

Ingrediente: 30- 40 g ciuperci uscate, 50 g unt, 20 g făină, 1 ceapă, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 foaie de dafin, sare, pătrunjel verde. Mod de preparare...

Sarmalute de orez si ciuperci in foi de vita

Sarmalute de orez si ciuperci in foi de vita

Ingrediente 200-300 g orez, 300 g ciuperci, 150 g ceapă, 200 ml ulei, 1 kg foi man de spanac sau de viţă, 1 I borş, 1 lingură făină, verdeaţă, sare, piper...

Slanina afumata

Slanina afumata

Ingrediente: Slănină de pe burtă, sare cate 100 g de fiecare kilogram de slănină, salpetru de Chile cate 2 g de fiecare kilogram. Mod de preparare: Slănina...

Sarcina

Sarcina

Sarcina este starea fiziologică a femeii ajunsă la maturitate sexuală, prin care trupul şi psihicul ei realizează armonia deplină, împlinirea menirii sale biologice...

Savarine

Savarine

Ingrediente: Făină 500 g, drojdie de bere 30 g, lapte 400 ml, ouă 2 buc, zahăr 50 g, unt 75 g, coajă rasă de lămaie 20 g, sare. Siropul: zahăr 600 g, esenţă...

Subiectul romanului Padurea spanzuratilor scris de Liviu Rebreanu-a patra parte

Subiectul romanului Padurea spanzuratilor scris de Liviu Rebreanu-a patra parte

In absenta acestui echilibru, substanta fiintei se pune sub semnul intrebarii. "Numai atunci cand exista un echilibru intre lumea lui cea mica dinlauntru si restul universului" se realizeaza...

Salata de cartofi cu verdeturi din Oltenia II

Salata de cartofi cu verdeturi din Oltenia II

Ingrediente : Cartofi noi 1 kg, fasole verde 200 g, ridichi de lună 250 g, ceapă verde 2 leg, usturoi verde 1 leg, pătrunjel verde 1 legătură de mărar verde 1...

Sos aurora

Sos aurora

Ingrediente: Unt 50 g, făină 50 g, supă de peşte 350 ml, bulion de tomate 75 g, sare. Mod de preparare: Untul se înfierbântă, se adaugă făina şi se...

Serviciul de spionaj francez

Serviciul de spionaj francez

Primele sale începuturi le găsim în timpul marii revoluţii franceze. Un birou secret instalat la Ministerul de Război era însărcinat cu centralizarea informaţiilor. Pe...

Sucul obtinut prin presarea fructelor macerate

Sucul obtinut prin presarea fructelor macerate

Fructele curatate, spalate si scurse bine de apa, se aseaza la macerat intr-un vas descoperit, unde se lasa 3—4 zile, la temperatura de 20—22°C. Nu trebuie lasate...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]