|
Articole: pag 30
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Modul de pregătire este la fel ca in reţeta "Supa crema de dovlecei", in loc de dovlecei folosindu-se 1 kg de gulii tinere. | Salma Hayek, imaginea produselor Avon In februarie 2004 , Avon Products, Inc. anunţa semnarea unui contract în exclusivitate cu focoasa divă latino. în calitate de imagine a renumitei firme, Salma Hayek va apărea... |
Ingrediente: Fasole albă 300 g, morcovi 350 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, costiţă afumată 150 g, cimbru 1 fir, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare... | Ingrediente: 150 g unt sau margarina, 200 g făină, 60 g caşcaval sau parmezan, 1 ou, 1 linguriţă oţet, sare, apă. Mod de preparare: Se prepară la fel ca în reţeta... |
Analiza factorilor de întreţinere ai acesteia încearcă să dea un răspuns la întrebarea „cum se structurează şi cum se desfăşoară dinamica funcţională a unui cuplu marital?".... | Ingrediente 600 g muschi de porc, 3 oua, 50 g faina, 100 g pesmet, piper, sare, 50 g unt, 100 g untura, 100 g cascaval ras. Mod de preparare Muschiul se taie in felii care... |
Ingrediente: Oase do vacă 1 kg, morcovi 200 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, făină 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare: Oasele... | Ingrediente: Sfeclă roşie, hrean, zahăr, oţet, sare. Mod de preparare: Se coace sau se fierbe sfecla, se curăţă, iar după ce s-a răcit se dă printr-o razătoare... |
Salata de cartofi cu carnati I Ingrediente : Carfofi, ceapă 300 g, ouă 4 buc, cârnaţi afumaţi 300 g, oţet 20 ml, ulei 50 g, sare. Mod de preparare : Cartofii se spală, se fierb în apă cu sare,... | Supa de ciuperci cu orez sau cu galuste Se prepară ca "Supa de ciuperci uscate", cu deosebirea că in loc de turnatei se adaugă 60-80 g orez sau găluşte care se prepară in felul următor: se freacă 50 g unt, se adaugă... |
Ingrediente: Sparanghel 1,5 kg., unt 300 g, ouă 6 buc, lămaie 100 g, piper, sare. Mod de preparare: Se curăţă sparanghelul de partea fibroasă, se spală în... | Ingrediente: 200 g unt, 150 g pesmet alb. Mod de preparare: Untul se încinge bine, se adauga pesmet alb cernut şi se amestecă foarte repede, iar cand pesmetul începe să... |
Ingrediente 200 g migdale, 400 ml lapte, 200 g zahar, 4 galbenusuri. Mod de preparare Migdalele, oparite si curatate de coaja, se usuca la gura cuptorului. Se dau prin... | Ingrediente : Şuncă 350 g, salam uscat 350 g, castraveţi în oţet 200 g, gogoşari în oţet 100 g, mazăre (conservă) 350 g, mere 800 g, maioneză 750 g, piper, sare. Mod... |
Supermarketul si caruciorul de cumparaturi Supermarketul îşi are originea în micuţele magazine care în timp şi datorită creşterii economice au evoluat ajungănd la ceea ce numim astăzi supermarket, adică un spaţiu... | Ingrediente: 50 g unt, 50 g făină, 400 ml lapte sau zeamă de legume, 200 g ceapă, sare. Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie foarte mărunt şi se pune la fiert... |
Mod de preparare: Peştişorii, după ce sunt curăţaţi de intestine, spălaţi în apă rece şi bine zvantaţi cu un şervet, se sărează şi se înşiră pe un beţişor care... | Suc de rosii rapid, pentru acrit ciorbele Mod de prepapare Roşiile coapte, proaspete, se spală, se taie în bucăţi şi se pun la fiert pe foc tare. După cateva clocote se strecoară şi sucul obţinut se foloseşte... |
Ingrediente: Maioneză 300 g, spanac. 200 g, tarhon 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare. Cum se prepara: Spanacul, tarhonul şi pătrunjelul verde se fierb circa 20 min şi... | Ingrediente: Maioneză 350 g, smântână 100 g, sare. Cum se prepara: Se amestecă maioneza cu smântâna şi se potriveşte gustul de sare. Se foloseşte la ouă, peşte... |
Ingrediente: 50 g unt, 50 g făină, 200 g frişca sau smantană, 4 gălbenuşuri, 200- 300 ml lichid (apă sau lapte), piper, sare, zeamă de lămaie. Mod de preparare: Se... | Ingrediente: 1 kg vinete, 150 ml ulei, sare, ceapă, roşii, ardei gras. Mod de preparare: Se aleg vinete de culoare cat mai neagră şi cu coaja lucioasă. Se coc... |
Ingrediente Pentru 6 porţii: 1,500 kg spanac tanăr, 600 g foi de clătite, 100 g unt, 150 g smantană, 60 g făină, 60 g caşcaval ras, 1 ou, sare. Mod de preparare Spanacul... | Se prepară la fel ca in reţeta "Sote de pui", cu deosebirea că in loc de carne de pui se folosesc măruntaiele de la mai mulţi pui (ficăţei, pipote, inimioare). In cazul in... |