FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 30

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Supa crema de gulii

Supa crema de gulii

Modul de pregătire este la fel ca in reţeta "Supa crema de dovlecei", in loc de dovlecei folosindu-se 1 kg de gulii tinere.

Salma Hayek, imaginea produselor Avon

Salma Hayek, imaginea produselor Avon

In februarie 2004 , Avon Products, Inc. anunţa semnarea unui contract în exclusivitate cu focoasa divă latino. în calitate de imagine a renumitei firme, Salma Hayek va apărea...

Supa de fasole alba

Supa de fasole alba

Ingrediente: Fasole albă 300 g, morcovi 350 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, costiţă afumată 150 g, cimbru 1 fir, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare...

Saleuri II

Saleuri II

Ingrediente: 150 g unt sau margarina, 200 g făină, 60 g caşcaval sau parmezan, 1 ou, 1 linguriţă oţet, sare, apă. Mod de preparare: Se prepară la fel ca în reţeta...

Stilul de existenta maritala

Stilul de existenta maritala

Analiza factorilor de întreţinere ai acesteia încearcă să dea un răspuns la întrebarea „cum se structurează şi cum se desfăşoară dinamica funcţională a unui cuplu marital?"....

Snitel extra

Snitel extra

Ingrediente 600 g muschi de porc, 3 oua, 50 g faina, 100 g pesmet, piper, sare, 50 g unt, 100 g untura, 100 g cascaval ras. Mod de preparare Muschiul se taie in felii care...

Supa de taitei de casa

Supa de taitei de casa

Ingrediente: Oase do vacă 1 kg, morcovi 200 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, făină 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare: Oasele...

Salata de sfecla rosie rasa

Salata de sfecla rosie rasa

Ingrediente: Sfeclă roşie, hrean, zahăr, oţet, sare. Mod de preparare: Se coace sau se fierbe sfecla, se curăţă, iar după ce s-a răcit se dă printr-o razătoare...

Salata de cartofi cu carnati I

Salata de cartofi cu carnati I

Ingrediente : Carfofi, ceapă 300 g, ouă 4 buc, cârnaţi afumaţi 300 g, oţet 20 ml, ulei 50 g, sare. Mod de preparare : Cartofii se spală, se fierb în apă cu sare,...

Supa de ciuperci cu orez sau cu galuste

Supa de ciuperci cu orez sau cu galuste

Se prepară ca "Supa de ciuperci uscate", cu deosebirea că in loc de turnatei se adaugă 60-80 g orez sau găluşte care se prepară in felul următor: se freacă 50 g unt, se adaugă...

Sparanghel cu sos olandez

Sparanghel cu sos olandez

Ingrediente: Sparanghel 1,5 kg., unt 300 g, ouă 6 buc, lămaie 100 g, piper, sare. Mod de preparare: Se curăţă sparanghelul de partea fibroasă, se spală în...

Sos cu unt si pesmet

Sos cu unt si pesmet

Ingrediente: 200 g unt, 150 g pesmet alb. Mod de preparare: Untul se încinge bine, se adauga pesmet alb cernut şi se amestecă foarte repede, iar cand pesmetul începe să...

Sos de migdale

Sos de migdale

Ingrediente 200 g migdale, 400 ml lapte, 200 g zahar, 4 galbenusuri. Mod de preparare Migdalele, oparite si curatate de coaja, se usuca la gura cuptorului. Se dau prin...

Salata italiana cu mezeluri

Salata italiana cu mezeluri

Ingrediente : Şuncă 350 g, salam uscat 350 g, castraveţi în oţet 200 g, gogoşari în oţet 100 g, mazăre (conservă) 350 g, mere 800 g, maioneză 750 g, piper, sare. Mod...

Supermarketul si caruciorul de cumparaturi

Supermarketul si caruciorul de cumparaturi

Supermarketul îşi are originea în micuţele magazine care în timp şi datorită creşterii economice au evoluat ajungănd la ceea ce numim astăzi supermarket, adică un spaţiu...

Sos de ceapa dietetic

Sos de ceapa dietetic

Ingrediente: 50 g unt, 50 g făină, 400 ml lapte sau zeamă de legume, 200 g ceapă, sare. Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie foarte mărunt şi se pune la fiert...

Saramură de aterine

Saramură de aterine

Mod de preparare: Peştişorii, după ce sunt curăţaţi de intestine, spălaţi în apă rece şi bine zvantaţi cu un şervet, se sărează şi se înşiră pe un beţişor care...

Suc de rosii rapid, pentru acrit ciorbele

Suc de rosii rapid, pentru acrit ciorbele

Mod de prepapare Roşiile coapte, proaspete, se spală, se taie în bucăţi şi se pun la fiert pe foc tare. După cateva clocote se strecoară şi sucul obţinut se foloseşte...

Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente: Maioneză 300 g, spanac. 200 g, tarhon 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare. Cum se prepara: Spanacul, tarhonul şi pătrunjelul verde se fierb circa 20 min şi...

Sos de maioneza cu smantana

Sos de maioneza cu smantana

Ingrediente: Maioneză 350 g, smântână 100 g, sare. Cum se prepara: Se amestecă maioneza cu smântâna şi se potriveşte gustul de sare. Se foloseşte la ouă, peşte...

Sos suprem vegetarian

Sos suprem vegetarian

Ingrediente: 50 g unt, 50 g făină, 200 g frişca sau smantană, 4 gălbenuşuri, 200- 300 ml lichid (apă sau lapte), piper, sare, zeamă de lămaie. Mod de preparare: Se...

Salata de vinete cu dovlecei

Salata de vinete cu dovlecei

Ingrediente: 1 kg vinete, 150 ml ulei, sare, ceapă, roşii, ardei gras. Mod de preparare: Se aleg vinete de culoare cat mai neagră şi cu coaja lucioasă. Se coc...

Spanac gratinat

Spanac gratinat

Ingrediente Pentru 6 porţii: 1,500 kg spanac tanăr, 600 g foi de clătite, 100 g unt, 150 g smantană, 60 g făină, 60 g caşcaval ras, 1 ou, sare. Mod de preparare Spanacul...

Sote de maruntaie de pui

Sote de maruntaie de pui

Se prepară la fel ca in reţeta "Sote de pui", cu deosebirea că in loc de carne de pui se folosesc măruntaiele de la mai mulţi pui (ficăţei, pipote, inimioare). In cazul in...


Page: [<<] < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30