FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 21

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]
Sanatatea Lui Helmuth Duckadam

Sanatatea Lui Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam, singurul portar din lume care a intrat in Cartea Recordurilor a renuntat la cariera sa la varsta de numai 27 de ani, atunci cand era in plina glorie. La vremea respectiva...

Stimulentii farmacologici si naturali regasiti in alimentatia sportivului

Stimulentii farmacologici si naturali regasiti in alimentatia sportivului

Încă din timpuri străvechi alimentaţia sportivilor era cu totul diferita de cea a omului de rand. Ba chiar se considera ca anumite alimente ar avea proprietăţi de înviorare uneori...

Stefan Banica Jr Muzica Si Televiziunea

Stefan Banica Jr Muzica Si Televiziunea

Cunoscut de public, in primul rand ca actor, apoi prin numeroasele lui aparitii in filme dar si in piese de teatru, Stefan Banica Jr a fost pasionat inca de mic de muzica, primul lui...

Sos de maioneza cu verdeturi

Sos de maioneza cu verdeturi

Se prepara un sos de maioneza, la care se adauga foi de ceapa, marar, patrunjel, toate tocate foarte fin. La preparaera acestei maioneze se poate folosi otet inlocuind zeama de...

Sanziana Buruiana Este Vedeta de Carton

Sanziana Buruiana Este Vedeta de Carton

O alta pitipoanca celebra a showbiz-ului romanesc este Sanziana Buruiana. Fiind intrebata la un moment dat de un reporter care este iq-ul ei, Sanziana a raspuns "HI-Q-ul meu este foarte...

Succesul Lui Paco Rabanne

Succesul Lui Paco Rabanne

Aceasta cariera in lumea controversata a modei el si-a inceput-o ca designer de bijuterii pentru renumitele brand-uri Givenchy, Dior, YSL si Balenciaga. Casa de moda unde a lucrat mama...

Snitel natur

Snitel natur

Ingrediente 800 g pulpa, 100 ml ulei, 50 g faina, sare. Mod de preparare Pentru snitele se foloseste carne macra din pulpa de porc, vitel sau manz. Se taie carnea in felii...

Sufleu de vinete

Sufleu de vinete

Ingrediente: Vinete 1 kg, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 75 g, lapte 400 ml, sare. Mod de preparare: Vinetele se coc la fel ca pentru salată, se curăţă, se lasă să se...

Sarmale in foi de varza dulce

Sarmale in foi de varza dulce

Se pregătesc la fel ca sarmalele cu varză murata, cu deosebirea că varza dulce se desface în foi şi se opăreşte în apă cu puţină sare, sau în borş ori în zeamă de varză...

Slanina afumata

Slanina afumata

Ingrediente: Slănină de pe burtă, sare cate 100 g de fiecare kilogram de slănină, salpetru de Chile cate 2 g de fiecare kilogram. Mod de preparare: Slănina se taie în...

Sos de ciuperci uscate

Sos de ciuperci uscate

Ingrediente: 30- 40 g ciuperci uscate, 50 g unt, 20 g făină, 1 ceapă, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 foaie de dafin, sare, pătrunjel verde. Mod de preparare: Se spală...

Sandra Bullock: Cariera

Sandra Bullock: Cariera

La inceput, Sandra Bullock a debutat in multe filme pentru studenti si era o actrita amatoare foarte buna. A avut sansa de a juca in „No Time Flat”, iar regizorul a fost impresionat...

Savarine

Savarine

Ingrediente: Făină 500 g, drojdie de bere 30 g, lapte 400 ml, ouă 2 buc, zahăr 50 g, unt 75 g, coajă rasă de lămaie 20 g, sare. Siropul: zahăr 600 g, esenţă de rom 1 g....

Sarmalute de orez si ciuperci in foi de vita

Sarmalute de orez si ciuperci in foi de vita

Ingrediente 200-300 g orez, 300 g ciuperci, 150 g ceapă, 200 ml ulei, 1 kg foi man de spanac sau de viţă, 1 I borş, 1 lingură făină, verdeaţă, sare, piper, smantană. Mod...

Salata de cartofi cu verdeturi din Oltenia II

Salata de cartofi cu verdeturi din Oltenia II

Ingrediente : Cartofi noi 1 kg, fasole verde 200 g, ridichi de lună 250 g, ceapă verde 2 leg, usturoi verde 1 leg, pătrunjel verde 1 legătură de mărar verde 1 leg, ulei 50...

Sarcina

Sarcina

Sarcina este starea fiziologică a femeii ajunsă la maturitate sexuală, prin care trupul şi psihicul ei realizează armonia deplină, împlinirea menirii sale biologice şi sociale. Activând...

Sucul obtinut prin presarea fructelor macerate

Sucul obtinut prin presarea fructelor macerate

Fructele curatate, spalate si scurse bine de apa, se aseaza la macerat intr-un vas descoperit, unde se lasa 3—4 zile, la temperatura de 20—22°C. Nu trebuie lasate mai mult...

Shania Twain: Copilarie

Shania Twain: Copilarie

Regina Eileen Edwards sau cunoscuta mai bine sub numele de Shania Twain s-a nascut pe data de 28 august 1965 in orasul Windsor din Ontario si a crescut intr-o familie numeroasa. Shania...

Sos aurora

Sos aurora

Ingrediente: Unt 50 g, făină 50 g, supă de peşte 350 ml, bulion de tomate 75 g, sare. Mod de preparare: Untul se înfierbântă, se adaugă făina şi se căleşte fără a se...

Subiectul romanului Padurea spanzuratilor scris de Liviu Rebreanu-a patra parte

Subiectul romanului Padurea spanzuratilor scris de Liviu Rebreanu-a patra parte

In absenta acestui echilibru, substanta fiintei se pune sub semnul intrebarii. "Numai atunci cand exista un echilibru intre lumea lui cea mica dinlauntru si restul universului" se realizeaza...

Serviciul de spionaj francez

Serviciul de spionaj francez

Primele sale începuturi le găsim în timpul marii revoluţii franceze. Un birou secret instalat la Ministerul de Război era însărcinat cu centralizarea informaţiilor. Pe timpul...

Structura aliajelor-partea 2

Structura aliajelor-partea 2

Totalitatea componentelor care constituie un aliaj reprezintă un sistem termodinamic. Dacă se amestecă diferitele componente ale unui sistem, sistemul nu este în echilibru termodinamic...

Snitel natur din carne de vaca cu smantana

Snitel natur din carne de vaca cu smantana

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 75 g, bulion 25 g, smântână 350 g, piper, chimen 5g, cimbru 1 fir, sare. Cum se prepară: Carnea se taie felii, se...

Sirop din muguri de brad

Sirop din muguri de brad

Mugurii de brad se culeg primavara. Se spala, se pun intr-o cratita, se adauga apa cat sa-i cuprinda si se fierb 30—40 min, apoi se ia cratita de pe foc si se lasa acoperita pana...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > [>>]